senin problemin neydi ben dahaziyade iltihaba iyigeldiğini duydum canım
denemekten zarar gelmez diyorum ne yapalım askacm çıkmamış candan umut kesilmez diyoruz işte
bizde yok bir problem ama 2 senedir olmuyo ilk aşılamamı yaptırdım bugün 11.günüm bekliyorum valla insan her duyduğunu yapmak istiyo bizim bebişlere sebep ne olucak bakalım
bizde yok bir problem ama 2 senedir olmuyo ilk aşılamamı yaptırdım bugün 11.günüm bekliyorum valla insan her duyduğunu yapmak istiyo bizim bebişlere sebep ne olucak bakalım
benimde iltihabım yok ama tüpüm tıkalı ya
deniyecem o yüzden
fazla bi umut bağlamadan dene canım ne kaybedersinki ben vücuduma zarar vermeyen herşeyi deniyem bakalım
hım sen beklemedesin daha işallah gerek kalmayacak bunlara canım
sebebsiz bir arkadaşım vardı neler yapılmadıki aşılama... tüp...laparoskopi...
aklınıza ne gelirse
sonuç hüsran
7.senesinde faranjit geçiriyor boğazların çok iltihaplı diyor dru 12 tane iğne veriyor
hepsini yaptırıyor arkadasım ve pelte pelte iltihap aktı benden diyor
ve o ana kadar iltihabı yok biliyor çünkü 1 tane dr bile iltihabın var demiyor
sonraki ayda hamile kaldı şimdi 2 çocuğu var
yani kızlar
vakti saati gelince rabbim birşeyi vesile kılıyor
inşallahhhhh işte bugün biraz panik oldum pembe bi akıntım oldu sabah çok tırstım yarın test yapsam çıkarmı acaba
bende bunu ilk duyduğumda
gitsem bir kkb a anlatsam bunu adam bana verirmi iğneyi acaba demiştim
faranjit mi olsak
canım ben 15.günü bekledim,test sonucum negatifti.ve 18.günde regl oldum.biraz daha bekle bence çünkü regli olana kadar umudumu kaybetmedim.zor günler bunlar allah yardımcın olsun.
bencede yaaaa neseki maydanoz süt varpeki nekadar süte nekadar may.? bide maydanozu sütle kaynatacakmıyız?
dilacım hoşgeldin?nasılsın?
hemde çoooook zor kendimi gaza getirmekde istemiyorum ama sabredemiyorumda anlıycanız kafam çok karışık bu arada her belirtiyide yaşıyorum ilaçların etkisi nekadar sürer bilen varmı yani ilaçlardanmı ben patlıycak gibiyim acaba:95::95::95:
hemde çoooook zor kendimi gaza getirmekde istemiyorum ama sabredemiyorumda anlıycanız kafam çok karışık bu arada her belirtiyide yaşıyorum ilaçların etkisi nekadar sürer bilen varmı yani ilaçlardanmı ben patlıycak gibiyim acaba:95::95::95:
hoşbulduk canım ben 1 saat önce burdayken kimsecikler yoktu4 sayfa atlamışsınız geçmişi okurken yazmışsın geç gördüm.nasıl olayım canım hala regl olmadım ben 4 gün geçti yarın dr gidicem bakalım.sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?