canım ben daha yanı basladım bı bılgım yok ama sonuç ne olursa olsun önemlı olan senın pozitif olman neticede rabbım istemeden ne yaparsak yapalım olmuyr.. zamanı geldıgınde enınde sonunda olacak..yeterkı isteyelim...
arkadaslar merhaba bu topige daha oncede yazmistim ama arkadaslardan herhangi bi cevap alamadim. ben 25 ekimde ilk asilamami yaptirdim ve adet gunumden 2 gun once fortel test yaptim ama maalesef negatif cikti. Adetimin 7 kasimda olmasi gerekiyordu fakat henuz olmadim. dun tekrar fortel test yaptim yine negatif. Doktorum asilamadan sonra Utrogestan fitil verdi (progesteron) acaba bu fitil adet gecikmesi yaparmi ben bu gune kadar hic adet gecikmesi yasamadim. duzenli olarak 27-28 gunde bir adet olurum. Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar acaba ilk gunlerde test negatif olup daha sonra hamile oldugunu ogrenen arkadaslar varmi hala umutlanmalimiyim??
canım aynı şeyleri bende yaşıyorum.25 ekimde aşılama, progynex (progesteron) fitil,8 kasımda kan tahlili sonuç negatif,ama hala regl olmadım.. senin son reglin nezamandı?
benim son reglim 12 eyluldu gecikmemi dogru hesapliyorum degilmi
canım zaten yumurtlamadan sonraki 14.gün regl olmamız gerekirdi.sanırım ilacın etkisinden olamıyoruz.pazartesi dr bana bugün olursun demişti.yinede içimde bi umut inş hamileyizdir :)
biraz once esim doktoru aradi ve doktorum yarin icin randevu verdi. doktor cok sevindi diyor esim. Ama bu yaptigim testlerin negatif cikmasi beni cok uzdu. su erken gosteren hassas testlerden yaptim o yuzden daha az umutluyum. umarim hepimiz isteyen herkes bebislerine saglikli bi sekilde kavusur. bu arada senin son reglin ne zamandi ?
selam kızlar benimde bügün saat 3 te aşılamam var ilk olacak hiç heycanım yok eşimle yeni karar aldık bundan sonra bırakıyoruz tedeaviyi ilaçlardan dolayı yucudum cok yıprandı birsüreliğine unutmak istiyorum hatta bir sene olabilir sıkıldım artık olursa doğal yoldan olur olmazsa bi sene sonra tüp bebek yaptıracağız
kales kız senin kırmızılar geelmedimi daha
dra gittinmi sen neden negatif olduğunu düşünüyorsun ki
işallahhhhhhhhhhh gelemez o kırmızılar
nasılsınız kızlar?
neden hiç kimse bana cevap yazmıyor niye beni aranıza kabul rtmiyorsunuz anlamadım kendimi çok dışlanmış hissediyorum
iyi olaya çalışıyoruz cnm,sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?