2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tumecim sen riske girme akıntıda gözleme e 11.gününmüş
başla çalışmaya artık
kolay gele canım

9 ay sonrada bebek gele işallaaaaaaaaaaahhhhh

hayırdır semicim,nasıl bişey yaptınız,geçmişin hepsini okuyamadım da.

ben bir topikte okuduğum bişeyi
pek doğruluğuna inanmasamda paylaştım arkadaşlarla

tekrar yazayım canım
sırtüstü yatıp dizleri hafif çekiyorsun nefes alıp verince tekrar nefes almadan göbeğine bastırıyorsun orda bir damar varmış hamile isen eger atması dururmuş
değilsen atarmış bunuda diyen ebeymiş
miş muş miş masal gibi oldu bu ya

kardelencim diğer topikte okudum neler yapmışsın sen öyle enerji fışkırıyordun canım senden şimdi ama çokta iyi yapmışsın elimizden ne geliyorsa denemeliyiz bencede
işallah bu ay karşılığını alırsın tüm uğraşlarını
kasık çekmesini anlamadım sadece neden ve nasıl yapılıyor

sen oldunmu cnmmmm.zormu
ben olmadım,ama olanlar çok kolay olduğunu söylüyolar,zaten narkoz veriyolar sanırsam,nettende araştırabilirsin,için rahat eder.

hangisini okudun kısss,ben bi kaç topiğe girince,ama dediğin doğru,tam enerji bombasıyım şu an.,inşallah bu defa işe yarar.
canım,kasık çekmesi çok zor bişey değil,bende çok tedirgin olarak gittim,hatta beni rahatsız edecek bir hareket yaparsa,anında engel olayım diye,çok gergin durdum,ama öyle ters bir hareket olmadı,tabi ben sonradan gevşedim.
bakıyo el yordamıyla,üstten ve yumnurtalıkların çalışıp çalışmadığını anlıyo,ne derce doğru bilemicem,benimki zaten çalışıyo çok şükür,sonrada bana,çok sık idrar gidiyosun sen galiba dedi,nerden anladın deyince,idrar torbam,rahmimin üstüne gelmiş ve bu rahme baskı yapar,spermi çekemez dedi,birde rahmin üşümüş dedi,bundada haklı olabilir,ben dikkatsizim o konuda çünkü.
en sonundada,tülbentlerle sardı kasıklarımı,süt buharı yap,rahmini ısıt dedi ve soğumadan beraberlik önerdi.
işte bu kadar,asıl benimki tam masal kadar uzun oldu.

snadım basit bir işlemmiş
olanlardan duyduğum kadarıyla
drun neden gerek duydu laparoskopi ye

semicim doktor sonuçlarımıza baktı.herşey iyi dedi.bu değerlerle olması lazım dedi.ozamn geriye tek kanallar kalıyo.bakalım ona göre karr verelim dedi cnm

selam kızlarr..çok özür dilerim girdigim için:))kardeloşu çagırmaya geldim deee düş önüme kısss az msn aç gidicem ben..

kızz çok güldüm yaaaa
hop oaraya hop buraya
bırakmıyorum peşimdeyim he

kızlar dün yeni bi doktora gttm.liberoskopi yapıcaz dedi
nsl birşey acaba.fikri olan varmı

canım laparoskopi diye gir internetten çok açık anlatıyor kısırlıkta rahimin tüplerin yumurtalıkların varsa bir sorun giderilmesine yarayan bir yöntem aslında güzel bir yöntem korkma derim anestezi altında yapılıyormuş ve sonrasında ağrı olmuyormuş canım dr gibi konuştum :94: Nacizane bilgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…