merhaba tume bende formülü alabilirmiyim henüz özelden mesaj atamıyorumda :)
tahminaa değerlerin yükseldi mi canım? Dr. Gidecek miydin gittin mi?
günaydın kızlar. az önce dr. dan geldim. yumurtam 18.7 mm olmuş. yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. bu ay aşılama yaptırmıyoruz. eşim istemiyor daha doğrusu. bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. eşimi ikna etmem lazım tabii. o aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. bir de bitkisel bi ilaç aldık. ikimiz de kullanıyoruz. arı sütü. geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. görüşmek üzere kızlar.
şu formül neymiş bende çok merak ettim banada gönderirmisiniz kızlar kimde varsa((
son gelişmeleri yazdım canım okumamışsın galiba malesef degerlerim düşüyodu ve bugün adet oldum(
merhaba canım, ınsallah guzel sonuclar alırsında rahım fılmıne gerek kalmaz, ama egerkı bır aksılık olup cektırmek zorunda kalırsan hıc korkma cunku bende cok korkuyodum ve tesaduf eserı kadınlar kulubunde reklamda gordugum radyatom dıye bır merkez buldum ve sana yemın ederımkı sıfır acı hıc ama hıc bısey hıssetmıyorsun egerkı asılamayı yaptırdıysan onun acısından 10 kat daha az dıyorum ya sıfır acı, cunku radyatomdakı makınalar ozelmıs ve turkıyede tek acısız agrısız sıstemıs, ben dızlerım tıtreyerek yattım masaya okadar tıtrıyodumkı ıkı hemsıre zor tuttu benı hıc abartmıyorum, korkma emın ol acımayacak dedıler ama ben okuduklarımdan sonra cok korkmustum sonuc superdı hıc ama hıc acı hıssetmedım, ama fıyatı dıger yerlerden bırazz pahalı, sakın narkoz alma arkadasım gonul rahatlıgıyla gıdebılırısın...
iyi akşamlar bugün dayanamayıp gittim doktora kan değerim çok şükür yükselmiş bini geçmişti.fakat keseyi göremedik henüz.Doktor daha küçüktür bayramdan sonra bakalım dedi.hayırlısı artık İnanamıyorum hamileyim .İşin garibi bende hiç bir belirti yok.Allah herkese nasip eder inşaallah .kızlar sizler için dua ediyorum biran önce o mutlu haberi almanız için .
mrb cnm.sennn adınada çok üzüldüm.ben sibel sürMEN USTAYA GİDİYORUM.AMA YARINA ALİ FUAT ŞENGÖRE SIRA ALDIM.İYİMİİ
ya seni üzdüm tekrar kusura bakma şimdi gördüm valla şimdi üzülme desem saçma olucak üzül ama kısa sürsün ALLAHtan ümidini hiç kesme inşallah olucak tutturucaz bigün
şu formül neymiş bende çok merak ettim banada gönderirmisiniz kızlar kimde varsa((
Bu arada miraycım sana yolladım msjı
tebrikler canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç farklı bişeyin olmadımı peki belirti olarak
iyi akşamlar bugün dayanamayıp gittim doktora kan değerim çok şükür yükselmiş bini geçmişti.fakat keseyi göremedik henüz.Doktor daha küçüktür bayramdan sonra bakalım dedi.hayırlısı artık İnanamıyorum hamileyim .İşin garibi bende hiç bir belirti yok.Allah herkese nasip eder inşaallah .kızlar sizler için dua ediyorum biran önce o mutlu haberi almanız için .
inş. Faydasını görürsün canm. Problem neydi sizde?
kızlar 10 dk sonra özelden msj aatabiliyormuşum. Az önce özelden msj atmıştım. O yüzden yollayamadım. Bana ne yolladın snadm gelmedi bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?