2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

iyi geceler kızlar bende kaçıyorum.bu arada nurci rahim filmi çektirmek zormuydu çok canın yandımı artık cevabını yarın okuycamkendinize iyi bakın ve benim için dua etmeyi unutmayın.

sende döllenme olduğunda belirti falan yaşadın mı canım

haziranda oluşan gebelikte yaşamıştım canım,sadece karnıma iğne batmaları ve hafif kramplar giriyodu ara ara,zaten birden kesildi bunlar,bende anladım ki gebelik sonlandı diye,diğer belirtileri kesinlikle arama,çünkü olmuyo,bende çok aradım,hatta az öncede arkadaşa sordum,her gebelikte illa iğne batmaları olcak diyede o bile olmayabiliyomuş.

canım ne yalan söyleyim burda kimseyide korkutmak istemem ama zordu.aslına bakarsan birazda benim canım tatlıdır :))fakat ben sakin olmaya çalıştım başka şeyler düşündüm arada 2 3 defa bağırdığımda oldu ama 3 saniyelik bişeydi.ama bidaha çektir deseler aslaaaaaa

genelde bu iğne batmaları ve krampları duyuyorum bende
oluşan hamileliklede
dediğin gibi belirti aramak aslında o kadarda sağlıklı deği
yanlış yönlendiriyor bizi genelde l

genelde bu iğne batmaları ve krampları duyuyorum bende
oluşan hamileliklede
dediğin gibi belirti aramak aslında o kadarda sağlıklı deği
yanlış yönlendiriyor bizi genelde l

evet,kesinlikle aramamalıyız,aslında aklımızdan bile çıkmalı hamile olmak istediğimiz,keşke olabilse.

Günaydın arkadaşlar;bende ikinci aşılamamı yaptırdım ve bugün 10.günüm kanda beta hgc baktırabilirim ,ancak iş dolayısyla cumartesi baktırcaz....

günaydın kızlarrr orkideden haber yok mu? merak ettim gelmiş mi diye bütün geçmişi okudum.

günaydın kızlarrr orkideden haber yok mu? merak ettim gelmiş mi diye bütün geçmişi okudum.

merhaba kızlar
bende merak ettim orkideyi, ne cıktı acaba inşallah pozitiftir. benimde yarın olacak asılamam banada dua edın arkadaşlar. ılk aşılamam ve çok korkuyorum. allahım yardımcımız olsun. herseyin hayırlısı hakkımızda.

kızlar beklediğim formül bu akşam geliyor.. çok heyecanlıyım.. inşallah bize ve isteyen herkese umut olur..

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışa ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın

çok duygulandım sizinle paylaşmak istedim anne duasıymış bu bir arkadaşım yolladı bana :::

Son düzenleme:

ezocan çoook güzel... gözlerim dolu dolu okudum..

ben yarın sabah bir test daha yaptırmaya karar verdim. allahım belki beni önce ağlatıp sonra güldürecektir. dua edin lütfen..

ezocan çoook güzel... gözlerim dolu dolu okudum..

sorma ben zaten 2 gündür hep ağlamaklıyım. bunu tüp bebekle ikiz annesi olan bi arkadaşım yolladı. onunla dertleşiyordum eee normal insanlar anlamıyor bizim halimizi zaten. oda bu duayı hep okudum bebek isterken dedi. zaten ağlıyodum iyice mahvoldum okurken. çok zormuş allahım böyle deniyor bizi işte. ben zaten üzülüyorum eşim içinde üzülüyorum oda yıkılıyor halimi gördükçe. gece uyurken bile eli karnımda hala bi umut işte. hissettiğimde diyorum içimden bebeğim ordamısın? bak bu babanın eli işte.. tutun bize,hayata tutun diyorum...kelimelere sığmıyor hüznüm allah hepimizin ve eşlerimizin yüzünü güldürsün inşallah.

slm kızlar iyi günler herkese.umarım güzel haberler alacağımız bir gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…