2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet haklisin ama iste her seferinde olumsuz haberler alinca insan pozitif dusunmekte biraz zorlaniyor. Ama yine de pozitif olmam gerektigini bana hatitlattigin icin tesekkur ederim cunku ben bunu cogunlukla unutuyorum... tekrar tesekkurler cevabin icin.

canım ne demek.. hepimiz aynı seyı istiyoruz..olumlu şeylere odaklan olumlu olsun benım felsefem bu..sende unutma olurmu...kalbını dınle...güzel bebişlerimiz olcak ...benımgıbi düşünen herkezin inşallahh...ve gerçekten isteyenlerin...biraz maneviyat...gerisi kendiliğinden gelısıcek..

canım aynı şeyleri bende yaşıyorum.25 ekimde aşılama, progynex (progesteron) fitil,8 kasımda kan tahlili sonuç negatif,ama hala regl olmadım.. senin son reglin nezamandı?

Son düzenleme:
canım zaten yumurtlamadan sonraki 14.gün regl olmamız gerekirdi.sanırım ilacın etkisinden olamıyoruz.pazartesi dr bana bugün olursun demişti.yinede içimde bi umut inş hamileyizdir :)

biraz once esim doktoru aradi ve doktorum yarin icin randevu verdi. doktor cok sevindi diyor esim. Ama bu yaptigim testlerin negatif cikmasi beni cok uzdu. su erken gosteren hassas testlerden yaptim o yuzden daha az umutluyum. umarim hepimiz isteyen herkes bebislerine saglikli bi sekilde kavusur. bu arada senin son reglin ne zamandi ?

benim 14 ekimdi ve 25 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım.ben 8 kasımda kan tahlili yaptırdım dr bana sonuç negatif bugünde adet olursun dedi ama 2 gün geçti üstünden.off ümitleniyorum ama inş boşa değildir.

canım hayırlı olsun aşılaman sonu da güzel olur işallah
ilaçlardan dolayı yıprandım demişsin ben 7 iğne olmuştum o kadar
yani aşırı sayılmaz bence sen daha fazlamı kullandın acaba canım
aşılama öncesi stres işte
tüm yaşadıklarına değer rabbim mucizeni gönderir işallah canım

kales kız senin kırmızılar geelmedimi daha
dra gittinmi sen neden negatif olduğunu düşünüyorsun ki
işallahhhhhhhhhhh gelemez o kırmızılar

kales kız senin kırmızılar geelmedimi daha
dra gittinmi sen neden negatif olduğunu düşünüyorsun ki
işallahhhhhhhhhhh gelemez o kırmızılar

gelmedi cnm ama pazartesi kan tahlili yaptırdım ve dr negatif dedi.inş cnm kırmızılar yerine bebiş gelsin hepimize

yarin ilk isim size haber vermek olacak arkadaslar umarim guzel bi sonuc alirim umarim hepimiz istedigimiz sonuclari aliriz...

neden hiç kimse bana cevap yazmıyor niye beni aranıza kabul rtmiyorsunuz anlamadım kendimi çok dışlanmış hissediyorum

canım olurmu öyle şey
gözden kaçmıştır msjın
valla bende arada bu kızlar bana neden yazmıyorlar diye düşünüyorum sonra
neden kasıtlı bişey yapsınlarki burda aynı problemi aynı duyguları aynı umutları yaşıyoruz birbirimize elden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz

reyhan hoşgeldin
canım bende yaptım pıt pıt atıyor benim göbiş
yok galiba bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…