2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

adetime 1 hafta var ama yumurtalıklarım ağrıyor
aradada bıcak saplanır gibi ağrı oluyor aşılamadan sonra yumoşların hepsini atamadım galiba
onlarda kiste dönüştüyse ağrı yapıyor sanırım

misafirlarim vardı öyle bir ağrı saplandı ki zıpladım valla
kistim varsa aşılamayıda yapmaz dr şimdi of ya

mrb kizlar 2 ignemden sonra utrasyon kotrolime gittim bussuru kucuk yumurtam vardi sadece birtanesi buyumustu 9.3 buyuklugunde 3 tane ignem kaldi 3gun sonra yine utrasyona gidicem sizce 2 indeden sonra 9.3 normalmi yoksa gecmi buyuyor.lutfen cevap verin yumurtaliklarim cok tembel ya ((

kızlar dr geldim az önce değerim 2,74 yani negatif ama adet olmadım sancılarım var bugün yarın olur.

canım bunun için izin almak lazım zor uygulaması. Inş. Buna gerek kalmaz da. Birbirimize en yakın zamanda güzel haberlerimizi veririz.

bende yarın yeni bi doktora gidiicem.türkiyenin en iyi doktoru ödülünü almış.ali fuat şengör.bucaktaydı.antalyaya gelmiş.bnde doktorumu değiştirmek istiyordum.duyar duymaz randevu aldım.bakalım derdimize çare olur inşllh miraycımm

yumurtan da çatlıyor olabilir.. hemen kiste yormaa. çatlatma iğnesinden sonra bende de 1 hafta ağrı olmuştu.

iğneyle nasıl oluyor büyüme tam bilemiyorum canım. ben klomen kullandım. 1 tane yumurta büyüyor.

kızlar dr geldim az önce değerim 2,74 yani negatif ama adet olmadım sancılarım var bugün yarın olur.

hayırlısı canım. kendini üzme umutla bi dahaki ay devamm.

valla bana normal gibi geldi ama sonuçda daha 2.yi yaptırmışsın dozun kaç peki ayrıca üzülme geçde olsa sonuçda büyücek

Ben çıkıyorumm kızlar.moralleri yüksek tutunn.stres yapmayınn.pozitif düşünün.birde en önemlisi dua edin.

miraycım
keşke öyle olsa ama çatlama dönemim geçti ya
hayırlısı artık dra gidince öğrenicez bakalım ne var ne yok

tüp bebek doktoru mu? benim en son aşılamamı kadın doğum dr. u yapmıştı. bi arkadaşım da tüp bebek doktorları dha deneyimli dedi. bu ay bişey yaptırmadım ama ben de bi dahaki ay tüp bebek dr. una gideyim diyorum. inş. çok beklemessin ilk ayında hamile kalırsın.

2,74 yine iyi ben 0,64 dü gördüm.ama canını sıkma benim içimde bi rahatlama oldu.kafam bulanıktı şimdi daha netim.balık aldım kızlar bakıp bakıp sakinleşiyorum.harikalar tavsiye ederim.... :)

2,74 yine iyi ben 0,64 dü gördüm.ama canını sıkma benim içimde bi rahatlama oldu.kafam bulanıktı şimdi daha netim.balık aldım kızlar bakıp bakıp sakinleşiyorum.harikalar tavsiye ederim.... :)

valla bende balik almistim izleyip rahatlamak icin sonra bakimi bana biraz zorgeldi 4 ay bakabildim sadece sonrada esim fazla yemvermis patmamislar anniyacagin cok aci oldu sonlari rahatliyacam derken daha cok sinirim bozuldu

iyi akşamlar kızlar aska, dila2, fatimete, mmdmv, o_rkide01, semi, snadm, VECDET

bende düşünüyorum balık almayı
köpeğim var balıkta gelince bakabilirmiyim bilmem
bakımı kolay diye biliyordum ama zormuş demek

orkidecim değerinin düşmesine çok üzüldüm.rabbim hakkında hayırlısını versin ve isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…