dila2, kales, kardanadam, kardelen5233, mmdmv, semi, tahmina38, VECDET iyi geceler kızlar herkese ben çıkayım artık.yarın mesai var
aklınızdan kötü düşünceleri uzaklaştırın.umut bu tedaviye çok şey katar,ama stres herşeyi götürür.moralimizi bozmak yok.
dila2, kales, kardanadam, kardelen5233, mmdmv, semi, tahmina38, VECDET iyi geceler kızlar herkese ben çıkayım artık.yarın mesai var
ya ne bilimn,kaçtır yazıyorum,üstelik bende aşılama yaptırcam,sizden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum,arada lafada giriyorum,cevap gelmeyince tekrar tekrar yazmakta komik oluyo.
neyse bu saatden sonra arkadaş olalım o zaman.
5 eğer katlarsa normal,yani 5 çıkarsa çok tedirgin günler yaşıyo insan,ya yükselmesse diye,bu tedirginlikte negatif etki yapıyo,aslında bizlerin acaba tutu mu düşüncesi bile,sağlıklı bi döllenme ve yerleşmeyi negatif yönde etkiliyo ama gelde endişelenem şu durumda.
inş.herkez pozitif sonuçlar görür,rabbimden dileğim bu.
Allahım lütfen bize 50nin üstünde değerler göster...:26:
16.gün fakat hiç bir belirtim yok
tanıştığıma memnun oldum arkadaşım.umarım senin aşılamanda iyi geçer.
ya ben çok kafama takıyorum devamlı aklımda devamlı onu düşünüyorum.Bİryandan allahım olsun diyorum bir yandan hayırlısını ver diye söyleniyorum.yarın yaptırıyımki ona göre umudumu kesiyim yada umutlanıyım istiyorum.Umarım rabbim güzel günler verir bizlere.eğer yarın olumsuz sonuç alırsam regl olana kadar da daha yaptırmam.
kızı işten çıkarmışlar bu ay o kadar özeldimki anlatamam doktor um çok iyi bakınca insan korkuyor ama altın gibi kalbi var normalde bu 7 yumurta vardı 3 tanesi 23 mm digerleri 17 mm bu şekilde yapmam yasak dedi am yapacam dedi ikiz veya ücüz olursa olsun dedi
tanıştığıma memnun oldum arkadaşım.umarım senin aşılamanda iyi geçer.
ya ben çok kafama takıyorum devamlı aklımda devamlı onu düşünüyorum.Bİryandan allahım olsun diyorum bir yandan hayırlısını ver diye söyleniyorum.yarın yaptırıyımki ona göre umudumu kesiyim yada umutlanıyım istiyorum.Umarım rabbim güzel günler verir bizlere.eğer yarın olumsuz sonuç alırsam regl olana kadar da daha yaptırmam.
benimde 7 yumurtam vardı
dr aşılamayı yapıcam yinede çoğul olabilir demişti
ama malesef
canım doktorum bana pek bilgi vermedi bide ben pek araştıramadım.buradan duydum öğrendim yumurta sayısı olduğunu o kadar safmışım yani :) ama bana çatlatma iğnesine gerek kalmadı sanırım 4 gibi bişeyler demişti bitanede yumurtam vardı son muayenemde 4 çatlamış bi olgun çatlamak üzere demişti sanırım.olgun yumurta yarın çatlar dedi pazarteside aşılamayı yapalım tam ideal senin için dedi.Ben doktorumdan şikayetçiyim.Eğer olmazsa başka dr bulucam kendime.soru soruyorum doğru düzgün anlatmıyor.Delirtti beni yani.bebişimin hatrına katlandım tüm bunlara
kardelencim 2 defa başıma geldi demişsin
normal yollla 2 defa pozitifimi girdün canım sen
bu arada aşılaman ne zaman
canım bende soramıyordum hatta doktora gitmekten bile korkuyordum doktor fark etti her kontolden sonra kanama kendimi kasttıgım için beni rahatlatmak ve dikkatimi dagıtmak için yumurtaları gösterdi hep burda şu kadar büyümüş diye aslında benim dr herkes korkuyo ama meslegind iyi biz ilk muyanede bir önce başka dr gittik hemen aşılama dedi ben korktum eşim zaman bıraktı kayınbabam dr onun arkadaşı bu eşimin sonuçlarına baktı bunla aşılama bile olmaz dedi para avcıları diye kızdı eşim altı ay hergün igne ilaç allah razı olsun masrafları babası karşıladı sperm sayısı yükseldi normal yolla olmadı aşılama yaptırdık birde sizin aşılama masrafları çok yüksek ben toplam herşey dahil 250tl ödedim.
ya ne bilimn,kaçtır yazıyorum,üstelik bende aşılama yaptırcam,sizden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum,arada lafada giriyorum,cevap gelmeyince tekrar tekrar yazmakta komik oluyo.
neyse bu saatden sonra arkadaş olalım o zaman.
5 eğer katlarsa normal,yani 5 çıkarsa çok tedirgin günler yaşıyo insan,ya yükselmesse diye,bu tedirginlikte negatif etki yapıyo,aslında bizlerin acaba tutu mu düşüncesi bile,sağlıklı bi döllenme ve yerleşmeyi negatif yönde etkiliyo ama gelde endişelenem şu durumda.
inş.herkez pozitif sonuçlar görür,rabbimden dileğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?