kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte
kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte
valla benimkilerde şişik ama benim 20 likler çıkamıyo ondan diyorum.
belkide ikiz bekliyodu
kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizi evde degildim annemlerdeydim yeni geldim tahlili yaptırdım sonuca sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim doktorum beni ara ben sana söylerim bekleme dedi aradım cuma gel tekrar test yapalım dedi degerim iyiymiş ama emin olmak için düşecekmi yükselecekmi diye kaç diye sordum söylemedi yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
olsunda hayırlsı olsun farketmez benim için sen yaptınmı test kendi derdimden sizleri unuttum
kızlar merhaba ben malesef size iyi haberler veremiycem.sonucum 0,64 çıktı.yani kocMn bi negatif.ağlasammı zülsemmi bilemedim ama hayırlısı buymuş işte.kendi dr aradım dayanamadım yaptırdım dedim.kadın bana daha çok erken adetin geçsin şimdi tam belli olmaz umudunu kaybetme dedi.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım.koskoca bir sıfır işte.biyandan diyorumki olsun sağlık olsun bende gider dip boyamı yaptırır grip aşımı olur rahim filmimi yaptırır öyle yaparım bebişimi.offf biyandanda çok zülyorum.bu arada orkidecim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.kalescim sıra sende hadi hayırlı haberler ver bize.şimdilik bu kadar görşürüz sonra....
senin dişetlerinde şişlik var mı
kızlar merhaba ben malesef size iyi haberler veremiycem.sonucum 0,64 çıktı.yani kocmn bi negatif.ağlasammı zülsemmi bilemedim ama hayırlısı buymuş işte.kendi dr aradım dayanamadım yaptırdım dedim.kadın bana daha çok erken adetin geçsin şimdi tam belli olmaz umudunu kaybetme dedi.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım.koskoca bir sıfır işte.biyandan diyorumki olsun sağlık olsun bende gider dip boyamı yaptırır grip aşımı olur rahim filmimi yaptırır öyle yaparım bebişimi.offf biyandanda çok zülyorum.bu arada orkidecim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.kalescim sıra sende hadi hayırlı haberler ver bize.şimdilik bu kadar görşürüz sonra....
kızlar merhaba ben malesef size iyi haberler veremiycem.sonucum 0,64 çıktı.yani kocMn bi negatif.ağlasammı zülsemmi bilemedim ama hayırlısı buymuş işte.kendi dr aradım dayanamadım yaptırdım dedim.kadın bana daha çok erken adetin geçsin şimdi tam belli olmaz umudunu kaybetme dedi.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım.koskoca bir sıfır işte.biyandan diyorumki olsun sağlık olsun bende gider dip boyamı yaptırır grip aşımı olur rahim filmimi yaptırır öyle yaparım bebişimi.offf biyandanda çok zülyorum.bu arada orkidecim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.kalescim sıra sende hadi hayırlı haberler ver bize.şimdilik bu kadar görşürüz sonra....
allah isteyen herkeze versin benim korkum tam kesin bişe demedi kesin olarak cuma günü belli olur dedi ondan sevinemiyorum
büyük ihtimalle dr tam emi olmak için bekleyelim demiştir içini ferah tut düşünmemeye çalış(becerebilirsen) meşgul olsun kafan sürekli zaman daha çabuk geçer
özel olmazsa kaç yıldır bebek istiyosun ,problem ne bide adanada kime gidiyorsun
kızı işten çıkarmışlar bu ay o kadar özeldimki anlatamam doktor um çok iyi bakınca insan korkuyor ama altın gibi kalbi var normalde bu 7 yumurta vardı 3 tanesi 23 mm digerleri 17 mm bu şekilde yapmam yasak dedi am yapacam dedi ikiz veya ücüz olursa olsun dedi
canım,benim hamileliğim öyle sağlıkla devam etmediği için,tıp literatürüne göre hamilelik bile kabul edilmediği için,fazla detayını bilemiyorum,srtlik oluşmamıştı bende,ama iğne batmaları oluyodu,arada bıçak gibide kramp giriyodu.
inşallah seninkide hamilelik belirtisindendir.
slm canım,ben görmemişim,sonrada çıktım zaten,yemek yemek için.ezocan, ftm_60, kardelen5233, mmdmv, o_rkide01, tume slmmm
çok iyi sonucun,dr lar normalde kalp atışını görmeden hep böyle temkinli yaklaşıyolar ama üzüleceğin bi durum yok,sen HAMİLESİN ve inşallah sağlıkla devam eder bu durum.kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte
hayırlısı olsun dila cım,inş.bu ay kendi kendine gelir bebeğin.kızlar merhaba ben malesef size iyi haberler veremiycem.sonucum 0,64 çıktı.yani kocMn bi negatif.ağlasammı zülsemmi bilemedim ama hayırlısı buymuş işte.kendi dr aradım dayanamadım yaptırdım dedim.kadın bana daha çok erken adetin geçsin şimdi tam belli olmaz umudunu kaybetme dedi.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım.koskoca bir sıfır işte.biyandan diyorumki olsun sağlık olsun bende gider dip boyamı yaptırır grip aşımı olur rahim filmimi yaptırır öyle yaparım bebişimi.offf biyandanda çok zülyorum.bu arada orkidecim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.kalescim sıra sende hadi hayırlı haberler ver bize.şimdilik bu kadar görşürüz sonra....
canım ya çok kötü olmuş insanın sinirleri bozuluyo zaten gergin oluyoruz dimiii olmuş işten çıkartması bu işler dikkat ister ... bu arada bende ankaradayım sen nereye ve hangi doktora gidiyosun ;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?