Amin tez zamanda isteyen herkese nasip olur inşaallah .hiç bir belirtim bazen adetimde belim ağrırdı o bile yok garip valla.vudumumu dinliyorum bir belirti varmı diye fakat yok.İnşallah kötü birşey olmaz ...
ooo çok güzel canım değerin yükselmiş. bizlere dua et olur mu. hakkımızda hayırlısı olsun...bayramdan sonra görürüsünüz inş. bebişi de keseyi de.
cnm bende polikistlik var.eşimdede varikosel başlangıcı.1.5 senedir uğraşıyoruz olmuyor
miraycım tumenin formülünü biliyormusun diye sormuştum.ben özelden msj atamıyorumda.biliyorsan banada yollsana.bilmiyorsanda rica etsem tumenin özeline msj atsan banada yollasa.ne olur cnm ya
olmaz canım ya düşünme bunları mide bulantıların başlayınca ararsın bu günlerini ALLAHIMMMM benimde midem bulansın
kızlar mirayın verdiği ilaç kimde varsa bana gönderebilirmi miray şuanda nette yok.lütfennn
tahminacım allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin inşallah....
kızlar mirayın verdiği ilaç kimde varsa bana gönderebilirmi miray şuanda nette yok.lütfennn
Sğl miraycımm.çok zormuş bu formül ya.hele çalışan bi bayan için.sen yapcakmısın miray
Sğl miraycımm.çok zormuş bu formül ya.hele çalışan bi bayan için.sen yapcakmısın miray
kızlar o formülü ben yapamam sanırım ama ilacı kullanıcam.Daha regl olmadım ama belirtileri var.Bugün olmam lazımdı gecikme yapabiliyor arada.Tahmina hamilelerin duaları kabul olur dua et bizim için lütfen....Kales gelmedimi daha sonucunu bilen duyan varmı merak ediyorum çok...
ben de çalışıyorum ancak 15 tatilde olabilir. Aç kalmak da çok zor.
orkidecim çok üzüldüm canım
biraz dinlen kendini topla sonra yine kararlı ümitli bir şekilde bebiş için uğraşmaya devam
işallah bu arada hamile kalırsın canım
tahminacım allah kucağına almayı nasip etsin
kaçıncı aşılamandı senin
bnm 15 tatilim de yok.naparsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?