2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

senin problemin neydi ben dahaziyade iltihaba iyigeldiğini duydum canım
denemekten zarar gelmez diyorum ne yapalım askacm çıkmamış candan umut kesilmez diyoruz işte

bizde yok bir problem ama 2 senedir olmuyo ilk aşılamamı yaptırdım bugün 11.günüm bekliyorum valla insan her duyduğunu yapmak istiyo bizim bebişlere sebep ne olucak bakalım

benimde iltihabım yok ama tüpüm tıkalı ya
deniyecem o yüzden
fazla bi umut bağlamadan dene canım ne kaybedersinki ben vücuduma zarar vermeyen herşeyi deniyem bakalım

bizde yok bir problem ama 2 senedir olmuyo ilk aşılamamı yaptırdım bugün 11.günüm bekliyorum valla insan her duyduğunu yapmak istiyo bizim bebişlere sebep ne olucak bakalım

hım sen beklemedesin daha işallah gerek kalmayacak bunlara canım

sebebsiz bir arkadaşım vardı neler yapılmadıki aşılama... tüp...laparoskopi...
aklınıza ne gelirse
sonuç hüsran
7.senesinde faranjit geçiriyor boğazların çok iltihaplı diyor dru 12 tane iğne veriyor
hepsini yaptırıyor arkadasım ve pelte pelte iltihap aktı benden diyor
ve o ana kadar iltihabı yok biliyor çünkü 1 tane dr bile iltihabın var demiyor
sonraki ayda hamile kaldı şimdi 2 çocuğu var
yani kızlar
vakti saati gelince rabbim birşeyi vesile kılıyor

cnm benim inş tutmuştur güzel haberlerini alırız

benimde iltihabım yok ama tüpüm tıkalı ya
deniyecem o yüzden
fazla bi umut bağlamadan dene canım ne kaybedersinki ben vücuduma zarar vermeyen herşeyi deniyem bakalım

evet bitsin şu adetim denerim belki,semicim demiştim ya benim ablamında tek tüpü kapalıydı ve 2. aşılaması tuttu o yüzden seninkide tutacak çok inanıyorum buna gerçekten :13:

ayyy pes yani şoke oldum valla,benim dr yok dedi bende inandım ya bende de iltihap varsa ve faranjit olmassam iyiki söyledin kesin yapıcam maydanoz ve sütü

Son düzenleme:
ay evet söylemiştin işallah öyle olur canım ya
böyle bir temenniyi okumak bile mutlu ediyor insanı sağol canım

inşallahhhhh işte bugün biraz panik oldum pembe bi akıntım oldu sabah çok tırstım yarın test yapsam çıkarmı acaba

bende bunu ilk duyduğumda
gitsem bir kkb a anlatsam bunu adam bana verirmi iğneyi acaba demiştim
faranjit mi olsak

inşallahhhhh işte bugün biraz panik oldum pembe bi akıntım oldu sabah çok tırstım yarın test yapsam çıkarmı acaba

canım ben 15.günü bekledim,test sonucum negatifti.ve 18.günde regl oldum.biraz daha bekle bence çünkü regli olana kadar umudumu kaybetmedim.zor günler bunlar allah yardımcın olsun.

canım akıntın kesilirse bekle 2 gün daha derim
hep diyorum arada bir rakam çıkıyor hcg sonra hamilemiyim değilmiyim
bu seferde onun stresi başlıyor
zaten akıntı biraz gelmiş kesilir ve 2 3 gün gelmezse bu akıntı iyiye işarettir bence
sabret derim

canım ben 15.günü bekledim,test sonucum negatifti.ve 18.günde regl oldum.biraz daha bekle bence çünkü regli olana kadar umudumu kaybetmedim.zor günler bunlar allah yardımcın olsun.

hemde çoooook zor kendimi gaza getirmekde istemiyorum ama sabredemiyorumda anlıycanız kafam çok karışık bu arada her belirtiyide yaşıyorum ilaçların etkisi nekadar sürer bilen varmı yani ilaçlardanmı ben patlıycak gibiyim acaba:95::95::95:

bencede yaaaa neseki maydanoz süt var peki nekadar süte nekadar may.? bide maydanozu sütle kaynatacakmıyız?

yarım lt süte 1 demet maydanoz
kaynatıyorsun
sonra bir battaniyeye sarınıp buharına oturuyorsun
accık yanıyormuşsun:94:
bu kadar
battaniyede buhar sagdan soldan firar etmesin diye sanırım:26:

dilacım hoşgeldin?nasılsın?

hoşbulduk canım ben 1 saat önce burdayken kimsecikler yoktu4 sayfa atlamışsınız geçmişi okurken yazmışsın geç gördüm.nasıl olayım canım hala regl olmadım ben 4 gün geçti yarın dr gidicem bakalım.sen nasılsın

askacım hep stres hep stres ne olacak bizim halimiz böyle
bebeğinin senle oldugunu düşünüp mutlu mutlu gez bence
sonuçta adet olacaksan olacaksın zaten ki işallah olmazsın
stres birşeyi değiştirmeyecek ki be tatlım

kaçıncı günün bugün.ben 10. güne kadar sancıları yaşadım.

canım bugünler maalesef böle geçiyo sabret desemde olmuyo biliyorum.sana atvsiyem kendini bişelerle oyala,ialçaların yan etkisi oluyo ewet.

cnm inş güzel haberler alırsın süper olur valla bende nasıl ümitlenirim ikinci için var yaaa ben regl oldum dün bayram dolayısıyla 1 ay ara verelim dedi benim dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…