ezocan, ftm_60, kardelen5233, mmdmv, o_rkide01, tume slmmm
slm anne naber?
iyiyim allaha şükür sizler nasılsınız
kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizi evde degildim annemlerdeydim yeni geldim tahlili yaptırdım sonuca sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim doktorum beni ara ben sana söylerim bekleme dedi aradım cuma gel tekrar test yapalım dedi degerim iyiymiş ama emin olmak için düşecekmi yükselecekmi diye kaç diye sordum söylemedi yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizi evde degildim annemlerdeydim yeni geldim tahlili yaptırdım sonuca sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim doktorum beni ara ben sana söylerim bekleme dedi aradım cuma gel tekrar test yapalım dedi degerim iyiymiş ama emin olmak için düşecekmi yükselecekmi diye kaç diye sordum söylemedi yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
canım negatif değil demekki neden üzülesin,umutlu ol inş yükselir.Döllenme geç olmuş olabilir.
iyiyiz beklemedeyiz :) bana bugün iğneler batıyo okudunmu mesajlarımı? Sağ kasığıma bişey batıyo ara arabide yarın test yaptırsammı yeniden acaba yükselmişmidir diyorum geçen ay 10 unda adet olmuştum 10 una 5 gün var işte böle karışığım ben. Sen neler hissediyosun?
bilmiyorumki yani varki bişeyler çagırıyo dimi boşunada niye çagırsın çok korkuyorum ilk aşılamamda çagırmamıştı yok demişti ilacını bırak dedi bunda ilaca devam 2 sonra tekrar tahlil dedi dua edin kızlar bebgim bırakmasın beni
[/QUOTEtabiiki yoksa yok derdi,emin olmak için tekrar çağırmış,demekki kesin sonuç için14 gün dolmadan test yaptırmamak lazım dimi?inşallah bebişin sımsıkı tutunsun sana:) testi yarınmı tekrar yaptır dedi?
canım benim hala kasıklarıma ara sıra sanki bıçak batıyor.yarın 13 gün sanırım senin yaptır istersen bir kere yada doktorunun verdiği tarihi bekle sen bilirsin.zor bir durum
bilmiyorumki yani varki bişeyler çagırıyo dimi boşunada niye çagırsın çok korkuyorum ilk aşılamamda çagırmamıştı yok demişti ilacını bırak dedi bunda ilaca devam 2 sonra tekrar tahlil dedi dua edin kızlar bebgim bırakmasın beni
[/QUOTEtabiiki yoksa yok derdi,emin olmak için tekrar çağırmış,demekki kesin sonuç için14 gün dolmadan test yaptırmamak lazım dimi?inşallah bebişin sımsıkı tutunsun sana:) testi yarınmı tekrar yaptır dedi?
ben test yapma taraftarı degildimki kendi çagırdı beni 11.günü çagırmıştı gitmedim 12.günü gittim şimdide cuma çagırıyo tekrar emin olmak için 14.günden önce sadce kesin varmı yokmu ögrenemiyosun ben onu anladım hiç mutlu degilim aglıyorum dünden beri
ben test yapma taraftarı degildimki kendi çagırdı beni 11.günü çagırmıştı gitmedim 12.günü gittim şimdide cuma çagırıyo tekrar emin olmak için 14.günden önce sadce kesin varmı yokmu ögrenemiyosun ben onu anladım hiç mutlu degilim aglıyorum dünden beri
ya ağlama lütfen daha belli bişe yok ayrıca büyük ihtimalle pozitif,çünkü negatif olsa derdi,sanırım beklediği değerden biraz düşük buldu.istersen tekrar ara sor pozitifime yakın yoksa negatifemi diye?ama ağlama yaaa bebişinide üzmee
ya ağlama lütfen daha belli bişe yok ayrıca büyük ihtimalle pozitif,çünkü negatif olsa derdi,sanırım beklediği değerden biraz düşük buldu.istersen tekrar ara sor pozitifime yakın yoksa negatifemi diye?ama ağlama yaaa bebişinide üzmee
AYNEN YAAA SENİ ÜZMEYE HAKKI YOKKİ. BEN OLSAM ARAR BEYNİNİ YERDİM KAÇ OLDUĞUNU SÖYLE YOKSA VARSA BİLE BEN AĞLAMAKTAN KAYBEDİCEM DERDİMÇ. DEĞERİ ÖĞRENİRDİM YANİ. BENCE ARA
dr tarih vermediki? Adeti beklicez dedi. Sanki benimle beraber beklicek şakir :)) tabi beklemenin nedemek olduğunu anlarmı acaba? Ben yarın bidaha deniyeyim şansımı belki ne biliimm. Ya bide sana sorayım bari sen test yaptırmıştın. Bu testte benim 2,00 yazıyor ama altta liste var
2-3 hafta---------335-392
3-4 hafta---------335-1925
yani 300 lerde olması mı gerekiyor yoksa 4,00 yada 5,00 mi olması gerekiyor pozitif için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?