merhaba kızlar ...bugun saat 9,00 da çatma ignesi oldum yarın saat 15,00 da aşılamam olacak kısmet olursa...dr yanındaki kadına ovulasyon testinden bahsettim burda birisi almıştı sınırsız evde takip edecekti kadın bana alamaz dedi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum semi omu almıştı acaba....birde ilişki konusunda bir gün bekleyip bir gün mü yapsam ya zamanı kaçırırsam kafama takıldı zaten 4 gün ilişki öneriyor ne yapmam gerekli bana fikir verirmisiniz hergün ilişki spermleri öldürüyormuş zaten spermler düşük kalitesiz :85::85::85::85:
teşekkü ederim canım....sınırsız derken ömür boyumu yoksa senelikmi ...aslında bana ismini verirsen çok mutlu olurum çünkü ben yumurtlama zamanını bilmiyorum anlamıyorum akıntılardan falan ...peki diyelim sabah yaptım ve yumurta hazır akşama kadar mı yoksa hemen mi ilşkiye girmek gerekiyor....peki 4gün ilşki konusuunda her gün mü yoksa bir gün var bir gün yok mu hangisini önerirsin
selam.bu ovulasyon testi nerden alınıyor ve tam olarak ne amaçla ,nasıl kullanılıyor?bana da yardımcı olurmusun rica etsem?
kızlar bugün aşılamamın 18.günüydü ve bitti
iyi akşamlar kızlr dün dr gittim ikinci aşılamadan sonrada tüp bebege geçebiliyomuşuz ikiye düşmüş bana sen bilirsin istersen 3 aşılamayıda yapalım istersen tüp bebege geçelim dedi bende kararsızım şuan biraz ara vermek istediğimi söyledim tamam sen bilirsin dedi bi kaç ay dinlen dedi raporu verip başka bi hastaneye yönlendirecekmiş bende karar veremedim neyapacagımı hadi tüp bebkte tutmazsa maddi açıdanda çok yıprandık aşılamalar yüzünden ne yapacagımı bilemedim yani kararsız kaldım...
iyi akşamlar kızlr dün dr gittim ikinci aşılamadan sonrada tüp bebege geçebiliyomuşuz ikiye düşmüş bana sen bilirsin istersen 3 aşılamayıda yapalım istersen tüp bebege geçelim dedi bende kararsızım şuan biraz ara vermek istediğimi söyledim tamam sen bilirsin dedi bi kaç ay dinlen dedi raporu verip başka bi hastaneye yönlendirecekmiş bende karar veremedim neyapacagımı hadi tüp bebkte tutmazsa maddi açıdanda çok yıprandık aşılamalar yüzünden ne yapacagımı bilemedim yani kararsız kaldım...
he birde yazmayı unuttum
beklerken bitkisel ne duyarsan yap canım bence zararı olmayan herşeyi
ne kaybedersin ki
ben genelde sogan suyu içtim ara verdiğim zamanlarda kistim oluşmuş dogum konturol hapı kullan dedi ama kullanmıyacam sogan suyu içmeyi düşünüyorum bunu yanı sıra başka ne yapabilirim bildiginiz bişe varmı
Selam arkadaslar bugun benimde asilamamin 18. Gunuydu ve benimde bitti
günaydın.gerçektenmi bekletmediler!!!!!çok şanslıymışsın.ben sağlıkçıyım ve orda tanıdığım kızlar var hep onların vasıtasıyla araya kaynatılıyotum ama ona rağmen akşam 5 ten sonra gittiysem kesin en az 2 saat bekliyorum.sabah gittiysem 45dk-1 saat bekliyorum...eğer problem bayandaysa ali fuat kesin çözüyor ve o kişi hamile kalıyorbu konuda emin ol!!!!benim bir arkadaşım 9 yıldır hamile kalamıyordu.birçok dr denemiş,sonunda ali fuat.a gitti küçük bir operasyon yaptı dr.hemen bir sonraki ay hamile kaldı.şuanda 4 aylık hamile.yine çok yakın bir arkadaşım 7 yıldır uğraşıyordu.sebepsiz dediler.4 aşılama,3 tüp bebek denemesi başarısız.geçen ay beraber ali fuat.a gittik.ona çok ilginç birşey söyledi.yani problem saptadı ve bunca yıldır bunu diğer dr.lar nasıl görmemiş falan dedi.yine arkadaşım küçük bir operasyon oldu geçen ay.önümüzdeki ay son tü bebek denemesi olacak.eğer o da hamile kalırsa bu dr tam bir mucize başarıyor diycem.ve daha bildiğim çok örnek var bu dr la ilgigli.bunlar yakın çevrem ve yakın zamanda olanlar.dediğim gibi problem bayandaysan kesinlikle çözüyor...ben senden ümitliyim hayırlısı olsun...
kızlar bugün aşılamamın 18.günüydü ve bitti
Selam arkadaslar bugun benimde asilamamin 18. Gunuydu ve benimde bitti
kales ve zeyer üzülmeyin lütfen, kısmet değilmiş bu ay ama elbet bir gün olacak kendinizi bırakmayın benim de 15. günüm 1-2 gün daha bekleyip test yaptıracağım ama lavaboya gidişimde o kadar büyük bir korku basıyoor ki o görüntüyü göreceğim diye bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?