2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tumecim aynı anda birkaç kişiden alıntıyı nasıl yapıyorsun
denedim olmadı zor oluyor böyle ya

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

tumecim aynı anda birkaç kişiden alıntıyı nasıl yapıyorsun
denedim olmadı zor oluyor böyle ya

ben iyiyim canım sen nasılsın???

canım herkesin mesajının altında MQ işareti var.. mesajları okurken kime cevap vermek istiyorsam MQ işaretine basıyorum.. sonra cevap yaza basıyorum.. cavpa sayfasında bu mesajlar zaten alıntı olarak görülüyor.. bu alıntıların arasına mesajı yazıyorum :))

umarım anlatabilmişimdir

oldumu acaba

olmuştur işallah

kizlar morarim cooooooooooook bozuk..14: bugun doktora gittim ilacim bitti muane etti en buyuk yumurtam 12 diyerleri cok kucuktu tektat ilac verdi....

kizlar morarim cooooooooooook bozuk..14: bugun doktora gittim ilacim bitti muane etti en buyuk yumurtam 12 diyerleri cok kucuktu tektat ilac verdi....

canım moralini bozma.. daha etkili yumurta geliştirici ilaçlar verir... en ilk tedaviye başladığımda benimde ilacım bittiğinde en büyük yumurtam 13 mm idi. ama doktor tekrar ilaç vermedi. 2 gün sonra gel dedi.. tekrar baktı 16 mm olmuş.. 2 gün sonra ise 18 mm idi.. yani benim yumurtalar ilaç bittikten sonra daha hızlı büyüdü.. belki seninde öyle olur

insallah dedigin gibidir canim peki asilaman tuttu mu????

insallah dedigin gibidir canim peki asilaman tuttu mu????

canım tedavye başta aşılama ile başlamadık.. yumurta takibi falan yapıldı.. ekim ayında aşılama yaptırdım.. ilk aşılamamdı. tuttu ama bebeğim düştü(( bu ay ara verdim dinleniyorum

kızlarrrrr neolur yardım edin bugün benim 11. günüm az önce pembe bir akıntı geldi ne bu yaaaaaaaaaa çok erken değilmi 17 si benim adet tarihim tutmadımı şimdi çoooook kötüyümmmm:18::84:

sağol semicim aşılamam oldu şimdi yatıp dinleniyorum dktorum iyi geçtiğini söyledi ama tek yumurtayla tutarmı bilemiyorum eşimin değerleri çok güzel çıktı ama aşılama esnasında çok ağrım oldu şimdi hala belim ağrıyor doktor bana adetin ikigün geçerse beni ara dedi test yapacak mış olmazsa adet bititkten sonra görüşelim dedi bende kararım kesin dedim tutarsa görüşürüz tutmazsa ben gelmeyeceğim dedim

arkadaşlar cahilliğime bağışlayın ama birşey sormak istiyorum.bu aşılama denilen şey nedir,hangi durumlardaki kadınlara uygulanır??nasıl yapılır??aşılamanın sonucu hep düşük mü oluyor?

bilgilendirirseniz sevinirim.

slmmm kızlar bugün dokoruma gittim bebişimin kalp atışını dinlemek için ve süpriz oldu ikimiz balıklarım.çok mutlu oldum anlatamam.darısı isteyen herkesin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…