2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım,benim hamileliğim öyle sağlıkla devam etmediği için,tıp literatürüne göre hamilelik bile kabul edilmediği için,fazla detayını bilemiyorum,srtlik oluşmamıştı bende,ama iğne batmaları oluyodu,arada bıçak gibide kramp giriyodu.
inşallah seninkide hamilelik belirtisindendir.[/QUOTE]

NASIL YANİ? TIP LİTERATÜRÜNE GİRMEDİ DERKEN

kızlar formül geldi.. ama bayağı zor uygulanacak bir şey..heleki evleriniz sobalıysa uygulaması daha da zor... kafama takılan bir kaç şey var.. onların cevabı yarın gelecek..arkadaşım annesine bu akşam soracak.. derleyip toparlayıp yarın yazarım formülü... yalnız burdan yazmak uygun olmayabilir.. isteyenler özelime mesaj atsınlar özelden gönderirim.. şimdi çıkmak zorundayım kociş gelir neredeyse ama yemek yok bana mutfağın yolu göründü

kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizi evde degildim annemlerdeydim yeni geldim tahlili yaptırdım sonuca sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim doktorum beni ara ben sana söylerim bekleme dedi aradım cuma gel tekrar test yapalım dedi degerim iyiymiş ama emin olmak için düşecekmi yükselecekmi diye kaç diye sordum söylemedi yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

iyiyim allaha şükür sizler nasılsınız

iyiyiz beklemedeyiz :) bana bugün iğneler batıyo okudunmu mesajlarımı? Sağ kasığıma bişey batıyo ara ara bide yarın test yaptırsammı yeniden acaba yükselmişmidir diyorum geçen ay 10 unda adet olmuştum 10 una 5 gün var işte böle karışığım ben. Sen neler hissediyosun?

HADİ HAYIRLISI CANIM. İNŞALLAH BEBEĞİN SENİNLEDİR.

canım negatif değil demekki neden üzülesin,umutlu ol inş yükselir.Döllenme geç olmuş olabilir.

canım negatif değil demekki neden üzülesin,umutlu ol inş yükselir.Döllenme geç olmuş olabilir.

bilmiyorumki yani varki bişeyler çagırıyo dimi boşunada niye çagırsın çok korkuyorum ilk aşılamamda çagırmamıştı yok demişti ilacını bırak dedi bunda ilaca devam 2 sonra tekrar tahlil dedi dua edin kızlar bebgim bırakmasın beni

canım benim hala kasıklarıma ara sıra sanki bıçak batıyor.yarın 13 gün sanırım senin yaptır istersen bir kere yada doktorunun verdiği tarihi bekle sen bilirsin.zor bir durum

allah hakkında hayırlısını versin.yükselir inşallah değerlerin

Son düzenleme:
canım benim hala kasıklarıma ara sıra sanki bıçak batıyor.yarın 13 gün sanırım senin yaptır istersen bir kere yada doktorunun verdiği tarihi bekle sen bilirsin.zor bir durum

dr tarih vermediki? Adeti beklicez dedi. Sanki benimle beraber beklicek şakir :)) tabi beklemenin nedemek olduğunu anlarmı acaba? Ben yarın bidaha deniyeyim şansımı belki ne biliimm. Ya bide sana sorayım bari sen test yaptırmıştın. Bu testte benim 2,00 yazıyor ama altta liste var
2-3 hafta---------335-392
3-4 hafta---------335-1925
yani 300 lerde olması mı gerekiyor yoksa 4,00 yada 5,00 mi olması gerekiyor pozitif için?

5 in üzeri pozitif kabul edilir.diğer değerler kişiye göre değişir.önemli olan iki günde bir iki kat artmasıdır.

kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte

canım belkide keseni görmek istiyor sakin canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…