2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

anlamadım canım
ömürlük ilk halini alıyor derkenr:44:

yani suya koyuyorsun kocaman açılıyor suyunu içiyorsun sonra 3 gün sonra çıkarıyorsun sudan tekrar kapanıp kupkuru oluyor küflenmesi lazım değilmi ama ilk koymadan önceki gibi oluyor ve diyelim ben hamile kaldım başkasına verebiliyorum öyle işte.

of ya bugün bir saflık var bende
hactan gelmiş canım tamam şimdi gördüm

kızlar ben bu ay aşılama yaptırmıyorum biliyorsunuz.. bugün adetimin 11. günü.. doğal yollarla deneyeceğim.. benim yumurta bugün yarın çatlar herhalde. ama ben yumurtamın çatladığını hiç bir ay anlayamadım.. yani bende kasıklarda sancı falan olmuyor.. yumurtanın çatladığını nasıl anlarız ki başka... ısı takibi de yapmadım.. başka bir yolu var mı acaba????:26::26:

arkadaşlar merhaba ...tahlil sonuclarımı bugun ögrendim ve dr ulaşamadım..çok merak edıyorum fsh: 5,3 e2:45 prl:9,29 bunların normal değerlerini bilen varmı

canım ovulasyon olacağı zaman şeffaf akışkan bir salgı geliyor akıntı gibi o zaman yumurtlama oluyor diye biliyorum ben öyle anlıyorum

canım ovulasyon olacağı zaman şeffaf akışkan bir salgı geliyor akıntı gibi o zaman yumurtlama oluyor diye biliyorum ben öyle anlıyorum

merhaba arkadaşlar
evet canım bende o şekilde anlıyorum seffaf bır salgı gelyo normal akıntıdan bıraz farklı oluyo. benım bıde 1 gün once fecı bır agrı oluyo kasıklarımda. yürümemi bile engelliyo. ama bu sefer bende ne akıntı oldu nede agrım oldu catlatma iğnesınden dıye dusunuyorum.

arkadaslar ben sıskınlık ve sık ıdrara cıkıyorum bırde bugun karnım agırıyo tutmadımı acaba cok korkuyorum. sızdede boyle seyler oluyomu. bıde yatakta sagdan sola donerken kasıklarımda hafıf bı agrı hıssedıyorum. normalmıııı????

Tumeciğim bende akıntıdan anlıyorum normalde kuru oluyor ama yumurtlama olduğunda bir parça beyaz yoğun bir akıntı oluyor bende.

Tumeciğim bende akıntıdan anlıyorum normalde kuru oluyor ama yumurtlama olduğunda bir parça beyaz yoğun bir akıntı oluyor bende.

teşekkürler kızlar.. benim genelde akıntım olduğu için pek anlamıyordum. ama söylediklerinizden bu akıntının daha değişik olduğunu çıkardım.. hem şeffaf, hem yapışkan hem de yoğun olacak...
o zaman bu aralar akıntı gözleyeceğiz demem ki:)))):93:

canım hayırlısı olsun senin için, tutar da bu ay hamile kalırsın inşallah bende beklemedeyim son denememdi benim içinde 5-7 aylık bir molaya gireceğim bende

mrb miraycım.dün gttm.liberoskopi dedi.çpk korkuyorum.göbekten girceklermiş.doktor iyi ama.bakalm hayırlısı

cnm dün gttm doktora.beni hiç bekletmediler.hemn aldılar.doktor iyi gibi. bakalım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…