canım özelden msj attım
insanın elinde değil beklemek çok zordu yıprandım yani
keşke daha erken yaptırsaydın.bak ben nasıl rahatladım.insan bekledikçe umutları artıyor.olsun bu bize deneyim oldu diyeli rabbim kucağımızı doldurur elbet.vardır bundada bir hayır öyle düşünelim.
sağol dilacım iyi gidiyor allahıma binlerce şükür.cumartesi kalp atışları için gidicez ama zaman geçmiyor.inanın hep aklımdasınız ve dua ediyorum herkese
evet çok ümitliydim bizde sorun olmadığı için olur diye düşünüyodum ama maalesef cnm hayırlısı napalım.2.için bayram var diye 1 ay ara verelim dedi dr.
kales umudunu hiç yitirme rabbim biliyor vakti saatini.biraz zor biraz yorucu,yıpratıcı ve üzücü biliyorum.ama herşeyin hayırlısı.
sağol dilacım iyi gidiyor allahıma binlerce şükür.cumartesi kalp atışları için gidicez ama zaman geçmiyor.inanın hep aklımdasınız ve dua ediyorum herkese
kales hakkında hayırlısı olsun. inş. bundan sonraki ay kendiliğinden gelirr.
kalescim ümitli olman çok güzel.ne kadarlık evlisin.
canım üzülme benimkide tutmadı birde yumurtanın biri duruyor bakalım hayırlısı üzme tatlı canını bebişlerimiz olacak
kızlr iyi akşamlar herkeze malesef bugün adet oldum ve herşey bitti zaten test yaptıgımdada degerim düşmeye başlamıştı doktorum tutunmamış dedi çok üzgünüm bir anda nasıl o kadar düşer anlamış degilim ama ilk defa böyle ikinci defa başıma geliyo size yazamadım hem morelim çok bozuktu hemde evde degildim inşallah diger sonuç bekleyenler güzel haberler verir ve ben tedaviyi bıraktım çok yoruldum bi kaç ay dinlenecem.doktorum adetimin 3.günü çagırmıştı ama gitmeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?