2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

birde ben ayın 26 da yaptırdım aile hekimi cuma gel test yapalım dedi.

kızlar,aslında döllenme gerçekleşirse hemen değerler değişiyo,bir iki gün içindede belli olur döllenme vra mı,yok mu diye,ama kafa karışıyo,bu defada acaba yükselcek mi,acaba bebeğim benimle kalcak mı endişesi kaplıyo insanı,o yüzden,en azından 12, gün yaptırtıyolar ki,kesine yakın bir sonuç almak için.

canım bende tam bir yıldır bekliyorum sanırım bizim istedigimiz zaman degil allahın istedigi zaman olacak ama olacak buna inanıyorum.

mmdmv
kaç yıllık evlisin canım
beklemek çok zor dimi ben 6 yıla girdim 4 yıldır bekliyorum bebişimi
ne gelen var neden

benimde 2.5 yıl oldu bir yılı aşkında nonstop çalışmalar ilgisiz doktorlar
derken şimdi daha bu ay başladık aşılamaya

arkadaşlar
işallah hepini olumlu sonuç alırsınız ama 5 ve altı negatif diye biliyorum
yani 3 ve 4 çıkan arkadasların negatif oldu malesef

allah allah ilk defa duyuyorum
ee söyleyen dr doğrudur tabi hep 5 diye duymuştum ben

benimde 2.5 yıl oldu bir yılı aşkında nonstop çalışmalar ilgisiz doktorlar
derken şimdi daha bu ay başladık aşılamaya

kızlar geçen ay eylulde başladım aşılamaya herşey yolunda gidiyordu yumurtlama takibi igne ve aşılama günü geldi hastaneye gittik giriş yapan sekreter sperm yıkama girmesi gerirken spermiyogram girmiş dogumhaneye girdim yattım kalbim yerşnden fırlayacak doktor spermleri istedi ortada sperm felan yok ne kadar kötü oldum anlatamam eşim ve ben göz yaşlarımızı tutamadık bu ay yapıldı doktor daha özenliydi

allah allah ilk defa duyuyorum
ee söyleyen dr doğrudur tabi hep 5 diye duymuştum ben

bende bugün aile hekimim ile görüştüm oda 2 ve üzerinde bebek olur dedi.tutunmaya çalışırmış 2 de 3 olursa daha iyi ama kesinliği 5 te belli oluyor tabi.Umut dünyası işte :)

demekki hayırlısı bu aymış canım.tuttar bu ay inşallah

bende bugün aile hekimim ile görüştüm oda 2 ve üzerinde bebek olur dedi.tutunmaya çalışırmış 2 de 3 olursa daha iyi ama kesinliği 5 te belli oluyor tabi.Umut dünyası işte :)

adet günü geçtikten sonra 5 ve üzeri çıkıyormuş kızlar

ne hakları var bunu size yapmaya
sekreter nasıl bilmiyor aşılama için verileceğini
hayret ya
saçını başını yolardım o sekreterin

yani bukadar olur,mutlaka vardır bi hayır canım ya kıyamam gözyaşlarına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…