2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

merhaba kızlar nasılsınız
ben bu ayı da pas geçtim galiba
normalde 1 hafta önce başlayan göğüs hassasiyeti bile yok bu ay bende
1 ay daha mı beklesem yoksa 2.yi yaptırsam kararda veremedim daha

canım niye pas geçtiğini düşünüyorsun.. belki de tutmuştur.. illaki her hamişte göğüs hassasiyeti olacak diye bir şey yok ki..eğer ki hamile değilsen (ki inşallah hamilesindir) bence ikinciyi yaptır.. zaten bu ay bekledin.. aşılama yaptırdıkça şans artıyor biliyorsun

canım bilmiyorum ki yaptıracaktım
ama şimdi karasız kaldım hem adetim bayrama denk geliyor diyorum dru nasıl bulucam
hemde şu süt ve maydanoz buharını deneyip bir ay daha sans mı versem kendimediyorum ne bileyim aslında 3 yıldır bekliyoruz ama kararsız kaldım işte

bayrama geliyorsa tabi aşılama yaptıramazsın..o zaman bir ay daha bekle canım.. hem o arada dediğin bu formülü denersin

benimde bugün adetimin 2.günü bayram dolayısıyla 1 ay erteliyorum bende 2.aşılamayı.süt maydanoz buharı nedir cnm neye yarıyo o?

tumecim 2.aşılamda şans %30mu oluyo yani?

kalescim süte maydanoz ekleyip buharına oturuyorsun
özellikle iltihap için yapıyorlar benimde tüpüm tıkalı olduğu için denemek istedim
birkaç kişiden duydum maydanoz buharına oturdugum zaman hamile kaldım diye

bende şansın giderek arttığını biliyordum
3ten sonra düşüyormuş bunuda öğrenmiş olduk ama 3 ten fazlada yapılmaz ki zaten
gerçi 6 7 kere yaptıranlarda var ama........

kalescim aynı anlara denk gelecek galiba bizim aşılamalar
bebişlerimizinde kırkları karışacak o zaman

inşallah öyledir canım ya bekliyorum bakalım devamı gelmeyince biraz sevindim aslında biraz değil çok sevindim de kendime çaktırmıyorum

2 sekilde yapıyorlar mış
1.si adet bitiminden ilk çalışma gününe kadar her akşam
2.si her ilişki öncesi

2. şıkta aklıma yatmayan birşey var benim
diyelim ben bu akşam hamile kaldım yarın akşam tekrar maydanoz buharı yaparsam
bebek tutmaz düşer maydanozz suyu düşürür çünki hamilelere maydanoz bile yedirmezler düşüğe sebeb olduğu için

kısacası(uzun oldu ama)
ben 1.şıkkı deniyecem

senin problemin neydi ben dahaziyade iltihaba iyigeldiğini duydum canım
denemekten zarar gelmez diyorum ne yapalım askacm çıkmamış candan umut kesilmez diyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…