slmmm kızlar bugün dokoruma gittim bebişimin kalp atışını dinlemek için ve süpriz oldu ikimiz balıklarım.çok mutlu oldum anlatamam.darısı isteyen herkesin başına inşallah
kızlarrrrr neolur yardım edin bugün benim 11. günüm az önce pembe bir akıntı geldi ne bu yaaaaaaaaaa çok erken değilmi 17 si benim adet tarihim tutmadımı şimdi çoooook kötüyümmmm:18::84:
sağol semicim aşılamam oldu şimdi yatıp dinleniyorum dktorum iyi geçtiğini söyledi ama tek yumurtayla tutarmı bilemiyorum eşimin değerleri çok güzel çıktı ama aşılama esnasında çok ağrım oldu şimdi hala belim ağrıyor doktor bana adetin ikigün geçerse beni ara dedi test yapacak mış olmazsa adet bititkten sonra görüşelim dedi bende kararım kesin dedim tutarsa görüşürüz tutmazsa ben gelmeyeceğim dedim
slmmm kızlar bugün dokoruma gittim bebişimin kalp atışını dinlemek için ve süpriz oldu ikimiz balıklarım.çok mutlu oldum anlatamam.darısı isteyen herkesin başına inşallah
askacım kesildimi akıntın
evet başka gelmedi ama az önce1damla daha geldi ama hiç adet kanına benzemiyo ama ozaman ne şimdi bu yazımdanda anlaşıldığı üzere çok stresli ve garibim yani
kızlar merhaba bugün adetimin geçtiği 5. gün.adet olucakmışım gibi olmuyorum.karnım şiş göğüslerim şiş arda adet gibi sancı oluyor ama bişey geldiği yok.akıntım var ama kötü kokmuyor açık yazıyorum bağışlayın hamile olanlar veya düşük yapanlar bişeyler yazarsa belirtileri benziyor ve yazarlarsa sevinirim.
Bu arada bilgencim adına çok sevindim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
dilacım tam olarak ne öğrenmek istiyorsun canım.. ben yardımcı olayım diyeceğim ama anlamadım ne öğrenmek istediğini
canım mesela sen düşük yapmadan önce bu tür belirtilerin varmıydı.bide unutmuşum kabızlık var bende.
göğüslerin hamileyken acıyomuydu tumecim.
canım moralini bozma.. daha etkili yumurta geliştirici ilaçlar verir... en ilk tedaviye başladığımda benimde ilacım bittiğinde en büyük yumurtam 13 mm idi. ama doktor tekrar ilaç vermedi. 2 gün sonra gel dedi.. tekrar baktı 16 mm olmuş.. 2 gün sonra ise 18 mm idi.. yani benim yumurtalar ilaç bittikten sonra daha hızlı büyüdü.. belki seninde öyle olur[/
moralini bozma canım beterin beteri var ne güzel yumurtan ilk tedavinde gelişme gösteriyo azda olsa ben ilk aşılama yaptırcağım zaman yumurtalarım gelişmemişti o kadar iğne yedim ve tedavim ona rağmen o ay iptal oldu.sende ne güzel gelişme var.
canım moralini bozma.. daha etkili yumurta geliştirici ilaçlar verir... en ilk tedaviye başladığımda benimde ilacım bittiğinde en büyük yumurtam 13 mm idi. ama doktor tekrar ilaç vermedi. 2 gün sonra gel dedi.. tekrar baktı 16 mm olmuş.. 2 gün sonra ise 18 mm idi.. yani benim yumurtalar ilaç bittikten sonra daha hızlı büyüdü.. belki seninde öyle olur
kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?