2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kaçıncı günün bugün.ben 10. güne kadar sancıları yaşadım.

11.günüm kasıklarımda batma var belim ağrıyo göğüslerim çok şiş ve ağrıyo bukadar hiç eksilmedi arttı gerçi kirpiklerim düz burnumun üstüde kaşınmıyo ama bunuda byerde hamilelik belirtisi diye yazmışlarda çok gülmüştüm neyse böyle işte

cnm inş güzel haberler alırsın süper olur valla bende nasıl ümitlenirim ikinci için var yaaa ben regl oldum dün bayram dolayısıyla 1 ay ara verelim dedi benim dr.

inşşallah bitanem ama stres ten regl olamıyorum heralde.pek ümitlenmiyorum hep negatifleri gördüğüm için bi hayal kırıklığına daha sabredemem galiba.bilmiyorum karmakarışık duygular içindeyim....

oyyy uykum geldi benim
erken kalktım tüm günde gezince uyku bastırdı yarında erkenciyiz
bauyram temizliğini bitiremedim daha bu kk yüzünden

inşşallah bitanem ama stres ten regl olamıyorum heralde.pek ümitlenmiyorum hep negatifleri gördüğüm için bi hayal kırıklığına daha sabredemem galiba.bilmiyorum karmakarışık duygular içindeyim....

ben 15.gün negatifi duydum sonrada regl olmayınca biraz ümitlenir gibi oldum,sende haklısın gerçekten zor yani.varmı yokmu insanı delirten soru bu.inş hayırlı sonucu biran önce öğrenirsin tatlım.

hakketen ya
herşeyi hamilelik belirtisi yaptık artık
komikmiş seninkiler ama dur belki hamileyimdir burnumun tepesi kaşınıyor 2 gündür

evet öyle düşününce ve etrafındakiler sana öyle davranınca çok iyi oluyo şımarıyosun neyse ya şımarim biraz moda girim gerçi ben hiç istemiyorum bebek ama.... hani hep ben istemiytodum düşünmüyordum kaldı derlerya o yüzden istemiyorum aslında bende hiççççç hemde

ben 15.gün negatifi duydum sonrada regl olmayınca biraz ümitlenir gibi oldum,sende haklısın gerçekten zor yani.varmı yokmu insanı delirten soru bu.inş hayırlı sonucu biran önce öğrenirsin tatlım.

amin canlar hade ben kaçıyorum yarın erken kalkıcam dr gidicemfalan bir sürüişim var....
regl olucaksamda bir an önce olayımki bayramda çalışmalara başlasaydım.. :) belki iş stresinden uzakta kendi halinde olur...hade kib

canım tedavye başta aşılama ile başlamadık.. yumurta takibi falan yapıldı.. ekim ayında aşılama yaptırdım.. ilk aşılamamdı. tuttu ama bebeğim düştü(( bu ay ara verdim dinleniyorum

canim ya cok guzel morar verdin umarim benimde ilk asim tutar bu arada gecmis olsun insallah birdaha dusuk yasamasin ...canim insallah kendiliginden olur..

günaydın kızlar...dün aşılamamı oldum..sperm sonuçları pek güzel değildi ..tahliileri almadan kadına sonucu söyledi 7 milyon sperm vardı ve 7 milyonun hepsi hareketliymiş kadın şaşırdım dedi bu kadar az ve hepsi hareketli vızır vızır oynuyolardı dedibizde şaşırdık ...anladıkki yediklerimize hem devam edeceğiz hemde yeni şeyler ekleyeceğiz sayı keşke yüksek olsaydı kşke tutma ihtimali olsaydı... bugunden sonra bol bol dinlenirim bir hafta ..allah bütün dualarımız kabul etsin hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

hayırlı olsun canım inşallah sonunda yüzün güler bence sayıya takılma çok sperm koyunca da kesin değilki tutuca oluca varsa olur sonuçta bize 1 tane lazım moralini bozmadan geçir bu günlerini

canım nasılsın stres yapma sakın iyi haberler ver bize ....

hiçççç yapmıyorum stres hiççç yarın kanda baktırıcam ama benden hala pembe pembe bişeyler geliyo adet değil ama ne bilmiyorum buda beni deli ediyo zaten deliyim üstünede bu hiç çekilmiyo biran önce öğrenmek ve kurtulmak istiyorum offfff offf

ya hatta ben şimdi hazırlanayım gidim doğum evine baktırım cumartesi bugün ama bakarlarmı acaba biliyomusunnnn

canımya inşallah hamillesindir...ablamdan biliyorum o normal yolla hamile kalmıştı lekeler görmüştü inşallah sende hamilesindir...hadi iyi haberler ver bize ben yokum bir hafta dönünce inşallah mutlu haberlerini okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…