2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

o_rkide01 kullanıcısından alıntı
kızlr iyi akşamlar herkeze malesef bugün adet oldum ve herşey bitti zaten test yaptıgımdada degerim düşmeye başlamıştı doktorum tutunmamış dedi çok üzgünüm bir anda nasıl o kadar düşer anlamış degilim ama ilk defa böyle ikinci defa başıma geliyo size yazamadım hem morelim çok bozuktu hemde evde degildim inşallah diger sonuç bekleyenler güzel haberler verir ve ben tedaviyi bıraktım çok yoruldum bi kaç ay dinlenecem.doktorum adetimin 3.günü çagırmıştı ama gitmeyecem

canım inan çok üzüldüm o duyguyu çok iyi biliyorum ama lütfen tamamen kendini bırakma istersen 1/2 ay ara ver ama sonrasında daha olumlu düşün allah yardımcın olsun arkadaşın düzel dileklerin kabulünü nasip etsin yüce rabbim amin.

kızlar bugün 11 de çatlatma iğnesini oldum. yarın akşam ilişki olması lazım ve gün aşırı olması lazım. şimdiye kadar gün aşırı deniyorduk her gün olsa mı acaba diyorum? yani ilk 3 gün olsa mı?

Son düzenleme:
merhaba canım iyiyim biz bu ay tedaviye ara verdik canım ya :) sen nasılsın semiciğim umarım herşey yolundadır.

bende iyiyim canım
arada güzel haberler alıyoruz arkadaşlardan daha iyi oluyoruz
drum 1 ay ara verelim demişti bekliyorum bende
ama adetimin 1.günü bayramın 1.gününe denk geliyor
tatil bitene kadar 5.günü olmuş olacak
yani bu ay aşılama yaptıramaya bilirim bakalım hayırlısı

kızlar bugün 11 de çatlatma iğnesini oldum. yarın akşam ilişki olması lazım ve gün aşırı olması lazım. şimdiye kadar gün aşırı deniyorduk her gün olsa mı acaba diyorum?

hergün ilişki
spermin kalitesini düşürüyormuş drlar tavsiye etmiyor
sperm probleminiz varsa kesinlikle günaşırı dene derim canım hayırlısı olsun hakkında

kızlar bugün 11 de çatlatma iğnesini oldum. yarın akşam ilişki olması lazım ve gün aşırı olması lazım. şimdiye kadar gün aşırı deniyorduk her gün olsa mı acaba diyorum?

selam canım öncelikle bol şanslar diliyorum gün aşırı denmesinin sebebi spermlerin canlı kalma süresi ve kaliteli olmasıyla ilgili diye biliyorum tabi yinede sen bilirsin .

hakkında hayırlısı arkadaşım zaman kaybetmeyim diyorsan özelde yaptır derim ama beklerim diyosan olsunda bi ay geç olsun demi canım ya .

canım ben zaten özelde yaptırıyorum
ama bayramda druma ulaşamam ki
ultrasonla bakmadan iğnelere başlatmaz sanırım arefe günü arıyacam bakalım ne diyecek
belkide hayırlısı böyledir acele etmiyorum bi dahaki ay olur ne yapalım
gelsinde bebişimiz bu ay yada bidahaki ay farketmez
seninde bebişin süpriz yapar gelir işallah canım tedaviye tekrar başlamadan

inşallah arkadaşım süpriz yaparlar

merhaba canım
banada dr.um ün aşrı ılıskı dedı. benım esımın sperm problemı var hergün ilişki olursa sprm kaıtesını dusuruyo dıye gün asırı dedı. ben 2 senedır tedavı goruyoum asılamayı en son onerdı ve 2 senedırde hep gun asırı dedı. dedıgını yaptık ama malesef tuturamadık. sonuc olarak asılama yapıldı ve buun 5. gunum:) hakkımızda hayırlısı nneyse o olsun canım:)))

hergün ilişki
spermin kalitesini düşürüyormuş drlar tavsiye etmiyor
sperm probleminiz varsa kesinlikle günaşırı dene derim canım hayırlısı olsun hakkında

sperm problemimiz yok ama her gün olunca problem olur belki. o zaman gün aşırı mantıklı olan.
hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım.

selam canım öncelikle bol şanslar diliyorum gün aşırı denmesinin sebebi spermlerin canlı kalma süresi ve kaliteli olmasıyla ilgili diye biliyorum tabi yinede sen bilirsin .

sağolasın canım. ne bileyim şimdiye kadar hep gün aşırı denedik. acaba bu sefer dedim ama . bu seferde kaliteyi düşürüp kullandığım ilaçlar boşa gitmesin.

inş. bu sefer tutmuştur canım. ben de gecen ay aşılamayı denedik. ama eşim bu ay istemedi. ben de klomenle çatlatma iğnesi denedim. kısmet bakalım.

inşallah canım. cok zorlu bı surec bu ama allahım sabrımızı verıyo heralde yoksa coktan kafayı sıyırmıstım yanı:) allahım cabalarımızı görüyo mutlaka bızımde kucağımızı boş bırakmaz:) bebişlerimizle doldurur inşallah

merhaba tume nasılsın canım görüşmeyeli neler yaptın merak ettim?

iyiyim sunasaycım.. inşallah sen de iyisindir
bir süredir yoktun.. neyseki tekrar dönmüşsün buraya

ben de bu ay dinlenmedeyim.. zaten aşılama yaptırsaydım aşılama zamanı bayrama gelecekti.. doğal olarak zaten yaptıramayacaktım.. o yüzden şimdi beklemedeyim.. bugün adetin onuncu günü.. doğal olarak deneyeceğim bu ay.. inşallah rabbim hepimizin kucaklarını doldurur

bilgencim senden birşey rica etsem
birkaç sayfa öncesinde birşey yazmıştım
göbekteki bir damarla ilgili
aslında pek inanmıyorum ama sen şimdi hamilesin ya
deneyebilirmisin acaba öğrenirdik hurafemi gerçek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…