menegon vurdurduyorum bu 3 .aşılama olacak hiç şansım yok biliyorum.....tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ssk anlaşmalı bir tüp bebek merkezi ve tecrubeli bir dr bulmam lazım butun dengem bozuldu delircem bir şans veriyolar tüp bebek için oldu oldu olmadı koca bir hayalkırıklığı kimse bizi düşünmüyo yaa....hayırlısıyla bir çocuk olsaydı şu uğraşlarımıza bak allahım gör bizi yardım et bize kucaklarımızı boş bırakma
aynen bencede anlık bişe ama çok kuvvetli bi sacı veriyo,bidaha bende aslaaaaa.narkozla yapan hastaneler var benim gittiğim hastanede yoktu.50lira fazla verip öyle çektirmek daha mantıklı bence.
:90::90::90:benim kabusum oldu dr ben istemiyorum dedim kalkıcam avazım çıktığı kadar bağırdım sonra kalk dedi çocuğu düşün dedi bende dayanmaya çalıştım ama böyle bir sancı olamaz o korku bende kaldı dr gitmeden yemeden içmeden kesiliyorum karnıma ağrılar giriyo ...dr biliyordu bana ağrı kesici verdi sen hassassın dedi bidahamı aslaaaa bende çektirmem hiç benim gibi kötü olanını duymadım sende benim gibi hassassın demekki.):)herkeste aynı sancı olmuyo bazısı hiç hissetmiyor
menegon vurdurduyorum bu 3 .aşılama olacak hiç şansım yok biliyorum.....tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ssk anlaşmalı bir tüp bebek merkezi ve tecrubeli bir dr bulmam lazım butun dengem bozuldu delircem bir şans veriyolar tüp bebek için oldu oldu olmadı koca bir hayalkırıklığı kimse bizi düşünmüyo yaa....hayırlısıyla bir çocuk olsaydı şu uğraşlarımıza bak allahım gör bizi yardım et bize kucaklarımızı boş bırakma
tüp bebekte 1 şans mı var?:84:
ssk bir kere karşılıyormuş diye duydum böyle saçmalık olurmu ya
canım umudunu kaybetme. Sen ne hissedersen onu yaşarsın,biliyorum söylemesi kolay diceksin ama bu böyle bunu başardığımızda olucak inan buiş. Bizim duygularımız çok önemli. Bak benim bir arkadaşım bebek için öyle şeyler denedi ki. Kilolu olmasından olabilir diye aylarca rejim yaptı,ilaçlar,koca karı macunları falan filan. Sonra tüp bebek denediler hamile kaldı ve ikiz diler. çok mutlu oldular ama bebeğin birisi düşücek dediler bu defadaama o okadar inanıyoduki bebeklerim ikiside benimle kalıcak dedi durdu dr lara inat. Doğum yaptı birisi 900 gram doğdu ama o yine sağlam durdu ve çocukları şimdi ilkokuldalar :)) demek istediğim olumsuz düşünme. Bunlar bize rehber olsun insanlar neleri başarıyorlar anlatabildimmi? Belki ve inşallah tüp e bile gerek kalmaz sen umudunu kaybetme. Bende 11. Gün testte 2,00 gördüm yıkıldım günlerdir içim sızlıyor ama yine test yapıcam yarın yoksa bir aşılama daha deniycem pes etmek yok ok?? Hepimiz anne oluca allahın izniyle..
haklısımn canım.bugün senin kaçıncı günün?benim 11.günüm.test yapsam kaç çıkarsa normal sayılır?
