merhaba kızlar nasılsınız
ben bu ayı da pas geçtim galiba
normalde 1 hafta önce başlayan göğüs hassasiyeti bile yok bu ay bende
1 ay daha mı beklesem yoksa 2.yi yaptırsam kararda veremedim daha
canım bilmiyorum ki yaptıracaktım
ama şimdi karasız kaldım hem adetim bayrama denk geliyor diyorum dru nasıl bulucam
hemde şu süt ve maydanoz buharını deneyip bir ay daha sans mı versem kendimediyorum ne bileyim aslında 3 yıldır bekliyoruz ama kararsız kaldım işte
canım bilmiyorum ki yaptıracaktım
ama şimdi karasız kaldım hem adetim bayrama denk geliyor diyorum dru nasıl bulucam
hemde şu süt ve maydanoz buharını deneyip bir ay daha sans mı versem kendimediyorum ne bileyim aslında 3 yıldır bekliyoruz ama kararsız kaldım işte
canım niye pas geçtiğini düşünüyorsun.. belki de tutmuştur.. illaki her hamişte göğüs hassasiyeti olacak diye bir şey yok ki..eğer ki hamile değilsen (ki inşallah hamilesindir) bence ikinciyi yaptır.. zaten bu ay bekledin.. aşılama yaptırdıkça şans artıyor biliyorsun
ilk 3 aşılamaya kadar şans artıyormuş.. 3. aşılamadan sonraysa şans giderek düşüyormuş.. benim doktorum öyle deditumecim 2.aşılamda şans %30mu oluyo yani?
aska aşılamadan sonra ilişki önermiş miydi doktor.. eğer ilişki gerçekleştiyse belki geç döllenmedir ve kanaman yerleşme kanamasıdır.. hadi bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır da bebeşin seninledir:)))
kalescim süte maydanoz ekleyip buharına oturuyorsun
özellikle iltihap için yapıyorlar benimde tüpüm tıkalı olduğu için denemek istedim
birkaç kişiden duydum maydanoz buharına oturdugum zaman hamile kaldım diye
belli zamanı varmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?