2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

cnm şimdiden şansın bol olsun inş tutar.

ömürlük canım yanı bozulana kadar, babystart fertılfocus ovulasyon mikroskobu dıye gecıyo,ben şu sekılde yaptım canım adetımın ılkgununden 15 gunu saydım ve kontrol etmeye basladım benım yumurtlama zamanım 9-15 kasım tarıhlerı arasında ve ben 6-7 kasımda baktıgımda hıcbırsey cıkmamıstı ama 9 kasım ve sonrakı gunler baktıgımda olması gereken seklıllerı gordum ve her sabah yapıyorum, ılıskı konusunda gelınce gun asırı oluyor yanı bır gun arayla ben bu sekılde uyguluyorum canım, en azından kesın olarak yumurtlama gunumu bılıyorum.

selam.bu ovulasyon testi nerden alınıyor ve tam olarak ne amaçla ,nasıl kullanılıyor?bana da yardımcı olurmusun rica etsem?

canım ben ınternetten aldım, tam olarak kullanmamdakı amac yumurtlama gunumu takıp etmek,nasıl kullanıldıgına gelınce sabahları ac karnına ve dıslerını fırcalamadan yapıyosun, zaten aynı ruj gıbı paketı var yanı kapagını acıyosun kucuk bı mercek var oraya 1 damla tükürüyosun 5-10 kurumasını beklıyosun ve kapagı tekrar kapatıyosun aynı rujun kapagını kapatır gıbı sonra altında kucuk bı dugme var ısık yanıyo ona basılı tutuyosun ve aynı mıkroskoptan bakar gıbı gozune yaklastırıp bakıyosun karsına sekıller cıkıyo yumurtlama donemınde degılsen damla damla kucuk kucuk sekıller cıkıyo ama eger yumurtlama gunundeysen catal catal yanı uzun uzun cubuklar cıkıyo ozaman anlıyosunkı yumurtlama zamanın ve gun asırı ılıskı oluyo, bu testı gun boyu yapabılırısın egerkı bıseyler yıyıp ıctıysen 1-2 saat bekleyıp yapabılırsın umarım yardımcı olabılmısımdır, en son olarakta fıyatı hakkında bılgı vereyım ınternet ortamında 90 tl ıle 130 tl arasında degısıyo canım, adını yazmayı unutmusum babystart fertılfocus ovulasyon mıkroskobu

kızlar birde sperm sorunu olanlara çakşır suyu varmış arkadaşım 5 aşılama 3 tüp bebek denedi hareketlilik 0 mış nerdeyse çakşır suyunu içirmiş zorla kocasına ve dr çok şaşırmış şuan doğal yolla bile olur demiş

iyi akşamlar kızlr dün dr gittim ikinci aşılamadan sonrada tüp bebege geçebiliyomuşuz ikiye düşmüş bana sen bilirsin istersen 3 aşılamayıda yapalım istersen tüp bebege geçelim dedi bende kararsızım şuan biraz ara vermek istediğimi söyledim tamam sen bilirsin dedi bi kaç ay dinlen dedi raporu verip başka bi hastaneye yönlendirecekmiş bende karar veremedim neyapacagımı hadi tüp bebkte tutmazsa maddi açıdanda çok yıprandık aşılamalar yüzünden ne yapacagımı bilemedim yani kararsız kaldım...

çok zor evet bencede biraz dinlen maddi açıdanda toparlayın kendinizi sorununuz ne bilmiyorum ama aynı ilaçları kullanıyorsun hemen hemen aşılamanı iğneyle olduysan tabi hormon alıyosun yani direkt tüp derim ben daha yüksek olasılık verdiğin paraya değer en azından olmıycaksa yine olmaz ama aşılamada normal ilşki gibi yani zaten raporla yapıcaksın inşallah beklerken olur kendiliğinden inşallahhhh :13:

canım ara vermekle çok iyi yapmışsın
maddi manevi kendini toparlarsın
bu süreçte de ne yapacağınıza karar verirsiniz canım
hem bakarsın siz ne yapalım diye düşünürken geliverir bebişin

he birde yazmayı unuttum
beklerken bitkisel ne duyarsan yap canım bence zararı olmayan herşeyi
ne kaybedersin ki

he birde yazmayı unuttum
beklerken bitkisel ne duyarsan yap canım bence zararı olmayan herşeyi
ne kaybedersin ki

ben genelde sogan suyu içtim ara verdiğim zamanlarda kistim oluşmuş dogum konturol hapı kullan dedi ama kullanmıyacam sogan suyu içmeyi düşünüyorum bunu yanı sıra başka ne yapabilirim bildiginiz bişe varmı

canım listeye baktım ama senin problemin neydi yazmıyor
problemini yazarsan hem ben hem arkadaslar bildiklerini söylerler canım

Selam arkadaslar bugun benimde asilamamin 18. Gunuydu ve benimde bitti

kales ve zeyer üzülmeyin lütfen, kısmet değilmiş bu ay ama elbet bir gün olacak kendinizi bırakmayın benim de 15. günüm 1-2 gün daha bekleyip test yaptıracağım ama lavaboya gidişimde o kadar büyük bir korku basıyoor ki o görüntüyü göreceğim diye bakalım

ayyy cnm ne gzl konuştun.şuan içimi bi heyecan kapladı valla.darısı başımıza.birgün buluşalım ali fuatın ordaben pazartesi bütün gün ordayım.laperoskopi olucamm.

kızlar bugün aşılamamın 18.günüydü ve bitti

Selam arkadaslar bugun benimde asilamamin 18. Gunuydu ve benimde bitti

kızlar üzülmeyin lütfen.. bebeşleriniz inşallah bu ay gelir

canım çok haklısın.. bende bu ay dinlenmedeyim.. ikinci aşılamayı aralıkta yaptıracağım.. sen özele mi gidiyordun.. bir de tüp bebek fiyatı hakkında doktorun bilgi verdi mi,?

inşallah bebeşin seninledir.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

kızlar selam nasılsınız.Kalescim çok üzüldüm.bende daha olmadım bugün sağlık ocağına gittim.ultrasonla bak olucak gibimi yada kese varmı diye.bana ne regl olucaksın nede kese var dedi.biraz daha bekle ve kan testi yap dedi....olurmu bilmiyorum.regl belirtilerim var ama olmuyor işte anlamadım valla..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…