kızlar görmediğim mesajlarınız varsa haber verin yollarım. inş. hepimiz yararını görürüz.
kızlar görmediğim mesajlarınız varsa haber verin yollarım. inş. hepimiz yararını görürüz.
evet canım geldi
teşekkür ederim.
umarım hepimiz için hayırlısı olur.
benim eşim de bir ilaç kullanıyordu sperm sayısını ve hareketini arttırması için ama maalesef yeterli olmadı.Aşılamada hareketli sperm sayısı sınırda kalmıştı. bu akşam hemen bu ilacı bulup alacağı ve kullanmasını sağlayacağım.
inşllah hepimiz için hayırlı olacaktır...
canım bana da gönderebilirmisin
miraycım teşekkür ederim formülü yolladığın için...
inş. bunu kullanınca faydasını görürsünüz. biz de sonucu görünce şaşırdık. sayı iyiydi ama hareket sınırdaydı. ikisini de arttırdı 1 ay kullanmayla.
aşılamada hareketli sperm sayısı ne kadar olmalı ki
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar
yardımcı olabilirmisiniz
toplam sayı 58mlyn
ileri hareketli yıkama öncesi %13
yıkama sonrası%35
kızlar ece1509 semi mesaj attım geldi mi. bakabilir misiniz. smert senin özel mesaj kısmını açman lazım yollanmıyor çünkü.
yardımcı olabilirmisiniz
toplam sayı 58mlyn
yıkama sonrası%35
arkadaşlar merhaba;
bende ekim ayının 27 sinde aşılamamı yaptırdım.doktorum 12 kasımda test yaptırmamı istedi ama maalesef dün güzel bekleyiş bittiBu işlemde sonra dinlenmek önemli sanırım ben hiç dinlenemedim.
yarın akşam tekrar doktora gideceğim. 2. aşılamanın ne zaman yapılacağına dair konuşulacak. Umarım hepimiz için en hayırlısı olacaktır.
Bu kadra uğraşımıza, çabamıza umarım değecek ve hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alabileceğiz..
yardımcı olabilirmisiniz
toplam sayı 58mlyn
yıkama sonrası%35
gönderdim canm .
önemli değil canm ni demek.
Selam arkadaşlar, aşılamamamın 11. günü bugün ama sabahtan beri o kadar çok belim ağrıyor ki, arada yumurtalıklarım da sızlıyor sanırım adet olucamhamile olanlar böyle bir bel ağrısı olmuyordur herhalde ? zaten ilacım dün bitti 2-3 gün içinde adet olmam gerek hamile değilsem off ya
merhaba,geçmiş olsun.ben de 25 ekimde ilk aşılamamı oldum ama malesef benim de olmadı.vitelada dr ali fuat a gidiyorum çok övüyorlar ama bilmiyorum.benim ilk deneme başarısız..çok üzgünüm.sen kime gitmiştin?
kızlr iyi akşamlar herkeze malesef bugün adet oldum ve herşey bitti zaten test yaptıgımdada degerim düşmeye başlamıştı doktorum tutunmamış dedi çok üzgünüm bir anda nasıl o kadar düşer anlamış degilim ama ilk defa böyle ikinci defa başıma geliyo size yazamadım hem morelim çok bozuktu hemde evde degildim inşallah diger sonuç bekleyenler güzel haberler verir ve ben tedaviyi bıraktım çok yoruldum bi kaç ay dinlenecem.doktorum adetimin 3.günü çagırmıştı ama gitmeyecem
gönderdim canm .
önemli değil canm ni demek.
cnm çok sğlll.inşllh faydasını görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?