- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
birde ben ayın 26 da yaptırdım aile hekimi cuma gel test yapalım dedi.
ya aklıma getirmiyim diyorum okulda vakit geçiyo bi şekilde ama eve gelince inan aklımdan çıkmıyor
herkes düşünme aklından çıkar diyo ama benim için pek mümkün diil
1 seneyi geçti bbekliyom bebişimi
mmdmv
kaç yıllık evlisin canım
beklemek çok zor dimi ben 6 yıla girdim 4 yıldır bekliyorum bebişimi
ne gelen var neden
e cuma günü 11 gün oluyor öyle değilmi ozaman bende yarın yaptırabilirim dimi hayatım ya.[/
aile hekimim akraba sonuç belli olur dedi hcg 2 veye3 cıkıyormuş.
e cuma günü 11 gün oluyor öyle değilmi ozaman bende yarın yaptırabilirim dimi hayatım ya.[/
aile hekimim akraba sonuç belli olur dedi hcg 2 veye3 cıkıyormuş.
hadi hayırlısı kızlar kesin kararımı verdim yarın gidip yaptırıyorum.yarın dua edin umutlu ve mutlu haberler veriyim size.
benimde 2.5 yıl oldu bir yılı aşkında nonstop çalışmalar ilgisiz doktorlar
derken şimdi daha bu ay başladık aşılamaya
benimde 2.5 yıl oldu bir yılı aşkında nonstop çalışmalar ilgisiz doktorlar
derken şimdi daha bu ay başladık aşılamaya
allah allah ilk defa duyuyorum
ee söyleyen dr doğrudur tabi hep 5 diye duymuştum ben
kızlar geçen ay eylulde başladım aşılamaya herşey yolunda gidiyordu yumurtlama takibi igne ve aşılama günü geldi hastaneye gittik giriş yapan sekreter sperm yıkama girmesi gerirken spermiyogram girmiş dogumhaneye girdim yattım kalbim yerşnden fırlayacak doktor spermleri istedi ortada sperm felan yok ne kadar kötü oldum anlatamam eşim ve ben göz yaşlarımızı tutamadık bu ay yapıldı doktor daha özenliydi
hadi hayırlısı kızlar kesin kararımı verdim yarın gidip yaptırıyorum.yarın dua edin umutlu ve mutlu haberler veriyim size.
hadi bakalım dilacım inşallah güzel haber bekliyorum senden,bana umut olursun inş cnm, kaç gibi gidersin?
sen kesin haber ver orkidee aklımda inşallah pozitiftirde sevinçten girmemiştir.
bende bugün aile hekimim ile görüştüm oda 2 ve üzerinde bebek olur dedi.tutunmaya çalışırmış 2 de 3 olursa daha iyi ama kesinliği 5 te belli oluyor tabi.Umut dünyası işte :)
hadi bakalım dilacım inşallah güzel haber bekliyorum senden,bana umut olursun inş cnm, kaç gibi gidersin?
sen yaptırmıycakmısın yarın canım hani yaptırıyorduk beraber.sabahtan gidicem ama sizlere akşam haber veririm umuyorumki yarın zıplayarak açarım neti...
VECDET kullanıcısından alıntı
sen kesin haber ver orkidee aklımda inşallah pozitiftirde sevinçten girmemiştir.
giricem merak etme umarım çoookkk güzel haberler veririrm.valla bugün tüm dualarım orkide ileydi.inşallah güzel haberler verir.
kızlar geçen ay eylulde başladım aşılamaya herşey yolunda gidiyordu yumurtlama takibi igne ve aşılama günü geldi hastaneye gittik giriş yapan sekreter sperm yıkama girmesi gerirken spermiyogram girmiş dogumhaneye girdim yattım kalbim yerşnden fırlayacak doktor spermleri istedi ortada sperm felan yok ne kadar kötü oldum anlatamam eşim ve ben göz yaşlarımızı tutamadık bu ay yapıldı doktor daha özenliydi
sen yaptırmıycakmısın yarın canım hani yaptırıyorduk beraber.sabahtan gidicem ama sizlere akşam haber veririm umuyorumki yarın zıplayarak açarım neti...
ya ben cesaret edemiyorum,eşimde bekleyelim dedi.ama eminim senin güzel haberin bana umut olacak,dualarım seninle canım..
ya ben cesaret edemiyorum,eşimde bekleyelim dedi.ama eminim senin güzel haberin bana umut olacak,dualarım seninle canım..
dua edenlere allah 2 katını versin inşallah.Teşekkür ederim.Bende eşimden habersiz yaptırıcam.Güzel bi haber çıkarsa işten izin alıp koşa koşa onun yanına gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?