2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inş. bunu kullanınca faydasını görürsünüz. biz de sonucu görünce şaşırdık. sayı iyiydi ama hareket sınırdaydı. ikisini de arttırdı 1 ay kullanmayla.

inşallah canım hepimiz kullandığımız tüm bitkisel ürünlerin faydasını görürüz..

inş. bunu kullanınca faydasını görürsünüz. biz de sonucu görünce şaşırdık. sayı iyiydi ama hareket sınırdaydı. ikisini de arttırdı 1 ay kullanmayla.

aşılamada hareketli sperm sayısı ne kadar olmalı ki
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar
yardımcı olabilirmisiniz
toplam sayı 58mlyn
ileri hareketli yıkama öncesi %13
yıkama sonrası%35

tam sayıyı bilemiyorum ama bizde yıkamadan önceki sayı yüzde 10, sonraki sayı da yüzde 14 tü ve doktorumuz bize ileri hareketli sayının sınırda olduğunu belirtmişti
%35 iyi bir oran diye düşünüyorum..

yardımcı olabilirmisiniz
toplam sayı 58mlyn
yıkama sonrası%35

yardımcı olabilirmisiniz
toplam sayı 58mlyn
yıkama sonrası%35

aşılamada dr. bize yıkamadan sonra en az 5 milyon olması lazım, demişti. hareketlilik konusunda bişey demedi.

mrb smert aynı gün aşılama yapmışız ben hala bekliyorm hem adet olacakmışım gibi hem diil gibi beklemek çok zor dimi

yardımcı olabilirmisiniz
toplam sayı 58mlyn
yıkama sonrası%35

canım eşimin hiç ileri hareketli spermi yoktu.öyle bir değerlendirmenin dlmadığını düşünüyorum

Selam arkadaşlar, aşılamamamın 11. günü bugün ama sabahtan beri o kadar çok belim ağrıyor ki, arada yumurtalıklarım da sızlıyor sanırım adet olucam hamile olanlar böyle bir bel ağrısı olmuyordur herhalde ? zaten ilacım dün bitti 2-3 gün içinde adet olmam gerek hamile değilsem off ya

canım ben aşılamanın 11, günü test yaptırmıştım pozitif çıkmıştı.. bende de bel ağrısı vardı.. normalde benim adet zamanlarımda bile belim ağrımaz.arada kasıklarımda 3-4 sn süren sızı hissediyordum. ama bebeşim beni bıraktı gitti..

inşallah hamilesindir ve inşallah bebeişin sıkıca tutunur sana..

kızlr iyi akşamlar herkeze malesef bugün adet oldum ve herşey bitti zaten test yaptıgımdada degerim düşmeye başlamıştı doktorum tutunmamış dedi çok üzgünüm bir anda nasıl o kadar düşer anlamış degilim ama ilk defa böyle ikinci defa başıma geliyo size yazamadım hem morelim çok bozuktu hemde evde degildim inşallah diger sonuç bekleyenler güzel haberler verir ve ben tedaviyi bıraktım çok yoruldum bi kaç ay dinlenecem.doktorum adetimin 3.günü çagırmıştı ama gitmeyecem

mrb cnm.sennn adınada çok üzüldüm.ben sibel sürMEN USTAYA GİDİYORUM.AMA YARINA ALİ FUAT ŞENGÖRE SIRA ALDIM.İYİMİİ

iyi akşamlar canım. kendini üzme . inş. doğal yolla kendiliğinden gelir. moralini bozma hakkımızda hayırlısı olsun. bundan sonrasını güzel düşün. elbet her karanlığın da bi aydınlığı olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…