2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

toplamda 36 milyon enjekte edilen 5 milyon ilaçların ismini vereyim ONE A DAY L ARGININE ACETYL L CARNİTİNE ve kolemen hergün bu ilaclar gnc diye bir yerden alıyoruz zaten onlar üretiyor.

kızlar kafama takıldı sizinde ağır kaldırdığınızda yada yorulduğunuzda kasıklarınız ağrıyomu.sancılanıyomusunuz.

teşekkür ederim,peki tutunması için gıda tavsiyeleri falan oluyo mu dr ların,yoksa sadece progestan mı veriyolar aşılamadan sonra?

hayır canım,tüplerim açık çok şükür,benim sevgili dr um,sırf para için(gerçi en doğrusu buymuş)ilk önce rahim filmi istedi,para için olmasına gelince,başka yerde çektiremessin dedi bana,araştırınca devlet hastanelerinin bile çktiğini ve 450 lira yerine sadece 28 liraya çektirebildiğimi gördüm.

toplamda 36 milyon enjekte edilen 5 milyon ilaçların ismini vereyim ONE A DAY L ARGININE ACETYL L CARNİTİNE ve kolemen hergün bu ilaclar gnc diye bir yerden alıyoruz zaten onlar üretiyor.

e iyiymiş sayı aslında tamda 5 milyon sınır diyorlar.bozma moralini sakın bence gayet iyi.bizimkinin enjekte edilen toplam sayısı 46 milyondu.46 milyonda 1 bana vururmu acaba.
inşallah sanada vurur canım

semi cim,birde tüpü tıkalı olanlarda kimyasal değilde,dış gebelik riski fazla oluyomuş canım,kimyasal gebeliğin belirlenmiş bir nedeni yok,ya yumurta kalitesiz,ya sperm,bizim spermler iyi çok şükür ama bende kan pıhtılaşması çıktı,bunun ilgisi var mı,işte onu bilmiyorum.

evet altıncı gün progestana başladım günde üc kez alıyorum.

çok ödemişsin rahim filmine canım ya ben 190 a çektirmiştim
neyse önemli olan sonuç sonucun güzel çıkmış ya
doğru dış gebelikti o ben karıştırdım

e iyiymiş sayı aslında tamda 5 milyon sınır diyorlar.bozma moralini sakın bence gayet iyi.bizimkinin enjekte edilen toplam sayısı 46 milyondu.46 milyonda 1 bana vururmu acaba.
inşallah sanada vurur canım

inşallah yıkama da önemliymiş birde ilaç katıp güclenmelerini sağlıyorlarmış ben dr az olduğunu söledim onlar güçlendirildi inşallah ollur dedi.

kızlar bugün yumoş çatlamasından sonra 5.günüm
ve çok sancım var
döllendi mi ne
ayyy umut dünyası işte

ve çok sancım var
döllendi mi ne
ayyy umut dünyası işte

hadi hayırlısı tatlım inşallah.artık beynim karıştı ya kim aşılama yapıcaktı kim yumurtlıycaktı kim doğurucaktı valla takip edemiyorum umarım tutmuştur canım umarımmmm......

mrh arkadaşlar bende dün rahim filmi çektirdim şükür sonuç güzel çıktı.hem eşim hemde ben bütün tahlillerden geçtik ve hiç bir problem yok herşey normal dediler ama bayramdan sonra aşılama yapalım dedi doktorum henüz 15 aylık evliyim ve 10 aydır korunmuyoruz.sizce aşılamayı yaptırmalımıyım yoksa birazdaha beklemelimiyim kararsızım.birde aşılamada da rahim filmindeki kadar ağrı oluyormu dün yaşadıklarımdan sonra biraz tereddütteyim.

progestan rahim duvarını güçlendirmek icin o yüzden zamn önemli değil benim ablamda düşük tehlikesi vardı iki ay kullandı bende çok sinirli olurum ama sinir felan kalmadı aksine çok gülüyorum.

ve çok sancım var
döllendi mi ne
ayyy umut dünyası işte

inş.döllenmiştir semi cim.
yanlış anlaşılma oldu sanırım,sadece 28 liraya çektirdim,vermedim o dr a 450 lirayı,sonrada başka dr a gittim zaten.

merhaba canım
sonucunun güzel çıkmasına sevindim
sen zoru atlatmışsın aşılama 2 3 dk süren bir işlem ve ben hiiç acı duymadım
rahat ol yani
aşılama yaptırabilirsin canım madem drunda öyle demiş şansını arttırmış olursun
basit bir işlem sonuçta

hadi hayırlısı tatlım inşallah.artık beynim karıştı ya kim aşılama yapıcaktı kim yumurtlıycaktı kim doğurucaktı valla takip edemiyorum umarım tutmuştur canım umarımmmm......

sağol canım
güldürdü beni dilacım doğru kafalar allakbullak oldu
bir listemiz olsa böyle olmayacak ama
badeste gelemediki listeyi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…