2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım korkacak hiçbir şey yok gerçekten
rahat ol :98:

orkideciğim nerelerdesin çok merak ettim seni umarım güzel haberler verirsin bize

kızlar beklediğim formül bu akşam geliyor.. çok heyecanlıyım.. inşallah bize ve isteyen herkese umut olur..

inşallah canım bende deniyorum birşeyler bakalım işe yararda hepimize umut olur inşallah allahtan umut kesilmez diyorum ama zamanı var sabırlı olup beklemeliyiz

kızlar beklediğim formül bu akşam geliyor.. çok heyecanlıyım.. inşallah bize ve isteyen herkese umut olur..

işallah canım
nasıl birşeymiş merak ettim

ben 2 gün burada olamıycam(kaynanama gidiyorum)
döndüğümde okurum artık formülü

sonuç alacakta arkadaşların işallah pozitif sonuçlarını okumak nasip olur
öptüm kızlar:98:

ya bişey sorucam kızlar aşılama olunca adet gecikirmi? yada erken olurmu? normal zamanlardaki gibi 30 gündemi adet gördünüz siz? benim çünkü 10 unda olmam lazım öyleyse. bide bana çok keskin sancılar girmeye başladı bugün aniden geliyor yani bişey batıyor,saplama gibi kasığıma hemende geçiyor bu hastalık belirtisi falanmıdır sizce?

genelde erken oluyorsun diye biliyorum
ben 1 hafta önce olmuştum aşılamamın 11.gününde
seninki hamilelik belirtisidir canım işallah

mrh kızlar bu dua aşk duası biz eşimle bu şiir sayesinde tanıştık ama bu şekilde de güzel olmuş.

Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdigin olsun

Ve bana öyle bir insan sevdir ki
O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasin

Onunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsun

Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayim
Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete acilan iki pencere olsun

Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim

Oyle bir sevgili verki bana
Ona sarildigimda kainat bize baksin
Birbirine sarilsin
Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
Bize bakip seytan Adem'e secde etsin
Günah sevap ugruna kendini feda etsin
Olüler birer birer uyansin sevgimizle

Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin
Oyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki;

"Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz.
Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor...

ALLAH HERKESE BÖYLE AŞK VERSİN.AMİ

[ı]genelde erken oluyorsun diye biliyorum
ben 1 hafta önce olmuştum aşılamamın 11.gününde
seninki hamilelik belirtisidir canım işallah[/ı]

inşallah be canım ama hiç böyle bi belirti duymadım. Paranoyak oldum iyice. Ama bu saplamanın sebebini merak ettim açıkçası.

buda süpermiş. Demekki 2 versiyon ediliyo bu dua evlenene kadar bu şekilde evlenincede diğer şekilde

benim gecikmedi 5 gün erken oldum

benimde 5 gün falan var 10 unda olmam gerekir normalde. Ama işte bişeyler saplanıyor sağ kasığıma sık sık olmaya başladı bugün.

canım inşallah hamilesindir inşallah bebek sancılarıdır allah yüzüne güler inşallah...bende dün başladım ignelere bakalım hayırlısı ne olacakkk

aynen bencede anlık bişe ama çok kuvvetli bi sacı veriyo,bidaha bende aslaaaaa.narkozla yapan hastaneler var benim gittiğim hastanede yoktu.50lira fazla verip öyle çektirmek daha mantıklı bence.

canım inşallah hamilesindir inşallah bebek sancılarıdır allah yüzüne güler inşallah...bende dün başladım ignelere bakalım hayırlısı ne olacakkk

inşallah be canımm. Ne iğne verdi dr un? Ben lukrin daıly ile başladım sonra menagon a geçmiştik

canım hiç korkma,muayenede bile daha kolay diyebilirim.

inşallah be canım ama hiç böyle bi belirti duymadım. Paranoyak oldum iyice. Ama bu saplamanın sebebini merak ettim açıkçası.

canım benimde aşılamamın 11.günü bugün bendede son 7-8 gündür hep hafif bi ağrımı sancımı desem bişeler var inşallah bebişimizdir..

canım benimde aşılamamın 11.günü bugün bendede son 7-8 gündür hep hafif bi ağrımı sancımı desem bişeler var inşallah bebişimizdir..

valla benimki ağrı gibi değil. O ağrılar geçti zaten. Bu iğne gibi,bıçak gibi batıyo,hani boşluğuna girer ya sancı bazen öyle ama sağ kasıkta

inşallah be canımm. Ne iğne verdi dr un? Ben lukrin daıly ile başladım sonra menagon a geçmiştik

menegon vurdurduyorum bu 3 .aşılama olacak hiç şansım yok biliyorum.....tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ssk anlaşmalı bir tüp bebek merkezi ve tecrubeli bir dr bulmam lazım butun dengem bozuldu delircem bir şans veriyolar tüp bebek için oldu oldu olmadı koca bir hayalkırıklığı kimse bizi düşünmüyo yaa....hayırlısıyla bir çocuk olsaydı şu uğraşlarımıza bak allahım gör bizi yardım et bize kucaklarımızı boş bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…