2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tebrikler canım, inşallah sağlıkla ve güzel devam eder herşey,olumlu düşün olumlu olsun canım sonuç

tebrikler canım, inşallah sağlıkla ve güzel devam eder herşey,olumlu düşün olumlu olsun canım sonuç

inşallah canım allah isteyen herkez versin kimsenin kucagını boş bırakmasın yarınki sonuçlarım inşallah iyi çıkarda tam mutlulugu yaşarım burda

inşallah canım allah isteyen herkez versin kimsenin kucagını boş bırakmasın yarınki sonuçlarım inşallah iyi çıkarda tam mutlulugu yaşarım burda

İnşallah canım,benimde aşılama yapılalı bugün bir hafta oldu.Dünden beri göğüslerim sanki yürürken ağrıyor sızlıyor bi dolgunlaştı gibi bel ağrım var hafif hafifi ama artık psikolojikmidir bilmiyorum, çok da umutlanmamaya çalışıyorum ama elinde de olmuyor insanın.daha önceki hamileliğimdede göğüslerde ağrı ve şişlik olmuştu ,Hayırlısı artık bu ay son şansım çünkü

canım özel şirket mi

evettt... Kendi durumuma takılmaktan işlerimi çok aksattım bir süredir. şimdide toparlamaya çalışıyorum. Bitti sayılır ama yoğun bir gün olucak yarın. Bu sıkıntılar içinde bide güzel haber alsam daha bi zevkle çalışıcam sanki :))

kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte

cabım tebrik ederim... nasıl sevindim anlatamam.. inşallah değerin daha da yükselecek sen gönlünü ferah tut.. inşallah bebeğin sımsıkı tutunacak sana... yarın güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim desteklerinizden dolayı.Bugün eşime olayı analattım ve bana çok destek oldu.Bu değerim nasıl yükselir bilmiyorum.11.günde en 2 çıksaydı umutlanırdım bende.ama hala kasıklarım da ağrı var.umudum var.olsun ne yapalım bidahaki sefere inşallah.allah hepimize hayırlısını versin.

Orkidecim çok sevindim inanki senin adına.Allah kucağını dolduracak bana öyle geliyor.hemde oğlun olucak.İyi fal bakarım içime doğar hep.
Kalescim sanada gelince senin güzel haberlerini bekliyorum.
Kardanadam;sabret dr ne zaman gel derse ozaman git.umudunuzu kaybetmeyin kızlar allah büyük.

ben hiç unutamıyorum acısını birdaha çektir deseler hiç oralı olacağımı sanmıyorum felaket bir sancım oldu ve 2 gün karnımın şişi inmedi ve kanama tabiki
ALLAHIM BU ÇEKTİĞİMİZ ACILARIN KARŞILIĞINI ALIRIZ İNŞALLAH

5 -günlük onlarhaftalık değerler bildiğim kadarıyla canım

kızlar ögrendim sonucu 384 müş ama neden düşük dedi anlamıyorum yani üzülüyorum elimde olmadan işte

tamam işte canım çok güzel değerin inşallah neden üzülüpte kendini yıpratıyorsun ee alıştık tabi ağlamaya sevinincede ağlıyoruz galiba moral çok önemli unutma rahat ol.

merhaba
bende bugün test yaptırdım. sonuç:305.79 çıktı .kendi doktoruma ulaşamadım ordaki doktor sevinmen için çok erken dedi . kullandığın ilaçlar yükseltmiş olabilir dedi haftaya tekrar yaptır yükselirse ,ona göre keseye bakılır..sevinemedim yani kısmet artık yarın kendi doktorumla görüşecem .ilaçlar bu kadar yükseltmiş olabilir mi ? Allah herkesin yüzünü güldürsün

dilacım canım bu pozitif düşüncen sayesinde inşallah pozitif sonucu görceksin en kısa zamanda buna yürekten inanıyorum.ben sanırım doktorumu dinleyip pazartesi gidicem tabii regl olmazsam ozamana kadar,sivilce çıktı 2 tane içime korku düştü

canım inşallah yükselir,yüzün güler..

ben igne yaptırmıştım oysa aman allahım aklım ageldikçe o sancılar....doğum sancısından kötüdür diye düşündüm hele o ilacı verirken bittim ağlayarak çıktım odadan ayakta duramıyordum ve şiddetli bir ağrı vardı içimde değişik bir ağrı hiç kanamam olmadı benim çok ağrım vardı bir hafta ağrı çektim ............inşallah alırız allahım gör bizi

inşallah iyi haberler verirsin çünkü buna ihtiyacımız var...........allah hepimize bu mutluluğu yaşatır inşallah

inşallah değerin yükselir inşallah istediğin gibi olur allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah ...demekki kaderimizz böyle kime verir kimine vermez yüce rabbim inşallah anneliği bizde tadarız kucaklarımız boş kalmaz bütün bu çektiklerimize değer....ben umudumu kaybetmiştim şimdi hiç bir umudum yok ...tüp bebek oda çere değil sanırım ...olmayacak hissediyorummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…