2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar mirayın verdiği ilaç kimde varsa bana gönderebilirmi miray şuanda nette yok.lütfennn

tahminacım allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin inşallah....

Amin tez zamanda isteyen herkese nasip olur inşaallah .hiç bir belirtim bazen adetimde belim ağrırdı o bile yok garip valla.vudumumu dinliyorum bir belirti varmı diye fakat yok.İnşallah kötü birşey olmaz ...

olmaz canım ya düşünme bunları mide bulantıların başlayınca ararsın bu günlerini ALLAHIMMMM benimde midem bulansın

ooo çok güzel canım değerin yükselmiş. bizlere dua et olur mu. hakkımızda hayırlısı olsun...bayramdan sonra görürüsünüz inş. bebişi de keseyi de.

teşekkür ederim canım .İnşaallah görürüz keseyi.Canı gönülden dua ediyorum tez zamanda kavuşasınız çocuklarınıza.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

cnm bende polikistlik var.eşimdede varikosel başlangıcı.1.5 senedir uğraşıyoruz olmuyor

miraycım tumenin formülünü biliyormusun diye sormuştum.ben özelden msj atamıyorumda.biliyorsan banada yollsana.bilmiyorsanda rica etsem tumenin özeline msj atsan banada yollasa.ne olur cnm ya

canım özelden yoladım gelmiş olması lazım. eşinin sayısında ve hareketliliğinde problem varsa arı sütü bitkisel kapsülünü öneririm. sen de kullan hatta. faydasını görürsünüz inş.

kızlar mirayın verdiği ilaç kimde varsa bana gönderebilirmi miray şuanda nette yok.lütfennn

tahminacım allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin inşallah....

amin canım Allahın izniyle herkes görecektir bebişlerini .....Canı gönülden inanıyorum

iyi akşamlar arkadaşlar
snadm sana gönderdim canım
dilacım sanada göndericem ama 10dk sonra gönderebiliyormuşum

Sğl miraycımm.çok zormuş bu formül ya.hele çalışan bi bayan için.sen yapcakmısın miray

kızlar o formülü ben yapamam sanırım ama ilacı kullanıcam.Daha regl olmadım ama belirtileri var.Bugün olmam lazımdı gecikme yapabiliyor arada.Tahmina hamilelerin duaları kabul olur dua et bizim için lütfen....Kales gelmedimi daha sonucunu bilen duyan varmı merak ediyorum çok...

orkidecim çok üzüldüm canım
biraz dinlen kendini topla sonra yine kararlı ümitli bir şekilde bebiş için uğraşmaya devam
işallah bu arada hamile kalırsın canım
tahminacım allah kucağına almayı nasip etsin
kaçıncı aşılamandı senin

kales test mi yaptıracaktı bugün? kaçıncı günüydü acaba?

amin canım inşallah .İlk aşılamamdı.çok şükür tuttu.fakat keseyi göremedik daha ,Allah sizinde gönlünüze göre versin .dularım sizin için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…