2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

insanın elinde değil beklemek çok zordu yıprandım yani

keşke daha erken yaptırsaydın.bak ben nasıl rahatladım.insan bekledikçe umutları artıyor.olsun bu bize deneyim oldu diyeli rabbim kucağımızı doldurur elbet.vardır bundada bir hayır öyle düşünelim.

sağol dilacım iyi gidiyor allahıma binlerce şükür.cumartesi kalp atışları için gidicez ama zaman geçmiyor.inanın hep aklımdasınız ve dua ediyorum herkese

keşke daha erken yaptırsaydın.bak ben nasıl rahatladım.insan bekledikçe umutları artıyor.olsun bu bize deneyim oldu diyeli rabbim kucağımızı doldurur elbet.vardır bundada bir hayır öyle düşünelim.

evet cnm haklısın.ya ama ben iflah olmam adet olmadan ümidimi kesemiyorum iyice abarttım yani:26: mutlaka var bi hayır,inşallah gelecek bebişlerimiz inşşşşş

kales umudunu hiç yitirme rabbim biliyor vakti saatini.biraz zor biraz yorucu,yıpratıcı ve üzücü biliyorum.ama herşeyin hayırlısı.

kales hakkında hayırlısı olsun. inş. bundan sonraki ay kendiliğinden gelirr.

evet çok ümitliydim bizde sorun olmadığı için olur diye düşünüyodum ama maalesef cnm hayırlısı napalım.2.için bayram var diye 1 ay ara verelim dedi dr.

canım üzülme benimkide tutmadı birde yumurtanın biri duruyor bakalım hayırlısı üzme tatlı canını bebişlerimiz olacak

kales umudunu hiç yitirme rabbim biliyor vakti saatini.biraz zor biraz yorucu,yıpratıcı ve üzücü biliyorum.ama herşeyin hayırlısı.

ümidim var çok şükür sadece sorun yokken olmaması yıpratıcı,sorun olsa tedavi olursun ama yok,işte burda rabbimin isteyip vermesi lazım tıp dr lar hikaye yani

ben bu tedaviye başlarken son dedim.artık denemiycem.çünkü çok yıpranrığımı hissettim.sonuç iyi ama sevinemiyorum bile.8.gebeliğim elde var sıfır.olmamasımı zor olupta kaybetmesimi daha çözemedim.annem hep diyorki senin çocuğun olursa doğduğun da altın yapıcak bezine bende gülüyorum ama çok sıkıldım

sağol dilacım iyi gidiyor allahıma binlerce şükür.cumartesi kalp atışları için gidicez ama zaman geçmiyor.inanın hep aklımdasınız ve dua ediyorum herkese

sağol iyi dileklerin için.inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişimizi.

kalescim sende sıkma canını benimde tam umudum bitmiş değil ama kendimizi kandırmaktan başka bişey yapmıyoruz.sen yokmuş gibi davran varsa zaten regl olmazsın.dikkat edin kendinize kızlar bu gecelik benden bu kadar hoşçakalınn...

canim ben fazla okuyamadim tebrikler canim insalah saglikli bir sekilde kucagina alirsin hamilelerin dualari kabul olurmus bizim icin dua et.canim sen asilamaylami hamile kaldin,

orkidecim üzülme desemde üzüleceksin .... kendini hiç sıkma bırak ağla ki rahatla... güçlü olmamız gerek canım rabbim elbet bizide bi gün sevinderecek ..hakkımızda hayırlısı

ALLAH dualarını kabul eder inşallah senide bebğinide korusun umut olun bize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…