mrb miraycım.dün gttm.liberoskopi dedi.çpk korkuyorum.göbekten girceklermiş.doktor iyi ama.bakalm hayırlısı
yani suya koyuyorsun kocaman açılıyor suyunu içiyorsun sonra 3 gün sonra çıkarıyorsun sudan tekrar kapanıp kupkuru oluyor küflenmesi lazım değilmi ama ilk koymadan önceki gibi oluyor ve diyelim ben hamile kaldım başkasına verebiliyorum öyle işte.
kızlar annem kaynanam hacda şu an bunu nerden bulabilirler. Getirteyim ben. Adı tam olarak neydi ?
canım adı fatma anamızın eli otu bir dal parçası yumruk şeklinde
canım adı fatma anamızın eli otu bir dal parçası yumruk şeklinde normalinde doğum anında suya konulunca o açıldıkça rahimde açılıp kolay doğum olmasına yarıyormuş ama suyunu içerek hamile kalan da olmuş. denemekten ne çıkarki?
tumecim sen riske girme akıntıda gözleme e 11.gününmüş
başla çalışmaya artık
kolay gele canım
9 ay sonrada bebek gele işallaaaaaaaaaaahhhhh
cnm dün gttm doktora.beni hiç bekletmediler.hemn aldılar.doktor iyi gibi. Bakalım cnm.
kızlar biriniz birşey yazın.liberoskopi nsl birşey.yaptıran yokmu
merhaba kızlar ...bugun saat 9,00 da çatma ignesi oldum yarın saat 15,00 da aşılamam olacak kısmet olursa...dr yanındaki kadına ovulasyon testinden bahsettim burda birisi almıştı sınırsız evde takip edecekti kadın bana alamaz dedi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum semi omu almıştı acaba....birde ilişki konusunda bir gün bekleyip bir gün mü yapsam ya zamanı kaçırırsam kafama takıldı zaten 4 gün ilişki öneriyor ne yapmam gerekli bana fikir verirmisiniz hergün ilişki spermleri öldürüyormuş zaten spermler düşük kalitesiz :85::85::85::85:
teşekkü ederim canım....sınırsız derken ömür boyumu yoksa senelikmi ...aslında bana ismini verirsen çok mutlu olurum çünkü ben yumurtlama zamanını bilmiyorum anlamıyorum akıntılardan falan ...peki diyelim sabah yaptım ve yumurta hazır akşama kadar mı yoksa hemen mi ilşkiye girmek gerekiyor....peki 4gün ilşki konusuunda her gün mü yoksa bir gün var bir gün yok mu hangisini önerirsinasılaman sımdıden hayırlı olsun canım, sınrısız ovulasyon testınden bende var ınternet uzerınden aldım ve kullanıyorum cokta memnunum, gun boyu ıstedıgın kadar yapabılıyosun sınırısız yanı, tükürükle yapılan bır test canım sabah ac karnına yanı bsıey yemenden ve dıslerını fırcalamadan yapıyosun ve testın acıklamasında gosterılen sekıller var ovuslasyon gununde naıl oldugunu ve normal donemde nasıl oldugunu gosterıyo, kısacası ben cok memnunum canım, bu testle ılgılı sormak ıstegın bsıeyler varsa seve seve cevaplarım
asılaman sımdıden hayırlı olsun canım, sınrısız ovulasyon testınden bende var ınternet uzerınden aldım ve kullanıyorum cokta memnunum, gun boyu ıstedıgın kadar yapabılıyosun sınırısız yanı, tükürükle yapılan bır test canım sabah ac karnına yanı bsıey yemenden ve dıslerını fırcalamadan yapıyosun ve testın acıklamasında gosterılen sekıller var ovuslasyon gununde naıl oldugunu ve normal donemde nasıl oldugunu gosterıyo, kısacası ben cok memnunum canım, bu testle ılgılı sormak ıstegın bsıeyler varsa seve seve cevaplarım
merhaba kızlar ...bugun saat 9,00 da çatma ignesi oldum yarın saat 15,00 da aşılamam olacak kısmet olursa...dr yanındaki kadına ovulasyon testinden bahsettim burda birisi almıştı sınırsız evde takip edecekti kadın bana alamaz dedi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum semi omu almıştı acaba....birde ilişki konusunda bir gün bekleyip bir gün mü yapsam ya zamanı kaçırırsam kafama takıldı zaten 4 gün ilişki öneriyor ne yapmam gerekli bana fikir verirmisiniz hergün ilişki spermleri öldürüyormuş zaten spermler düşük kalitesiz :85::85::85::85:
bugun aşılamada 9.günüm ben çatlıycam merakdan hala karnım göğüslerim şiş idrar testi yapsam aslında 2sindeyaptırdım aşılamayı o günüde sayıyormuyuz yani 10 mu acaba benim tutup tutmadığını anlıycak genel bir belirti bilen varmı acaba
bugun aşılamada 9.günüm ben çatlıycam merakdan hala karnım göğüslerim şiş idrar testi yapsam aslında 2sindeyaptırdım aşılamayı o günüde sayıyormuyuz yani 10 mu acaba benim tutup tutmadığını anlıycak genel bir belirti bilen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?