sperm sayısı kaçtı ve aşılamayı yaptığında kaç ile yapıldı yani ileri hareketli olanı soruyorum.direk sana enjekte edileni.hangi dr gittin tavsiye edebilirmisin.benim eşimdede aynı problem vardı.sperm sayısı azdı.bide ne ilacı kullandı eşin.
Bu arada inanmazsınız dr bana rahim filmi bile çekmedi.ben dedimde aklına anca geldi.
Kalescim bu sana.bu arada halen umut doluyum.Bilmem bugün yazıdğım ilk mesajı gördünmü.Bi dr bana idrar testi yap çıkabilir dedi yaptım ve negatif çıktı.biraz moralim bozuldu ama umudumu yitirmedim.yarın her şey yarın belli olucak.
teşekkür ederim,peki tutunması için gıda tavsiyeleri falan oluyo mu dr ların,yoksa sadece progestan mı veriyolar aşılamadan sonra?canım korkma benim rahim kanalı çok dardı kanamam oldu canım yandı biraz normalde kimse hissetmiyormuş ilk ve ikinci günü yat sonra biraz belin ve bacakların ağrıyacak ama can yakıcı değil gerçi insandan insana değişiyor korkma moralini bozma ve kendini kasma çünkü kastıgın zaman spremleri rahim ağzına gönderiyormuşuz doktor öle dedi umarım hayırlısıla yaptırırsın
problemin neydi canım
tüpü tıkalı olanlarda kimyasal gebelik ihtimali yüksek oluyormuş
benim tüpümün teki tıkalı
o yüzden pozitifi görsem bile birgün gebeliğin sağlıkla ilerlemesi konusunda sıkıntı çekerim diye korkuyorum
açıkçası
kızlar kafama takıldı sizinde ağır kaldırdığınızda yada yorulduğunuzda kasıklarınız ağrıyomu.sancılanıyomusunuz.
toplamda 36 milyon enjekte edilen 5 milyon ilaçların ismini vereyim ONE A DAY L ARGININE ACETYL L CARNİTİNE ve kolemen hergün bu ilaclar gnc diye bir yerden alıyoruz zaten onlar üretiyor.
sen şimdi ağır kaldırmıyosundur inşallah
teşekkür ederim,peki tutunması için gıda tavsiyeleri falan oluyo mu dr ların,yoksa sadece progestan mı veriyolar aşılamadan sonra?
hayır canım,tüplerim açık çok şükür,benim sevgili dr um,sırf para için(gerçi en doğrusu buymuş)ilk önce rahim filmi istedi,para için olmasına gelince,başka yerde çektiremessin dedi bana,araştırınca devlet hastanelerinin bile çktiğini ve 450 lira yerine sadece 28 liraya çektirebildiğimi gördüm.
yok arada bi kaçıyor tabi ama çok değil.
vecdet sende varmı sancı[/QUO bazen önce çok oldu kayın babam dr tel açtı normal döllenme olunca çok sancı oluyormuş ama şimdi azaldı ama gögüslerim şişti
yok arada bi kaçıyor tabi ama çok değil.
vecdet sende varmı sancı[/QUO bazen önce çok oldu kayın babam dr tel açtı normal döllenme olunca çok sancı oluyormuş ama şimdi azaldı ama gögüslerim şişti
benim bugün iyice azaldı.ama göğüslerim hafif büyüdü bide ben regl den önce çok sinirli olurum.bu sabah çok sinirli kalktım ve bütün gün sinirliydim.korktum valla.ancak idrara çıkarken çok kasılıyorum.sendede varmı.Benim dr da bana progestanı aşılamamın ilk günü verdi günde 2 defa.bu dr lar ne dengesiz ya.
e iyiymiş sayı aslında tamda 5 milyon sınır diyorlar.bozma moralini sakın bence gayet iyi.bizimkinin enjekte edilen toplam sayısı 46 milyondu.46 milyonda 1 bana vururmu acaba.
inşallah sanada vurur canım
kızlar bugün yumoş çatlamasından sonra 5.günüm
ve çok sancım var
döllendi mi ne
ayyy umut dünyası işte
kızlar bugün yumoş çatlamasından sonra 5.günüm
ve çok sancım var
döllendi mi ne
ayyy umut dünyası işte
mrh arkadaşlar bende dün rahim filmi çektirdim şükür sonuç güzel çıktı.hem eşim hemde ben bütün tahlillerden geçtik ve hiç bir problem yok herşey normal dediler ama bayramdan sonra aşılama yapalım dedi doktorum henüz 15 aylık evliyim ve 10 aydır korunmuyoruz.sizce aşılamayı yaptırmalımıyım yoksa birazdaha beklemelimiyim kararsızım.birde aşılamada da rahim filmindeki kadar ağrı oluyormu dün yaşadıklarımdan sonra biraz tereddütteyim.
hadi hayırlısı tatlım inşallah.artık beynim karıştı ya kim aşılama yapıcaktı kim yumurtlıycaktı kim doğurucaktı valla takip edemiyorum umarım tutmuştur canım umarımmmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?