canım ya çok kötü olmuş insanın sinirleri bozuluyo zaten gergin oluyoruz dimiii olmuş işten çıkartması bu işler dikkat ister ... bu arada bende ankaradayım sen nereye ve hangi doktora gidiyosun ;?
bende ankaradayım etlik doğumun drsi serdar orala gidiyorm simdilik memnunum ama netice yok tabi hala siz kime gidiyosunuz
kızlar kusura bakmayın merakta bıraktım sizi evde degildim annemlerdeydim yeni geldim tahlili yaptırdım sonuca sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim doktorum beni ara ben sana söylerim bekleme dedi aradım cuma gel tekrar test yapalım dedi degerim iyiymiş ama emin olmak için düşecekmi yükselecekmi diye kaç diye sordum söylemedi yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
tebrikler canım, inşallah sağlıkla ve güzel devam eder herşey,olumlu düşün olumlu olsun canım sonuç
inşallah canım allah isteyen herkez versin kimsenin kucagını boş bırakmasın yarınki sonuçlarım inşallah iyi çıkarda tam mutlulugu yaşarım burda
üfff ben hala işteyim biliyomusunuz
canım özel şirket mi
kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte
:90::90::90:benim kabusum oldu dr ben istemiyorum dedim kalkıcam avazım çıktığı kadar bağırdım sonra kalk dedi çocuğu düşün dedi bende dayanmaya çalıştım ama böyle bir sancı olamaz o korku bende kaldı dr gitmeden yemeden içmeden kesiliyorum karnıma ağrılar giriyo ...dr biliyordu bana ağrı kesici verdi sen hassassın dedi bidahamı aslaaaa bende çektirmem hiç benim gibi kötü olanını duymadım sende benim gibi hassassın demekki.):)herkeste aynı sancı olmuyo bazısı hiç hissetmiyor
kızlar bişey daha takıldı kafama benim tahlil kağıdını inceledimde orda mesela şöyle yazıyor 2-3 hafta 335-395,3-4 hafta 395-1925 diye yazıyor alt açıklamalarda ama benim değerim 2,00 çıktı,yani 335 olması mı gerekiyor yoksa 3,5 mu? Hani hep 5 olması gerekir diyorlar ya yani bu 5 nedir? Burdaki rakamlar baya yüksek çok kafam karıştı yani.
kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim desteklerinizden dolayı.Bugün eşime olayı analattım ve bana çok destek oldu.Bu değerim nasıl yükselir bilmiyorum.11.günde en 2 çıksaydı umutlanırdım bende.ama hala kasıklarım da ağrı var.umudum var.olsun ne yapalım bidahaki sefere inşallah.allah hepimize hayırlısını versin.
Orkidecim çok sevindim inanki senin adına.Allah kucağını dolduracak bana öyle geliyor.hemde oğlun olucak.İyi fal bakarım içime doğar hep.
Kalescim sanada gelince senin güzel haberlerini bekliyorum.
Kardanadam;sabret dr ne zaman gel derse ozaman git.umudunuzu kaybetmeyin kızlar allah büyük.
merhaba
bende bugün test yaptırdım. sonuç:305.79 çıktı .kendi doktoruma ulaşamadım ordaki doktor sevinmen için çok erken dedi . kullandığın ilaçlar yükseltmiş olabilir dedi haftaya tekrar yaptır yükselirse ,ona göre keseye bakılır..sevinemedim yani kısmet artık yarın kendi doktorumla görüşecem .ilaçlar bu kadar yükseltmiş olabilir mi ? Allah herkesin yüzünü güldürsün
ben hiç unutamıyorum acısını birdaha çektir deseler hiç oralı olacağımı sanmıyorum felaket bir sancım oldu ve 2 gün karnımın şişi inmedi ve kanama tabiki
ALLAHIM BU ÇEKTİĞİMİZ ACILARIN KARŞILIĞINI ALIRIZ İNŞALLAH
inşallah canım allah isteyen herkez versin kimsenin kucagını boş bırakmasın yarınki sonuçlarım inşallah iyi çıkarda tam mutlulugu yaşarım burda
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim desteklerinizden dolayı.Bugün eşime olayı analattım ve bana çok destek oldu.Bu değerim nasıl yükselir bilmiyorum.11.günde en 2 çıksaydı umutlanırdım bende.ama hala kasıklarım da ağrı var.umudum var.olsun ne yapalım bidahaki sefere inşallah.allah hepimize hayırlısını versin.
Orkidecim çok sevindim inanki senin adına.Allah kucağını dolduracak bana öyle geliyor.hemde oğlun olucak.İyi fal bakarım içime doğar hep.
Kalescim sanada gelince senin güzel haberlerini bekliyorum.
Kardanadam;sabret dr ne zaman gel derse ozaman git.umudunuzu kaybetmeyin kızlar allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?