2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tanıştığıma memnun oldum arkadaşım.umarım senin aşılamanda iyi geçer.
ya ben çok kafama takıyorum devamlı aklımda devamlı onu düşünüyorum.Bİryandan allahım olsun diyorum bir yandan hayırlısını ver diye söyleniyorum.yarın yaptırıyımki ona göre umudumu kesiyim yada umutlanıyım istiyorum.Umarım rabbim güzel günler verir bizlere.eğer yarın olumsuz sonuç alırsam regl olana kadar da daha yaptırmam.

malesef hepimiz için en kötü durum bu,kafadan atabilsek,belkide kendikendine gelcekti bebişler.

benimde 7 yumurtam vardı
dr aşılamayı yapıcam yinede çoğul olabilir demişti
ama malesef

dialcım olmadı şimdi sen hep pozitif düşünüyodun ve bu pozitifliğin banada umut oluyodu,inş güzel bi değer çıkacak sonra bende rahatça gidip tahlilimi yaptırıcam :)

benimde 7 yumurtam vardı
dr aşılamayı yapıcam yinede çoğul olabilir demişti
ama malesef

aslında bizlere lazım olan,tek bir yumurta ve tek sperm ama rabbim izin vermeyince düzineyle bile yumurtamız olsa,genede sonuç olumsuz oluyo işte,bizimde imtihanımız bu yöndeymiş demekki.

canım bende soramıyordum hatta doktora gitmekten bile korkuyordum doktor fark etti her kontolden sonra kanama kendimi kasttıgım için beni rahatlatmak ve dikkatimi dagıtmak için yumurtaları gösterdi hep burda şu kadar büyümüş diye aslında benim dr herkes korkuyo ama meslegind iyi biz ilk muyanede bir önce başka dr gittik hemen aşılama dedi ben korktum eşim zaman bıraktı kayınbabam dr onun arkadaşı bu eşimin sonuçlarına baktı bunla aşılama bile olmaz dedi para avcıları diye kızdı eşim altı ay hergün igne ilaç allah razı olsun masrafları babası karşıladı sperm sayısı yükseldi normal yolla olmadı aşılama yaptırdık birde sizin aşılama masrafları çok yüksek ben toplam herşey dahil 250tl ödedim.

kardelencim 2 defa başıma geldi demişsin
normal yollla 2 defa pozitifimi girdün canım sen
bu arada aşılaman ne zaman

kardelencim 2 defa başıma geldi demişsin
normal yollla 2 defa pozitifimi girdün canım sen
bu arada aşılaman ne zaman

evet canım,ben iki defa(bana göre üç gerçi)kendiliğimden hamile kaldım ama daha kese bile oluşmadan kayboldular,kimyasal gebelik geçirdim yani.

sperm sayısı kaçtı ve aşılamayı yaptığında kaç ile yapıldı yani ileri hareketli olanı soruyorum.direk sana enjekte edileni.hangi dr gittin tavsiye edebilirmisin.benim eşimdede aynı problem vardı.sperm sayısı azdı.bide ne ilacı kullandı eşin.
Bu arada inanmazsınız dr bana rahim filmi bile çekmedi.ben dedimde aklına anca geldi.

Kalescim bu sana.bu arada halen umut doluyum.Bilmem bugün yazıdğım ilk mesajı gördünmü.Bi dr bana idrar testi yap çıkabilir dedi yaptım ve negatif çıktı.biraz moralim bozuldu ama umudumu yitirmedim.yarın her şey yarın belli olucak.

eğer bu ayda gebelik oluşmassa,bayreamdan sonraki adetimde başlıcam aşılamay canım.

canım korkma benim rahim kanalı çok dardı kanamam oldu canım yandı biraz normalde kimse hissetmiyormuş ilk ve ikinci günü yat sonra biraz belin ve bacakların ağrıyacak ama can yakıcı değil gerçi insandan insana değişiyor korkma moralini bozma ve kendini kasma çünkü kastıgın zaman spremleri rahim ağzına gönderiyormuşuz doktor öle dedi umarım hayırlısıla yaptırırsın

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar bana dua edin yarın size güzel haberlerle geliyim.öpüyorum hepinizi.bebişlerinize iyi bakın.

problemin neydi canım
tüpü tıkalı olanlarda kimyasal gebelik ihtimali yüksek oluyormuş
benim tüpümün teki tıkalı
o yüzden pozitifi görsem bile birgün gebeliğin sağlıkla ilerlemesi konusunda sıkıntı çekerim diye korkuyorum
açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…