2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

adet günü geçtikten sonra 5 ve üzeri çıkıyormuş kızlar

sizler bana cvp vermiyosunuz ama ben genede bildiğimi yazim,aslında moral bozmak değil niyetim ama adet günü geçtikten sonraki 5 aslında sadece döllenme oluduğunu ama sağlıklı bir gebelik olmadığını gösterir,bi tek durumda bu değişir,geç döllenme olduysa.
benim iki defa başıma geldi çünkü.

kızı işten çıkarmışlar bu ay o kadar özeldimki anlatamam doktor um çok iyi bakınca insan korkuyor ama altın gibi kalbi var normalde bu 7 yumurta vardı 3 tanesi 23 mm digerleri 17 mm bu şekilde yapmam yasak dedi am yapacam dedi ikiz veya ücüz olursa olsun dedi

yani döllenmeden 11 gün sonra kaç çıkar sence?

allahım inşallah bebişlerin yoldadır

inşallah hayırlısıyla olsunda ikiz olsun benimde karnımda yer var onlara

kardelen sende bizim arkadaşımızsın sana niye cevap yazmayalım.Hepimiz aynı yola baş koyduk.5 temi normal değil peki.ya off çok korkuyorum ya.kaç saatte belli oluyor bu test.

dila2, kales, kardanadam, kardelen5233, mmdmv, semi, tahmina38, VECDET iyi geceler kızlar herkese ben çıkayım artık.yarın mesai var

adet günü geçtikten sonra 5 ve üzeri çıkıyormuş kızlar

yani döllenmeden 11 gün sonra kaç çıkar sence?

ben en son,döllenmeden 13 gün sonra yaptırmıştım,26 çıktı ki,benim değerim düşüktü,tabi çok çok nadir daha düşük olupta,yükselenlerde var,ama en sağlıklısı,14,gün 50 nin üzerinde çıkması,öyle olanlar daha sağlıkla ilerliyo.

bende sabırsızlıkla bekliyorum .Yarın doktora gidicem bakalın ne ile karşılaşacam .ben sabah evde test yaptım fakat kesin bir şey çıkmadı.Herkes için hayırlısı olur inşaallah

aklınızdan kötü düşünceleri uzaklaştırın.umut bu tedaviye çok şey katar,ama stres herşeyi götürür.moralimizi bozmak yok.

dila kaç tane yumurta vardı ikizdir inşallah

canım doktorum bana pek bilgi vermedi bide ben pek araştıramadım.buradan duydum öğrendim yumurta sayısı olduğunu o kadar safmışım yani :) ama bana çatlatma iğnesine gerek kalmadı sanırım 4 gibi bişeyler demişti bitanede yumurtam vardı son muayenemde 4 çatlamış bi olgun çatlamak üzere demişti sanırım.olgun yumurta yarın çatlar dedi pazarteside aşılamayı yapalım tam ideal senin için dedi.Ben doktorumdan şikayetçiyim.Eğer olmazsa başka dr bulucam kendime.soru soruyorum doğru düzgün anlatmıyor.Delirtti beni yani.bebişimin hatrına katlandım tüm bunlara

kardelen sende bizim arkadaşımızsın sana niye cevap yazmayalım.Hepimiz aynı yola baş koyduk.5 temi normal değil peki.ya off çok korkuyorum ya.kaç saatte belli oluyor bu test.

ya ne bilimn,kaçtır yazıyorum,üstelik bende aşılama yaptırcam,sizden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum,arada lafada giriyorum,cevap gelmeyince tekrar tekrar yazmakta komik oluyo.
neyse bu saatden sonra arkadaş olalım o zaman.
5 eğer katlarsa normal,yani 5 çıkarsa çok tedirgin günler yaşıyo insan,ya yükselmesse diye,bu tedirginlikte negatif etki yapıyo,aslında bizlerin acaba tutu mu düşüncesi bile,sağlıklı bi döllenme ve yerleşmeyi negatif yönde etkiliyo ama gelde endişelenem şu durumda.
inş.herkez pozitif sonuçlar görür,rabbimden dileğim bu.

Allahım lütfen bize 50nin üstünde değerler göster...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…