2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

valla bende balik almistim izleyip rahatlamak icin sonra bakimi bana biraz zorgeldi 4 ay bakabildim sadece sonrada esim fazla yemvermis patmamislar anniyacagin cok aci oldu sonlari rahatliyacam derken daha cok sinirim bozuldu

eşim başından ayrılmıyor.valla çok güzeller şelale sesi bile rahatlamama yetiyor.Biraz düşüncelerden uzaklaşıyorum iyi geliyor.

bende düşünüyorum balık almayı
köpeğim var balıkta gelince bakabilirmiyim bilmem
bakımı kolay diye biliyordum ama zormuş demek

aslinda bakimi zordegil her hafta suyunu degistir kavanozunu temizle ilacla hergun yemini ver bukadar ama ben fazla hayvanlara bakamiyorum uzaktan sevmesi daha kolay

henüz adet olmadım sen oldunmu dilacım?kesin konuştu bugün yarın olursun ilacı bırak dedi.mirayın ilaçtan bende istiyorummm yollarmısınız?

henüz adet olmadım sen oldunmu dilacım?kesin konuştu bugün yarın olursun ilacı bırak dedi.mirayın ilaçtan bende istiyorummm yollarmısınız?

bende olmadım canım ama bekliyorum belirtileri var.sana özelden msj atıyorum sperm sayısını arttırmak istiyorsan kullan bide değerin ne çıktı

bende olmadım canım ama bekliyorum belirtileri var.sana özelden msj atıyorum sperm sayısını arttırmak istiyorsan kullan bide değerin ne çıktı

küçük işareti5 yazıyo kağııtta.anlamadım yani bende.dedim dr kaç diye 5ten az dedi.sanki onu anlamadım ben.tamam cnm yolla belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…