2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tüp bebekte 1 şans mı var?:84:

aynen bencede anlık bişe ama çok kuvvetli bi sacı veriyo,bidaha bende aslaaaaa.narkozla yapan hastaneler var benim gittiğim hastanede yoktu.50lira fazla verip öyle çektirmek daha mantıklı bence.

:90::90::90:benim kabusum oldu dr ben istemiyorum dedim kalkıcam avazım çıktığı kadar bağırdım sonra kalk dedi çocuğu düşün dedi bende dayanmaya çalıştım ama böyle bir sancı olamaz o korku bende kaldı dr gitmeden yemeden içmeden kesiliyorum karnıma ağrılar giriyo ...dr biliyordu bana ağrı kesici verdi sen hassassın dedi bidahamı aslaaaa bende çektirmem hiç benim gibi kötü olanını duymadım sende benim gibi hassassın demekki.):)herkeste aynı sancı olmuyo bazısı hiç hissetmiyor

walla nasıl hissedilmez o acı ben anlamadım,banada gelmeden önce ağrı kesici iç demişti hemşire,içtim ama ne fayda daynaılmaz bişeydi ya,dedim ki doğum sancısı yaşamadım ama bu daha beteri eminim

canım umudunu kaybetme. Sen ne hissedersen onu yaşarsın,biliyorum söylemesi kolay diceksin ama bu böyle bunu başardığımızda olucak inan buiş. Bizim duygularımız çok önemli. Bak benim bir arkadaşım bebek için öyle şeyler denedi ki. Kilolu olmasından olabilir diye aylarca rejim yaptı,ilaçlar,koca karı macunları falan filan. Sonra tüp bebek denediler hamile kaldı ve ikiz diler. çok mutlu oldular ama bebeğin birisi düşücek dediler bu defada ama o okadar inanıyoduki bebeklerim ikiside benimle kalıcak dedi durdu dr lara inat. Doğum yaptı birisi 900 gram doğdu ama o yine sağlam durdu ve çocukları şimdi ilkokuldalar :)) demek istediğim olumsuz düşünme. Bunlar bize rehber olsun insanlar neleri başarıyorlar anlatabildimmi? Belki ve inşallah tüp e bile gerek kalmaz sen umudunu kaybetme. Bende 11. Gün testte 2,00 gördüm yıkıldım günlerdir içim sızlıyor ama yine test yapıcam yarın yoksa bir aşılama daha deniycem pes etmek yok ok?? Hepimiz anne oluca allahın izniyle..

haklısımn canım.bugün senin kaçıncı günün?benim 11.günüm.test yapsam kaç çıkarsa normal sayılır?

haklısımn canım.bugün senin kaçıncı günün?benim 11.günüm.test yapsam kaç çıkarsa normal sayılır?

bence bekle 2 gün daha. Ben 11. Gün yaptım 2,00 çıktı dr um çok kızdı neden yaptın çok erken diye. Bugün 13. Günüm yarın birdaha deniycem. Bence sabret biliyorum zor ama enazından umudun bitmez. Ben 2 gecedir ıslak yastıkta yatıyorum çünkü ağlaya ağlaya uyuyorum

yaa kıyamam ağlama lütfen,en hayırlısını en sağlıklısını istiyoruz inşallah o en doğru zamanda gelecek.böyle düşün.şuanda hamile olma duygusu en güzel duyguymuş gibi geliyo bana.inşallah en kısa zamanda yaşarız o duyguyu.baba pazrtesi yaptır dedi doktorum daha 4 gün var yani

Son düzenleme:

ozamana kadar bekle ozaman canım. Bence kırma şimdiden hayallerini yoksa bile. O hayalle yaşamak bile güzel. Belki hamileyimdir diyosun değişik bi duygu.

Kızlar bişey daha takıldı kafama benim tahlil kağıdını inceledimde orda mesela şöyle yazıyor 2-3 hafta 335-395,3-4 hafta 395-1925 diye yazıyor alt açıklamalarda ama benim değerim 2,00 çıktı,yani 335 olması mı gerekiyor yoksa 3,5 mu? Hani hep 5 olması gerekir diyorlar ya yani bu 5 nedir? Burdaki rakamlar baya yüksek çok kafam karıştı yani.

Kızalr birşey duydum sabah kalktığınızda agzınızın tadı bozuldu mu birde dişetleriniz şiştimi bana hamilesindir ondandır diyorlar umutlanmak istemiyorum ve ağzım çok kötü oldu

kızalr birşey duydum sabah kalktığınızda agzınızın tadı bozuldu mu birde dişetleriniz şiştimi bana hamilesindir ondandır diyorlar umutlanmak istemiyorum ve ağzım çok kötü oldu

valla benimkilerde şişik ama benim 20 likler çıkamıyo ondan diyorum.

Kızalr birşey duydum sabah kalktığınızda agzınızın tadı bozuldu mu birde dişetleriniz şiştimi bana hamilesindir ondandır diyorlar umutlanmak istemiyorum ve ağzım çok kötü oldu

Hiç bi bilgim yok bu konularda

çok güzelmiş,kopyaladım,diğer topicteki arkadaşlarımada okutmak istiyorum.

amin amin amin.
amin canım,görüşürüz semicim.
iğne batması gibiyse,yada birden kramp gibi giriyosa,hamilelik belirtisi olma ihtimali çok yüksek,genede umutlandırmış olmim,sonra daha fazla hayal kırtıklığına uğramanıda istemem.
tüp bebekte 1 şans mı var?:84:

ssk bir kere karşılıyormuş diye duydum böyle saçmalık olurmu ya
ben iki diye biliyorum.
selam kızlar,:80:
gelmedi mi test yaptırcak olanlar,kaç kişi sonuç bekliyodu,liste var mı bu topicte?

iğne batması gibiyse,yada birden kramp gibi giriyosa,hamilelik belirtisi olma ihtimali çok yüksek,genede umutlandırmış olmim,sonra daha fazla hayal kırtıklığına uğramanıda istemem.

EVET AYNEN İĞNE BATMASI GİBİ. AMA KASIKLARIM TUHAF BUGÜN KARNIMDA ŞİŞLİK VAR SERTLEŞTİ,BİDE KARNIMI İÇERİ ÇEKMEK İSTEDİĞİMDE ÇOK ACIYOOO

a.s cnm. orkide,dila ve tahmina bugün sonuç öğrenecekti,inşallah hayırlı haberleri verirler.
inş.almışlardır hayırlı haberlerini.

canım,benim hamileliğim öyle sağlıkla devam etmediği için,tıp literatürüne göre hamilelik bile kabul edilmediği için,fazla detayını bilemiyorum,srtlik oluşmamıştı bende,ama iğne batmaları oluyodu,arada bıçak gibide kramp giriyodu.
inşallah seninkide hamilelik belirtisindendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…