anlamadım canım
ömürlük ilk halini alıyor derkenr:44:
of ya bugün bir saflık var bende
hactan gelmiş canım tamam şimdi gördüm
insallah faydasini gorursun arkadasim
of ya bugün bir saflık var bende
hactan gelmiş canım tamam şimdi gördüm
kızlar ben bu ay aşılama yaptırmıyorum biliyorsunuz.. bugün adetimin 11. günü.. doğal yollarla deneyeceğim.. benim yumurta bugün yarın çatlar herhalde. ama ben yumurtamın çatladığını hiç bir ay anlayamadım.. yani bende kasıklarda sancı falan olmuyor.. yumurtanın çatladığını nasıl anlarız ki başka... ısı takibi de yapmadım.. başka bir yolu var mı acaba????:26::26:
canım ovulasyon olacağı zaman şeffaf akışkan bir salgı geliyor akıntı gibi o zaman yumurtlama oluyor diye biliyorum ben öyle anlıyorum
kızlar ben bu ay aşılama yaptırmıyorum biliyorsunuz.. bugün adetimin 11. günü.. doğal yollarla deneyeceğim.. benim yumurta bugün yarın çatlar herhalde. ama ben yumurtamın çatladığını hiç bir ay anlayamadım.. yani bende kasıklarda sancı falan olmuyor.. yumurtanın çatladığını nasıl anlarız ki başka... ısı takibi de yapmadım.. başka bir yolu var mı acaba????:26::26:
merhaba arkadaşlar
evet canım bende o şekilde anlıyorum seffaf bır salgı gelyo normal akıntıdan bıraz farklı oluyo. benım bıde 1 gün once fecı bır agrı oluyo kasıklarımda. yürümemi bile engelliyo. ama bu sefer bende ne akıntı oldu nede agrım oldu catlatma iğnesınden dıye dusunuyorum.
Tumeciğim bende akıntıdan anlıyorum normalde kuru oluyor ama yumurtlama olduğunda bir parça beyaz yoğun bir akıntı oluyor bende.
canım ovulasyon olacağı zaman şeffaf akışkan bir salgı geliyor akıntı gibi o zaman yumurtlama oluyor diye biliyorum ben öyle anlıyorum
merhaba arkadaşlar
evet canım bende o şekilde anlıyorum seffaf bır salgı gelyo normal akıntıdan bıraz farklı oluyo. benım bıde 1 gün once fecı bır agrı oluyo kasıklarımda. yürümemi bile engelliyo. ama bu sefer bende ne akıntı oldu nede agrım oldu catlatma iğnesınden dıye dusunuyorum.
selam kızlar benimde bügün saat 3 te aşılamam var ilk olacak hiç heycanım yok eşimle yeni karar aldık bundan sonra bırakıyoruz tedeaviyi ilaçlardan dolayı yucudum cok yıprandı birsüreliğine unutmak istiyorum hatta bir sene olabilir sıkıldım artık olursa doğal yoldan olur olmazsa bi sene sonra tüp bebek yaptıracağız
tüp bebek doktoru mu? benim en son aşılamamı kadın doğum dr. u yapmıştı. bi arkadaşım da tüp bebek doktorları dha deneyimli dedi. bu ay bişey yaptırmadım ama ben de bi dahaki ay tüp bebek dr. una gideyim diyorum. inş. çok beklemessin ilk ayında hamile kalırsın.
merhaba,ali fuat çok övülen bir dr,yalnız seni uyarayım randevuda alsan çok kalabalık en az 3 saat bekliyorsun bugün gittiğimde 8-10 saat bekleyenler vardı. ben 2,5 saat bekledim oda araya sıkıştırıldığım halde . abartmıyorum gerçekten. zaten gebelik gerçekleşirse o kapıdan içeri girmeyi düşünmüyorum :))
ALLAH YARDIMCIN OLSUN .Ama ona gelipte hamile kalmayan yok ordaki duyduklarım.
Geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?