2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

zeyer senin problemin neydi canım ilk aşılaman mı bu

benim prolaktin yuksekligim vardi onun icin ilac kullaniyorum 32 yasindayim 2 senedir deniyoruz ve olmuyor doktorum asilama yaptirmamiz iyi olur isi sansa birakmayalim dedi yasim biraz ileride oldugu icin..

çalış canım çalış
gelsin artık bebişin
ben bu ay tembellik yaptım pek umudum yok

kales cok ta umutlandirmak istemiyorum ama bazen testler bu kadar erken cevap vermeyebiliyormus benimde tek tesellim bu umarim ikimizinde yasadigi budur

iyi işte yumurtalıklarımda şiddetli bir sancı var bu ay aşılama yaptırmadım 2. yi bayramdan sonra yaptırmayı düşünüyorum inşallah 2. de tutar diyorum.

inş cnm bende eğer adet olursam ki inşşşş olmammm :) 2. aşılamayı bayramdan sonraki ay yaptırırım diyorum ama dua ediyorum aşılamaya gerek kalmadan hamiş oluruz inşşşş.

Son düzenleme:
çalış canım çalış
gelsin artık bebişin
ben bu ay tembellik yaptım pek umudum yok

daha öncede söyledim okudunmu bilmiyorum semicim bu ay adetin 2. günü belimi çektiler birde hacdan gelen bir otun suyunu içtim bakalım full çalışma inşallah somuç alırımda 7 senenin sonunda beklediğim bebeğime kavuşurum ve sizede umut olurum inşallah

kales cok ta umutlandirmak istemiyorum ama bazen testler bu kadar erken cevap vermeyebiliyormus benimde tek tesellim bu umarim ikimizinde yasadigi budur

inş cnm bu konuda bilgim yok benim dr da kesin negatif deyince ben acaba ilacın etkisimi diye de düşünmeden edemiyorum,bide dila var bizim gibi oda 25inde yaptırdı ilk aşılamasını oda olmamıştı regl.inşallahhh cnm ya inş test sonuçları yanıltmıştır bizi süper olur walla.sende herhangi bi belirti varmı peki cnm regl belirtisi?

benim prolaktin yuksekligim vardi onun icin ilac kullaniyorum 32 yasindayim 2 senedir deniyoruz ve olmuyor doktorum asilama yaptirmamiz iyi olur isi sansa birakmayalim dedi yasim biraz ileride oldugu icin..

ilaçla kontrol altında tutulabiliniyor diye biliyorum
prolaktini düşürdükten sonra mı yaptı drun aşılamayı canım
benimde bi ara 212 ye fırlamıştı prolaktinim çok şükür düştü
şimdi tüpümün teki tıkalı 3 yıldır bekliyorum ilk aşılamam sonuç negatif malesef
ama ben geleceği konusunda çok inançlıyım sadecepes etmeden mücadele etmemiz gerekiyor

ara ara kasiklarim agriyor regl olacagim zannediyorum ama gelmiyo regl olmadan once goguslerde sislik ve agri olurdu oda yok bide gobegimde arada bi batma oluyor onun haricinde gayet iyiyim. asilama yaptirdigim gun ve sonrasi muthis kasik ve gogus agrisi yasadim ama bir hafta kadar sonra hepsi gecti cok garip...

evet canım okudum
aksini düşünenler olabilir ama bence çok iyi yapmışsın
zarar verecek şeyler değil sonuçta ve elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor buyolda
valla bak reyhancım bu ay işalllllaaah hamile kalırsan kimse tutamaz beni yanında alırım soluğu

bende aşılamamdan sonraki 10gün karnımda ara ara hafif ağrılar oldu ama yok artık.sen yarın haber ver de bakalım olmazsa bende tekrar test yaptırırım,inş allahım inşşş

ben bir kere tahlil yaptirdim ve prolaktinin yuksek dedi doktor, burada kesinlikle degerlerini sana bildirmiyorlar o yuzden ne kadar yukseldi bilmiyorum doktorada sorduk dusmustur artik ilaci daha kullnacakmiyim diye tahlil yapmamiza gerek yok hamile kalana kadar kullanman gerek dedi. Umarim sende problemlerini asip bebegine kavusursun. nerdeyse kadinlar kulubundeki butun topicleri okudum tek tuple hamile kalan o kadar cok arkadas varki.

sağol canım işallah
ilginçmiş neden söylemesinler ki ben tahlil sonucumu kendim almıştım 15- 34 arası bişey olması gerekir sanırım unuttum şimdi
senin hormon problemin varken hormon testi yaptırmadan aşılama yapmış drun birde
hiç problemi olmaytanlara bile yapılıyor prolaktin testi ya nasıl drmuş bu anlamadım ben
:26:

inşallah canım her 2 denediğim yöntemdede kaç sene çocuğu olmayanlar hamile kalmış ve o dediğim ot ömürlük tekrar ilk halini alıyor çok ilginç dimi o bile yeter inanmaya buyur gel tabi hem yakınsında bana

zaten bende anlamadim gitti buranin saglik sistemi bi garip birde cok iyi dil bilmedigim icin kendimde soramiyorum esim tercumanlik yapiyor. test yaptirmak istedigim halde doktor gerek yok dedi 3 aydir parlodel kullaniyorum ilaca daha yeni alistim. ama hala test yapmiyor doktor. burada hamilelik boyunca kullananlar var kullanilmazsa prolaktin dusuge neden oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…