2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ilişkiden sonraki gün sırt üstü yat dizlerini bük nefes al ver tekrar almadan göbek deliğini bastır
göbekte bir damar var eger o damar atıyorsa hamile değilsin atmıyorsa hamilesin

arkadaşlar bunu bir topikte okudum ne kadar doğru tartışılır söyleyen ebeymiş
sizinlede paylaşmak istedim

günaydın kızlar..............kales ve orkide çok üzüldüm allah bu çektiklerimizin karşılığını vercektir sadece sabretmemiz gerekiyor ...........arkadaşımın bir ninesi vardı ona gittim kaynanam götürdü ilk başta tereddüt ettim ama korkulacak bir şey yoktu kadın sadece karnıma masaj yaptı....dr lar bilmezmiş eskilerde yaparlarmış damarlar üst üste gelirmiş onun bile etkisi varmış çok kişi hamile kaldı yanıma geldi çok tedavi görenler kaç yıl çocuğu olmayanlar damarlarlarım tık tık atıyordu bana iyisin dedi saat gibi eğer bu tık sesi duyulmasa kötü demişti burda eskiler yaparmış ve ayında hamile kalırlarmış hiç gittinizmi böyle birine varsa deneyin derim yapan biri korkulacak bişey yok sadece masaj göbeğe yapıyor keşke burda olsanız hepinizi götürürdüm belki size faydası olurdu bu arada o kadın bu masajı ebeden öğrenmiş............araştırın yapan varsa gidin mutlaka

canım bu ay bende 2. Aşılamamı denemeden kayınvaldemin isteğiyle böyle bir kadına gittim benim biraz canım yandı ama kasıklarımı yukarı doğru bastırarak ovaladı belimi çekti ve sırtıma sabun yumurta karışımı birşey sürdü bu arada adetin 2. Günü olması gerekiyor sonunda çıkartıp yıkan dedi. Birde hacdan gelen fatma anamızın eli otunu suya koyup içtim bunu kolay doğum olması için yapıyorlarmış ama bu şekilde hamile kalanlarda olmuş :18:bakalım ne duysam yapıyorum.:97: Olmazssa bayramdan sonra 2. Aşılama için gideceğim doktora.:97:

Bu arada orkideciğim kalesciğim adınıza çok üzüldüm ama aşılamada şansın çok düşük olduğunu bu topikte daha iyi anladım tutmasını mucize gibi görüyorum artık allah ne zaman nasip görürse o zaman kavuşacağız bebişlerimize inşallah bir gün bizde hamileliği tadacağız .

canım haklısın şans çok düşük ama bi umut işte,bende 2.aşılamayı bayramdan sonra düşünüyorum.şu anda benimde tek isteğim hamile olma duygusunu yaşamak,inşallah hepimize en kısa zamanda nasip olur..

Kesinlikle sıfır acı...Arkadaşların tavsiyesi ile ben de bu merkezde çektirmiştim.Sadece Fındıkzade merkezinde bu cihaz varmış.Normalde kolumdan kan alınırken yaş iniyor gözümdenağrı eşiğim çok düşük benim..Çok korkuyordum hsg için gittiğimde masaya yattım dr. rahim ağzından kanül koydu ama aşılamadan çok daha kolaydı:)Ben ne zaman çekeceksiniz diye sordum doktorlara onlar geçmiş olsun bitti dediler.Jinekolojik muayeneden bile kolay sakın boşuna anestezi almayın..bu merkezin fiyatı yüksek ama sonuna kadar değer..zaten anestezi alsanız fazladan minimum 100 tl vereceksiniz.
( 1. rahim filminde çok acı çekmiştim, acıdığını söyleyen arkadaşlarla aynı şeyleri ben de yaşadım hatta ben istifra ettim ve bayıldım.)
Tereddüt etmeden bu merkezde çektirin arkadaşlar acı yok kanama yok.

