iyi akşamlar kızlar nasılsınız
tumecim aynı anda birkaç kişiden alıntıyı nasıl yapıyorsun
denedim olmadı zor oluyor böyle ya
tumecim aynı anda birkaç kişiden alıntıyı nasıl yapıyorsun
denedim olmadı zor oluyor böyle ya
kızlar selam nasılsınız.Kalescim çok üzüldüm.bende daha olmadım bugün sağlık ocağına gittim.ultrasonla bak olucak gibimi yada kese varmı diye.bana ne regl olucaksın nede kese var dedi.biraz daha bekle ve kan testi yap dedi....olurmu bilmiyorum.regl belirtilerim var ama olmuyor işte anlamadım valla..:)
ben iyiyim canım sen nasılsın???
canım herkesin mesajının altında MQ işareti var.. mesajları okurken kime cevap vermek istiyorsam MQ işaretine basıyorum.. sonra cevap yaza basıyorum.. cavpa sayfasında bu mesajlar zaten alıntı olarak görülüyor.. bu alıntıların arasına mesajı yazıyorum :))
umarım anlatabilmişimdir
kizlar morarim cooooooooooook bozuk..14: bugun doktora gittim ilacim bitti muane etti en buyuk yumurtam 12 diyerleri cok kucuktu tektat ilac verdi....
canım moralini bozma.. daha etkili yumurta geliştirici ilaçlar verir... en ilk tedaviye başladığımda benimde ilacım bittiğinde en büyük yumurtam 13 mm idi. ama doktor tekrar ilaç vermedi. 2 gün sonra gel dedi.. tekrar baktı 16 mm olmuş.. 2 gün sonra ise 18 mm idi.. yani benim yumurtalar ilaç bittikten sonra daha hızlı büyüdü.. belki seninde öyle olur
insallah dedigin gibidir canim peki asilaman tuttu mu????
ama neden kimse cevap vermiyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?