amin canım inşallah .İlk aşılamamdı.çok şükür tuttu.fakat keseyi göremedik daha ,Allah sizinde gönlünüze göre versin .dularım sizin için .
canım bunun için izin almak lazım zor uygulaması. Inş. Buna gerek kalmaz da. Birbirimize en yakın zamanda güzel haberlerimizi veririz.
işallah canım keseyide göreceksin pıt pıt larıda duyacaksın
amin canım inşallah
adetime 1 hafta var ama yumurtalıklarım ağrıyor
aradada bıcak saplanır gibi ağrı oluyor aşılamadan sonra yumoşların hepsini atamadım galiba
onlarda kiste dönüştüyse ağrı yapıyor sanırım
misafirlarim vardı öyle bir ağrı saplandı ki zıpladım valla
kistim varsa aşılamayıda yapmaz dr şimdi of ya
mrb kizlar 2 ignemden sonra utrasyon kotrolime gittim bussuru kucuk yumurtam vardi sadece birtanesi buyumustu 9.3 buyuklugunde 3 tane ignem kaldi 3gun sonra yine utrasyona gidicem sizce 2 indeden sonra 9.3 normalmi yoksa gecmi buyuyor.lutfen cevap verin yumurtaliklarim cok tembel ya((
kızlar dr geldim az önce değerim 2,74 yani negatif ama adet olmadım sancılarım var bugün yarın olur.
mrb kizlar 2 ignemden sonra utrasyon kotrolime gittim bussuru kucuk yumurtam vardi sadece birtanesi buyumustu 9.3 buyuklugunde 3 tane ignem kaldi 3gun sonra yine utrasyona gidicem sizce 2 indeden sonra 9.3 normalmi yoksa gecmi buyuyor.lutfen cevap verin yumurtaliklarim cok tembel ya((
bende yarın yeni bi doktora gidiicem.türkiyenin en iyi doktoru ödülünü almış.ali fuat şengör.bucaktaydı.antalyaya gelmiş.bnde doktorumu değiştirmek istiyordum.duyar duymaz randevu aldım.bakalım derdimize çare olur inşllh miraycımm
kızlar dr geldim az önce değerim 2,74 yani negatif ama adet olmadım sancılarım var bugün yarın olur.
teşekkür ederim canım .İnşaallah görürüz keseyi.Canı gönülden dua ediyorum tez zamanda kavuşasınız çocuklarınıza.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
valla bana normal gibi geldi ama sonuçda daha 2.yi yaptırmışsın dozun kaç peki ayrıca üzülme geçde olsa sonuçda büyücek[/Qna
yanlisdegilsem dozu 75 igneden once femara kullanmistim daha 3 ignem var insalla persembe gunu guzel haberler alirim cevap verdigin icin tesekurler canim...
2,74 yine iyi ben 0,64 dü gördüm.ama canını sıkma benim içimde bi rahatlama oldu.kafam bulanıktı şimdi daha netim.balık aldım kızlar bakıp bakıp sakinleşiyorum.harikalar tavsiye ederim.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?