mrb smert aynı gün aşılama yapmışız ben hala bekliyorm hem adet olacakmışım gibi hem diil gibi beklemek çok zor dimi
günaydın kızlar..............kales ve orkide çok üzüldüm allah bu çektiklerimizin karşılığını vercektir sadece sabretmemiz gerekiyor ...........arkadaşımın bir ninesi vardı ona gittim kaynanam götürdü ilk başta tereddüt ettim ama korkulacak bir şey yoktu kadın sadece karnıma masaj yaptı....dr lar bilmezmiş eskilerde yaparlarmış damarlar üst üste gelirmiş onun bile etkisi varmış çok kişi hamile kaldı yanıma geldi çok tedavi görenler kaç yıl çocuğu olmayanlar damarlarlarım tık tık atıyordu bana iyisin dedi saat gibi eğer bu tık sesi duyulmasa kötü demişti burda eskiler yaparmış ve ayında hamile kalırlarmış hiç gittinizmi böyle birine varsa deneyin derim yapan biri korkulacak bişey yok sadece masaj göbeğe yapıyor keşke burda olsanız hepinizi götürürdüm belki size faydası olurdu bu arada o kadın bu masajı ebeden öğrenmiş............araştırın yapan varsa gidin mutlaka
Bu arada orkideciğim kalesciğim adınıza çok üzüldüm ama aşılamada şansın çok düşük olduğunu bu topikte daha iyi anladım tutmasını mucize gibi görüyorum artık allah ne zaman nasip görürse o zaman kavuşacağız bebişlerimize inşallah bir gün bizde hamileliği tadacağız .
merhaba canım, ınsallah guzel sonuclar alırsında rahım fılmıne gerek kalmaz, ama egerkı bır aksılık olup cektırmek zorunda kalırsan hıc korkma cunku bende cok korkuyodum ve tesaduf eserı kadınlar kulubunde reklamda gordugum radyatom dıye bır merkez buldum ve sana yemın ederımkı sıfır acı hıc ama hıc bısey hıssetmıyorsun egerkı asılamayı yaptırdıysan onun acısından 10 kat daha az dıyorum ya sıfır acı, cunku radyatomdakı makınalar ozelmıs ve turkıyede tek acısız agrısız sıstemıs, ben dızlerım tıtreyerek yattım masaya okadar tıtrıyodumkı ıkı hemsıre zor tuttu benı hıc abartmıyorum, korkma emın ol acımayacak dedıler ama ben okuduklarımdan sonra cok korkmustum sonuc superdı hıc ama hıc acı hıssetmedım, ama fıyatı dıger yerlerden bırazz pahalı, sakın narkoz alma arkadasım gonul rahatlıgıyla gıdebılırısın...
Kesinlikle sıfır acı...Arkadaşların tavsiyesi ile ben de bu merkezde çektirmiştim.Sadece Fındıkzade merkezinde bu cihaz varmış.Normalde kolumdan kan alınırken yaş iniyor gözümdenağrı eşiğim çok düşük benim..Çok korkuyordum hsg için gittiğimde masaya yattım dr. rahim ağzından kanül koydu ama aşılamadan çok daha kolaydı:)Ben ne zaman çekeceksiniz diye sordum doktorlara onlar geçmiş olsun bitti dediler.Jinekolojik muayeneden bile kolay sakın boşuna anestezi almayın..bu merkezin fiyatı yüksek ama sonuna kadar değer..zaten anestezi alsanız fazladan minimum 100 tl vereceksiniz.
( 1. rahim filminde çok acı çekmiştim, acıdığını söyleyen arkadaşlarla aynı şeyleri ben de yaşadım hatta ben istifra ettim ve bayıldım.)
Tereddüt etmeden bu merkezde çektirin arkadaşlar acı yok kanama yok.
canım bu ay bende 2. Aşılamamı denemeden kayınvaldemin isteğiyle böyle bir kadına gittim benim biraz canım yandı ama kasıklarımı yukarı doğru bastırarak ovaladı belimi çekti ve sırtıma sabun yumurta karışımı birşey sürdü bu arada adetin 2. Günü olması gerekiyor sonunda çıkartıp yıkan dedi. Birde hacdan gelen fatma anamızın eli otunu suya koyup içtim bunu kolay doğum olması için yapıyorlarmış ama bu şekilde hamile kalanlarda olmuş :18:bakalım ne duysam yapıyorum.:97: Olmazssa bayramdan sonra 2. Aşılama için gideceğim doktora.:97:
bende olmadım canım ama bekliyorum belirtileri var.sana özelden msj atıyorum sperm sayısını arttırmak istiyorsan kullan bide değerin ne çıktı
hayırlısı olsun canım zaten aşılama ne kadar uzarsa okadar yıpranıyoruz bende ne duysam deniyorum eşim çok kızyor herşeyi yemek zorunda kalıyor midesi bulanıyor artık üzülüyorum onada hayırlısıyla bebeklerimiz olsaydı burda güzel şeyler paylaşsaydık :85::85::85:
ayy ben çok acı çektim şimdi bunları duyunca şaşırdım,ama benim anlamadığım verdikleri ilaç acıtan onların ilacımı farklı? :S
evet ya bizdede sperm sorunu var keçi boynuzu kürü yaptım eşim 1 bardak içebildi devam etmedi bırak şu işleri olursa olur olmazsa olmaz diyor oda haklı iyice kafayı bozdum çocukla bende öyle yapacağım olursa olur ne yapalım olmayacaksa ne yaparsam yapayım olmaz zaten.
arkadaşlar
benim aşılamam tutmadı umarım tutanlar olur bugün epey bi kötüydüm anca kendime geliyorm bidaha girmem yada en azından şuan böyle düşünüyorm kendinize ii bakın allah yolunuzu açık etsin umarım kucaklarımız dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?