ayy ben çok acı çektim şimdi bunları duyunca şaşırdım,ama benim anlamadığım verdikleri ilaç acıtan onların ilacımı farklı? :S

hayırlısı olsun canım zaten aşılama ne kadar uzarsa okadar yıpranıyoruz bende ne duysam deniyorum eşim çok kızyor herşeyi yemek zorunda kalıyor midesi bulanıyor artık üzülüyorum onada hayırlısıyla bebeklerimiz olsaydı burda güzel şeyler paylaşsaydık :85::85::85:

bende olmadım canım ama bekliyorum belirtileri var.sana özelden msj atıyorum sperm sayısını arttırmak istiyorsan kullan bide değerin ne çıktı

canım banada yollarmısısn ilacı eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşüyo belli aralıklarla ??

evet ya bizdede sperm sorunu var keçi boynuzu kürü yaptım eşim 1 bardak içebildi devam etmedi bırak şu işleri olursa olur olmazsa olmaz diyor oda haklı iyice kafayı bozdum çocukla bende öyle yapacağım olursa olur ne yapalım olmayacaksa ne yaparsam yapayım olmaz zaten.

merhaba arkadaşlar
ben sızden bır bılgı almak ıstıyorum mumkunse.
bende cuma günü asılama yaptırdım bugun 5. günüm. cok sık ıdrara gıdıyorum ve karnım cok sert. ılaclardan dolayımı bılmıoyorum. gercı ıgnelerı yaptıktan sonra karnım ve goğuslerım sıstı. ama karnımın sert olması rahatsız edıyor benı. bu benim ilk aşılamam daha oncede yazmıstım ama hatırlatmak ıstedım nefes bıle zor alıyorum sızdede aynı seyler oluyormıu yoksa bendekı bu sıkyetler psıklojıkmı? yardımcı olursanız sevınırım şimdiden teşekkürler:)

ayy ben çok acı çektim şimdi bunları duyunca şaşırdım,ama benim anlamadığım verdikleri ilaç acıtan onların ilacımı farklı? :S

Evet ilaçları farklıymış ve kullandıkları cihazla basıncı ayarlayabiliyorlarmış.Ağrı yapan şey ilacın tüplere kontrolsüz ve çok basınçlı gitmesi.Bu cihazla bu basınç olmadığı için ağrı yok.
1 sene araştırdım bu merkeze karar vermiştim sonunda.

çakşır köküde çok iyi ....bal tarçın ceviz üzüm çörek otu bide zeytinyağına incir ıslıyorum...fındık ceviz vs bi kaçgün sonra aşılamamız olur bakalım faydası olacakmı keç boynuzunu çakşırla karıştırmıştım spermler 7 .5 dan 28 milyona çıkmıştı benimde zoruma gidiyor hazırlamak bende saldım bıraktım ....bol yeşillik yedir eşine

arkadaşlar
benim aşılamam tutmadı umarım tutanlar olur bugün epey bi kötüydüm anca kendime geliyorm bidaha girmem yada en azından şuan böyle düşünüyorm kendinize ii bakın allah yolunuzu açık etsin umarım kucaklarımız dolar

canım hepimiz aynı duyguları yaşadık
biraz zamana ihtiyacın var
sonra toparlarsın kendini daha güçlü daha umutlu devam edersin bu yola
güçlü ol canım başarıcaz bunu unutma
etrafına bir bak infertiliteyle uğraşan çok
ama hiç çocuğu olamayan çooook az
yani bir şekilde başarıyorlar bizde başarıcaz allahın izniyle
rabbim bu kadar çabayı yıpranmayı mükafatsız bırakmaz
sen kendine psikolojine dikkat et güçlü ol canım
öpüyorum

merhaba canım iyiyim biz bu ay tedaviye ara verdik canım ya :) sen nasılsın semiciğim umarım herşey yolundadır.

orkidecim Allah hayırlısını versin.. keşke değerin yükselseydi ama senin bebiş de henüz gelmek istemiyor sanırım... asla pes etmek yok.. bu zorlu savaşta galip olan biz olacağız. buna sonuna kadar inanıyorum.. üzülmeyeceğiz, kendimizi yıpratmayacağız ve zafer sonunda bizim olacak..belki bu bizi çok yoracak ama sonunda çektiğimiz tüm sıkıntıları, can yakan bekleyişleri unutacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…