2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

slmmm kızlar bugün dokoruma gittim bebişimin kalp atışını dinlemek için ve süpriz oldu ikimiz balıklarım.çok mutlu oldum anlatamam.darısı isteyen herkesin başına inşallah

süper ya süper ALLAH sana bağışlasın korusun tamamına erdirsin aşılamayla olmuştu demi

kızlarrrrr neolur yardım edin bugün benim 11. günüm az önce pembe bir akıntı geldi ne bu yaaaaaaaaaa çok erken değilmi 17 si benim adet tarihim tutmadımı şimdi çoooook kötüyümmmm:18::84:

canım malesef ben 11.günde olmuştum ama pembe falan değildi üstelik yoğundu
umarım seninkinin devamı gelmez.

hayırlı olsun güzel sonuçlansın işallah tek yumurta çok yumurta farketmiyor be canım tutan tutuyor valla ben hiç ağrı duymamıştım kişiden kişiye değişiyor demek kaçıncı aşılaman ki bir daha yaptırmayı düşünmüyorsun

slmmm kızlar bugün dokoruma gittim bebişimin kalp atışını dinlemek için ve süpriz oldu ikimiz balıklarım.çok mutlu oldum anlatamam.darısı isteyen herkesin başına inşallah

aaa süpermiş canım ya rabbim sana bağışlasın bebişlerini
ohh bir taşla iki kuş şanslısın valla canım ne diyim

bilgencim tekrar tebrik ederim canım... seminin de dediği gibi bir taşla iki kuş :))) süper :))

evet başka gelmedi ama az önce1damla daha geldi ama hiç adet kanına benzemiyo ama ozaman ne şimdi bu yazımdanda anlaşıldığı üzere çok stresli ve garibim yani

aska aşılamadan sonra ilişki önermiş miydi doktor.. eğer ilişki gerçekleştiyse belki geç döllenmedir ve kanaman yerleşme kanamasıdır.. hadi bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır da bebeşin seninledir:)))

kızlar merhaba bugün adetimin geçtiği 5. gün.adet olucakmışım gibi olmuyorum.karnım şiş göğüslerim şiş arda adet gibi sancı oluyor ama bişey geldiği yok.akıntım var ama kötü kokmuyor açık yazıyorum bağışlayın hamile olanlar veya düşük yapanlar bişeyler yazarsa belirtileri benziyor ve yazarlarsa sevinirim.

Bu arada bilgencim adına çok sevindim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...

dilacım tam olarak ne öğrenmek istiyorsun canım.. ben yardımcı olayım diyeceğim ama anlamadım ne öğrenmek istediğini

kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

dila bir daha betahcg yaptırdınmı.bir kadın doğum uzmanı ile görüş istersen

canım mesela sen düşük yapmadan önce bu tür belirtilerin varmıydı.bide unutmuşum kabızlık var bende.

canım bu belirtiler bende de vardı. karnım, göğüslerim şişti ama kabızlık yaşamadım.. benim düşükteki en büyük belirtim beta hcgnin sürekli düşmesiydi

dilacım bir de hafif kanama başladı sonradan yoğunlaştı bende. bence doktorunla konuş ve stres yapma.. sen stres yaptıkça adetin geleceği varsa da gelmez

yarın gidicem dr bakalım.testi de yaptırıyım diyorum.ama 1 hafta önce 0,64 tü birden nasıl yükselicekki .

kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

canım cok sevindim bebişlerinin ikiz olmasına inş biri kız biri erkek olurda ikinci bi sevinç yasarsın

merhaba kızlar nasılsınız
ben bu ayı da pas geçtim galiba
normalde 1 hafta önce başlayan göğüs hassasiyeti bile yok bu ay bende
1 ay daha mı beklesem yoksa 2.yi yaptırsam kararda veremedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…