bilgencim senden birşey rica etsem
birkaç sayfa öncesinde birşey yazmıştım
göbekteki bir damarla ilgili
aslında pek inanmıyorum ama sen şimdi hamilesin ya
deneyebilirmisin acaba öğrenirdik hurafemi gerçek mi
Kızlar ziyarete geldim baya kalabalıklaşmışsınız.umarım hepiniz iyisinizdir.dün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım.kales sen oldunmu? Olucak gibiyim ama nedense olamadım
Ayyy ne sinir bozucu hala bi umut işte akıntın varmı çok.
fatimete benimde kanamam oldu sonra kahve rengi akıntım geliyor hala doktorum dün normal dedi yucudu ilaçlarla çok yoruyoruz dormal dedi sen yinede doktoruna sor bence
neden hiç kimse bana cevap yazmıyor niye beni aranıza kabul rtmiyorsunuz anlamadım kendimi çok dışlanmış hissediyorum
selam kızlar benimde bügün saat 3 te aşılamam var ilk olacak hiç heycanım yok eşimle yeni karar aldık bundan sonra bırakıyoruz tedeaviyi ilaçlardan dolayı yucudum cok yıprandı birsüreliğine unutmak istiyorum hatta bir sene olabilir sıkıldım artık olursa doğal yoldan olur olmazsa bi sene sonra tüp bebek yaptıracağız[/QUOThayırlısı olur inşallah ..umarım tutar aşılaman ....2 aydır..bende çok yıprandım ..kalçalarım süzgeç oldu:85::85::85:igne vurdurmaktan...allah daha fazla aratmadan kucağımıza bir bebek verir inşallah.........
arkadaslar merhaba bu topige daha oncede yazmistim ama arkadaslardan herhangi bi cevap alamadim. ben 25 ekimde ilk asilamami yaptirdim ve adet gunumden 2 gun once fortel test yaptim ama maalesef negatif cikti. Adetimin 7 kasimda olmasi gerekiyordu fakat henuz olmadim. dun tekrar fortel test yaptim yine negatif. Doktorum asilamadan sonra Utrogestan fitil verdi (progesteron) acaba bu fitil adet gecikmesi yaparmi ben bu gune kadar hic adet gecikmesi yasamadim. duzenli olarak 27-28 gunde bir adet olurum. Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar acaba ilk gunlerde test negatif olup daha sonra hamile oldugunu ogrenen arkadaslar varmi hala umutlanmalimiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?