- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
adet günü geçtikten sonra 5 ve üzeri çıkıyormuş kızlar
dua edenlere allah 2 katını versin inşallah.Teşekkür ederim.Bende eşimden habersiz yaptırıcam.Güzel bi haber çıkarsa işten izin alıp koşa koşa onun yanına gidicem...
innnşallahhh canım ama fazla zıplama koşma artık daha dikkatli olmalıyız
sizler bana cvp vermiyosunuz ama ben genede bildiğimi yazim,aslında moral bozmak değil niyetim ama adet günü geçtikten sonraki 5 aslında sadece döllenme oluduğunu ama sağlıklı bir gebelik olmadığını gösterir,bi tek durumda bu değişir,geç döllenme olduysa.
benim iki defa başıma geldi çünkü.
kızı işten çıkarmışlar bu ay o kadar özeldimki anlatamam doktor um çok iyi bakınca insan korkuyor ama altın gibi kalbi var normalde bu 7 yumurta vardı 3 tanesi 23 mm digerleri 17 mm bu şekilde yapmam yasak dedi am yapacam dedi ikiz veya ücüz olursa olsun dedi
kızı işten çıkarmışlar bu ay o kadar özeldimki anlatamam doktor um çok iyi bakınca insan korkuyor ama altın gibi kalbi var normalde bu 7 yumurta vardı 3 tanesi 23 mm digerleri 17 mm bu şekilde yapmam yasak dedi am yapacam dedi ikiz veya ücüz olursa olsun dedi
inşallah hayırlısıyla olsunda ikiz olsun benimde karnımda yer var onlara
adet günü geçtikten sonra 5 ve üzeri çıkıyormuş kızlar
yani döllenmeden 11 gün sonra kaç çıkar sence?
dila2, kales, kardanadam, kardelen5233, mmdmv, semi, tahmina38, VECDET iyi geceler kızlar herkese ben çıkayım artık.yarın mesai var
dila2, kales, kardanadam, kardelen5233, mmdmv, semi, tahmina38, VECDET iyi geceler kızlar herkese ben çıkayım artık.yarın mesai var
dila kaç tane yumurta vardı ikizdir inşallah
kardelen sende bizim arkadaşımızsın sana niye cevap yazmayalım.Hepimiz aynı yola baş koyduk.5 temi normal değil peki.ya off çok korkuyorum ya.kaç saatte belli oluyor bu test.
ben en son,döllenmeden 13 gün sonra yaptırmıştım,26 çıktı ki,benim değerim düşüktü,tabi çok çok nadir daha düşük olupta,yükselenlerde var,ama en sağlıklısı,14,gün 50 nin üzerinde çıkması,öyle olanlar daha sağlıkla ilerliyo.
bende sabırsızlıkla bekliyorum .Yarın doktora gidicem bakalın ne ile karşılaşacam .ben sabah evde test yaptım fakat kesin bir şey çıkmadı.Herkes için hayırlısı olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?