2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

allah isteyen herkeze versin benim korkum tam kesin bişe demedi kesin olarak cuma günü belli olur dedi ondan sevinemiyorum

kızlar merhaba ben malesef size iyi haberler veremiycem.sonucum 0,64 çıktı.yani kocMn bi negatif.ağlasammı zülsemmi bilemedim ama hayırlısı buymuş işte.kendi dr aradım dayanamadım yaptırdım dedim.kadın bana daha çok erken adetin geçsin şimdi tam belli olmaz umudunu kaybetme dedi.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım.koskoca bir sıfır işte.biyandan diyorumki olsun sağlık olsun bende gider dip boyamı yaptırır grip aşımı olur rahim filmimi yaptırır öyle yaparım bebişimi.offf biyandanda çok zülyorum.bu arada orkidecim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.kalescim sıra sende hadi hayırlı haberler ver bize.şimdilik bu kadar görşürüz sonra....

senin dişetlerinde şişlik var mı

üzülme lütfen moral olacak hepimizin olacak buna inanalım

cnm kaçıncı gününde yaptırdın peki sen? Banada çok erken demişti dr üzülme bekle yükselebilir

canım üzülme neolur seni çok iyi anlıyorum hakkında herşeyin hayırlısı olsun öle düşün

allah isteyen herkeze versin benim korkum tam kesin bişe demedi kesin olarak cuma günü belli olur dedi ondan sevinemiyorum

büyük ihtimalle dr tam emi olmak için bekleyelim demiştir içini ferah tut düşünmemeye çalış(becerebilirsen) meşgul olsun kafan sürekli zaman daha çabuk geçer
özel olmazsa kaç yıldır bebek istiyosun ,problem ne bide adanada kime gidiyorsun

inşallah öyledir tek temenim o 1.5 yıldır istiyoruz bebk bende polikistover var bu benim 2. dr ilk başta 8 ay bi dr gittim boşu boşuna gitmişim bunada 8 aydır gidiyorum adı eray memeç menmunum dr şimdilik bi sorunum yok

canım ya çok kötü olmuş insanın sinirleri bozuluyo zaten gergin oluyoruz dimi ii olmuş işten çıkartması bu işler dikkat ister ... bu arada bende ankaradayım sen nereye ve hangi doktora gidiyosun ;?

NASIL YANİ? TIP LİTERATÜRÜNE GİRMEDİ DERKEN[/QUOTE]
hayır canım,tıp kimyasal gebeliği,gebelik olarak kabul etmiyo,onu demek istedim ama biliyorum ki,kanallarım açık ve döllenebiliyo yumurtam,sadece devam etmemesinin sebebi bilinmiyo.kafanı karıştırdım galiba.
ezocan, ftm_60, kardelen5233, mmdmv, o_rkide01, tume slmmm
slm canım,ben görmemişim,sonrada çıktım zaten,yemek yemek için.

kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte
çok iyi sonucun,dr lar normalde kalp atışını görmeden hep böyle temkinli yaklaşıyolar ama üzüleceğin bi durum yok,sen HAMİLESİN ve inşallah sağlıkla devam eder bu durum.
hayırlısı olsun dila cım,inş.bu ay kendi kendine gelir bebeğin.

ORKİDECİM çok sevindim canım stres yapma drlar hep aynı emin olana kadar bekletirler insanı inşşlh bebğin sana tutunur güselim allah tamamına erdirmeyi nasip etsn inşlhh .. rahat ol kendini dinleme az kaldı bak güsel haberlerini ver bizlere :))

canım ya çok kötü olmuş insanın sinirleri bozuluyo zaten gergin oluyoruz dimi ii olmuş işten çıkartması bu işler dikkat ister ... bu arada bende ankaradayım sen nereye ve hangi doktora gidiyosun ;?

bende ankaradayım etlik doğumun drsi serdar orala gidiyorm simdilik memnunum ama netice yok tabi hala siz kime gidiyosunuz

orkedecim burdan yazmıştım biliyorsun.benim doktorum 1661 değeri göresiye kadar 2 günde bir tahlil istedi.artışı değerlendirmek için.bazı aksaklıkları ekarte etmek için yapılıyor.benim değerlerim 116-246-550-1661 di.allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…