bence bekle 2 gün daha. Ben 11. Gün yaptım 2,00 çıktı dr um çok kızdı neden yaptın çok erken diye. Bugün 13. Günüm yarın birdaha deniycem. Bence sabret biliyorum zor ama enazından umudun bitmez. Ben 2 gecedir ıslak yastıkta yatıyorum çünkü ağlaya ağlaya uyuyorum
yaa kıyamam ağlama lütfen,en hayırlısını en sağlıklısını istiyoruz inşallah o en doğru zamanda gelecek.böyle düşün.şuanda hamile olma duygusu en güzel duyguymuş gibi geliyo bana.inşallah en kısa zamanda yaşarız o duyguyu.baba pazrtesi yaptır dedi doktorum daha 4 gün var yani
ssk bir kere karşılıyormuş diye duydum böyle saçmalık olurmu ya
kızalr birşey duydum sabah kalktığınızda agzınızın tadı bozuldu mu birde dişetleriniz şiştimi bana hamilesindir ondandır diyorlar umutlanmak istemiyorum ve ağzım çok kötü oldu
Kızlar bişey daha takıldı kafama benim tahlil kağıdını inceledimde orda mesela şöyle yazıyor 2-3 hafta 335-395,3-4 hafta 395-1925 diye yazıyor alt açıklamalarda ama benim değerim 2,00 çıktı,yani 335 olması mı gerekiyor yoksa 3,5 mu? Hani hep 5 olması gerekir diyorlar ya yani bu 5 nedir? Burdaki rakamlar baya yüksek çok kafam karıştı yani.
çok güzelmiş,kopyaladım,diğer topicteki arkadaşlarımada okutmak istiyorum.ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışa ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın
çok duygulandım sizinle paylaşmak istedim anne duasıymış bu bir arkadaşım yolladı bana :::
amin amin amin.sorma ben zaten 2 gündür hep ağlamaklıyım. bunu tüp bebekle ikiz annesi olan bi arkadaşım yolladı. onunla dertleşiyordum eee normal insanlar anlamıyor bizim halimizi zaten. oda bu duayı hep okudum bebek isterken dedi. zaten ağlıyodum iyice mahvoldum okurken. çok zormuş allahım böyle deniyor bizi işte. ben zaten üzülüyorum eşim içinde üzülüyorum oda yıkılıyor halimi gördükçe. gece uyurken bile eli karnımda hala bi umut işte. hissettiğimde diyorum içimden bebeğim ordamısın? bak bu babanın eli işte.. tutun bize,hayata tutun diyorum...kelimelere sığmıyor hüznüm allah hepimizin ve eşlerimizin yüzünü güldürsün inşallah.
amin canım,görüşürüz semicim.işallah canım
nasıl birşeymiş merak ettim
ben 2 gün burada olamıycam(kaynanama gidiyorum)
döndüğümde okurum artık formülü
sonuç alacakta arkadaşların işallah pozitif sonuçlarını okumak nasip olur
öptüm kızlar:98:
iğne batması gibiyse,yada birden kramp gibi giriyosa,hamilelik belirtisi olma ihtimali çok yüksek,genede umutlandırmış olmim,sonra daha fazla hayal kırtıklığına uğramanıda istemem.ya bişey sorucam kızlar aşılama olunca adet gecikirmi? yada erken olurmu? normal zamanlardaki gibi 30 gündemi adet gördünüz siz? benim çünkü 10 unda olmam lazım öyleyse. bide bana çok keskin sancılar girmeye başladı bugünaniden geliyor yani bişey batıyor,saplama gibi kasığıma hemende geçiyor bu hastalık belirtisi falanmıdır sizce?
tüp bebekte 1 şans mı var?:84:
ben iki diye biliyorum.ssk bir kere karşılıyormuş diye duydum böyle saçmalık olurmu ya
selam kızlar,:80:
gelmedi mi test yaptırcak olanlar,kaç kişi sonuç bekliyodu,liste var mı bu topicte?
inş.almışlardır hayırlı haberlerini.a.s cnm. orkide,dila ve tahmina bugün sonuç öğrenecekti,inşallah hayırlı haberleri verirler.
iğne batması gibiyse,yada birden kramp gibi giriyosa,hamilelik belirtisi olma ihtimali çok yüksek,genede umutlandırmış olmim,sonra daha fazla hayal kırtıklığına uğramanıda istemem.
EVET AYNEN İĞNE BATMASI GİBİ. AMA KASIKLARIM TUHAF BUGÜN KARNIMDA ŞİŞLİK VAR SERTLEŞTİ,BİDE KARNIMI İÇERİ ÇEKMEK İSTEDİĞİMDE ÇOK ACIYOOO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?