2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

mrb miraycım.dün gttm.liberoskopi dedi.çpk korkuyorum.göbekten girceklermiş.doktor iyi ama.bakalm hayırlısı

laparoskopi galiba. canım bi arkdaşım olmuştu. anestezi altında oluyor galiba bişey hissetmiyormuşsun. dr. ona bundan sonraki aylarda korun kolay hamile kalabilirsin demişti. onun rahtsızlığı vardı da o yüzden hamile kalmaması lazımdı. inş. sana da faydası olurr. canım hemencecik hamile kalırsın.

kızlar annem kaynanam hacda şu an bunu nerden bulabilirler. getirteyim ben. adı tam olarak neydi ?

kızlar annem kaynanam hacda şu an bunu nerden bulabilirler. Getirteyim ben. Adı tam olarak neydi ?

canım adı fatma anamızın eli otu bir dal parçası yumruk şeklinde normalinde doğum anında suya konulunca o açıldıkça rahimde açılıp kolay doğum olmasına yarıyormuş ama suyunu içerek hamile kalan da olmuş. denemekten ne çıkarki?

Son düzenleme:

anladım canım. inş. bulurlar ben söyleyeceğim bakalım telefonda. ben çıkıyorum kızlarrr hepinize iyi gecelerrr.

tumecim sen riske girme akıntıda gözleme e 11.gününmüş
başla çalışmaya artık
kolay gele canım

9 ay sonrada bebek gele işallaaaaaaaaaaahhhhh

canım adetin 9. gününden beri çalışıyorum zaten...
gün aşırı bayrama kadar deneyeceğim artık.. belki tutar.. bayramda annemlere gidceğiz. gitmesek iyiydi ama inşallah o zamana kadar çatlar yumurta da o kadar çalışmaya değer:26::26:

cnm dün gttm doktora.beni hiç bekletmediler.hemn aldılar.doktor iyi gibi. Bakalım cnm.

günaydın.gerçektenmi bekletmediler!!!!!çok şanslıymışsın.ben sağlıkçıyım ve orda tanıdığım kızlar var hep onların vasıtasıyla araya kaynatılıyotum ama ona rağmen akşam 5 ten sonra gittiysem kesin en az 2 saat bekliyorum.sabah gittiysem 45dk-1 saat bekliyorum...eğer problem bayandaysa ali fuat kesin çözüyor ve o kişi hamile kalıyorbu konuda emin ol!!!!benim bir arkadaşım 9 yıldır hamile kalamıyordu.birçok dr denemiş,sonunda ali fuat.a gitti küçük bir operasyon yaptı dr.hemen bir sonraki ay hamile kaldı.şuanda 4 aylık hamile.yine çok yakın bir arkadaşım 7 yıldır uğraşıyordu.sebepsiz dediler.4 aşılama,3 tüp bebek denemesi başarısız.geçen ay beraber ali fuat.a gittik.ona çok ilginç birşey söyledi.yani problem saptadı ve bunca yıldır bunu diğer dr.lar nasıl görmemiş falan dedi.yine arkadaşım küçük bir operasyon oldu geçen ay.önümüzdeki ay son tü bebek denemesi olacak.eğer o da hamile kalırsa bu dr tam bir mucize başarıyor diycem.ve daha bildiğim çok örnek var bu dr la ilgigli.bunlar yakın çevrem ve yakın zamanda olanlar.dediğim gibi problem bayandaysan kesinlikle çözüyor...ben senden ümitliyim hayırlısı olsun...

merhaba kızlar ...bugun saat 9,00 da çatma ignesi oldum yarın saat 15,00 da aşılamam olacak kısmet olursa...dr yanındaki kadına ovulasyon testinden bahsettim burda birisi almıştı sınırsız evde takip edecekti kadın bana alamaz dedi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum semi omu almıştı acaba....birde ilişki konusunda bir gün bekleyip bir gün mü yapsam ya zamanı kaçırırsam kafama takıldı zaten 4 gün ilişki öneriyor ne yapmam gerekli bana fikir verirmisiniz hergün ilişki spermleri öldürüyormuş zaten spermler düşük kalitesiz :85::85::85::85:

asılaman sımdıden hayırlı olsun canım, sınrısız ovulasyon testınden bende var ınternet uzerınden aldım ve kullanıyorum cokta memnunum, gun boyu ıstedıgın kadar yapabılıyosun sınırısız yanı, tükürükle yapılan bır test canım sabah ac karnına yanı bsıey yemenden ve dıslerını fırcalamadan yapıyosun ve testın acıklamasında gosterılen sekıller var ovuslasyon gununde naıl oldugunu ve normal donemde nasıl oldugunu gosterıyo, kısacası ben cok memnunum canım, bu testle ılgılı sormak ıstegın bsıeyler varsa seve seve cevaplarım

teşekkü ederim canım....sınırsız derken ömür boyumu yoksa senelikmi ...aslında bana ismini verirsen çok mutlu olurum çünkü ben yumurtlama zamanını bilmiyorum anlamıyorum akıntılardan falan ...peki diyelim sabah yaptım ve yumurta hazır akşama kadar mı yoksa hemen mi ilşkiye girmek gerekiyor....peki 4gün ilşki konusuunda her gün mü yoksa bir gün var bir gün yok mu hangisini önerirsin

selam.bu ovulasyon testi nerden alınıyor ve tam olarak ne amaçla ,nasıl kullanılıyor?bana da yardımcı olurmusun rica etsem?

bugun aşılamada 9.günüm ben çatlıycam merakdan hala karnım göğüslerim şiş idrar testi yapsam aslında 2sindeyaptırdım aşılamayı o günüde sayıyormuyuz yani 10 mu acaba benim tutup tutmadığını anlıycak genel bir belirti bilen varmı acaba

aşılaman hayırlı olsun gün aşırı ilişki en sağlıklısı zaten sperm en fazla 72 saat yaşıyo rahimde bence hergün deneme derim ALLAHIM bu sefer yüzünü güldürür inşallah aminnnnnn

sabret az daha bence yapacaksan 14.gün yap okadar bekleye bilirsen tabiki:)inşallah tutmuştur canım ..mutlu haberini bekliyoruz...

canım bugün 10.günün,2 gün daha sabret kan tahlili yaptır istersen.benim 15.günümde yaptırdım negatif çıktı maalesef, idrar testinde çıkmaz hemen.inş bebişin seninledir cnm,o belirtilere takılma bende hiç belirti yok ama sonuç negatif çıktı.

Son düzenleme:

sana özel mesaj attım geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…