2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

şu formül neymiş bende çok merak ettim banada gönderirmisiniz kızlar kimde varsa((

slm herkese bende 6 günü devirdim şükür kalan günler için sabır diliyorum artık birbirimizden dualarımızı esirgemiyelim

canım ilacın adını banada verebilirmisin;?

iyi akşamlar bugün dayanamayıp gittim doktora kan değerim çok şükür yükselmiş bini geçmişti.fakat keseyi göremedik henüz.Doktor daha küçüktür bayramdan sonra bakalım dedi.hayırlısı artık İnanamıyorum hamileyim .İşin garibi bende hiç bir belirti yok.Allah herkese nasip eder inşaallah .kızlar sizler için dua ediyorum biran önce o mutlu haberi almanız için .

son gelişmeleri yazdım canım okumamışsın galiba malesef degerlerim düşüyodu ve bugün adet oldum(

ya seni üzdüm tekrar kusura bakma şimdi gördüm valla şimdi üzülme desem saçma olucak üzül ama kısa sürsün ALLAHtan ümidini hiç kesme inşallah olucak tutturucaz bigün

teşekkür ederim.senden ricam telefonunu verebilirmisin.Bide ne kadara yaptırdın sen acaba.burdan yazmak istemezsen özele mesaj at lütfen

tebrikler canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç farklı bişeyin olmadımı peki belirti olarak

mrb cnm.sennn adınada çok üzüldüm.ben sibel sürMEN USTAYA GİDİYORUM.AMA YARINA ALİ FUAT ŞENGÖRE SIRA ALDIM.İYİMİİ

merhaba,ali fuat çok övülen bir dr,yalnız seni uyarayım randevuda alsan çok kalabalık en az 3 saat bekliyorsun bugün gittiğimde 8-10 saat bekleyenler vardı. ben 2,5 saat bekledim oda araya sıkıştırıldığım halde . abartmıyorum gerçekten. zaten gebelik gerçekleşirse o kapıdan içeri girmeyi düşünmüyorum :))

ALLAH YARDIMCIN OLSUN .Ama ona gelipte hamile kalmayan yok ordaki duyduklarım.
Geçmiş olsun .

ya seni üzdüm tekrar kusura bakma şimdi gördüm valla şimdi üzülme desem saçma olucak üzül ama kısa sürsün ALLAHtan ümidini hiç kesme inşallah olucak tutturucaz bigün

orkidecim ok üzüldüm inan duygularını paylaşıyorum.değerin kaça düştü?Sende canını sıkma lütfen inşallah daha sonra hayırlı bir zamanda olurlar.

tebrikler canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç farklı bişeyin olmadımı peki belirti olarak

Amin tez zamanda isteyen herkese nasip olur inşaallah .hiç bir belirtim bazen adetimde belim ağrırdı o bile yok garip valla.vudumumu dinliyorum bir belirti varmı diye fakat yok.İnşallah kötü birşey olmaz ...

ooo çok güzel canım değerin yükselmiş. bizlere dua et olur mu. hakkımızda hayırlısı olsun...bayramdan sonra görürüsünüz inş. bebişi de keseyi de.

kızlar 10 dk sonra özelden msj aatabiliyormuşum. Az önce özelden msj atmıştım. O yüzden yollayamadım. Bana ne yolladın snadm gelmedi bişey.

miraycım tumenin formülünü biliyormusun diye sormuştum.ben özelden msj atamıyorumda.biliyorsan banada yollsana.bilmiyorsanda rica etsem tumenin özeline msj atsan banada yollasa.ne olur cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…