2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

merhaba arkadaşlar
bugn benim 9. günüm çok heyecanlım ve çok korkuyorum. hiçbirşey hıssetmıyorum. sadece öğüslerimin büyüdüğünü görüyorum başkada bişey yok. normalmı sızdede aynımı acaba?

ooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oooooooofffffffffffffffffffffffff
yine aynı bel ağrısı bacak ağrısı yoktan yere duygusallaşmalar
ben bunları çok yakından tanıyorum ya
geliyor benim kırmızılar yine:18:

adet olacağımı anlayınca drumu aradım bu ay aşılama yapacaktık ama
adetim bayrama geliyor diye önce ber ay erteleyelim dedi
sonra cebini verdi sen bana adetinin 2.günü ulaş diye
drumda ben gibi kararsız galiba

arkadaşlar ben de bayram sabahı aşılama yaptıracam.lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

herkes tatile gitti galiba
arada gelip bakıyorum daha kimseciklere rastlamadın neredesiniz kızlaaaar

kızlar ben geldim ama kimse yok.... bu sabah doktora gitmek için kalktım ve lavobaya gittim ama o korkunç manzarayla bende karşılaştım.ama kendimi hazırlamış olduğum için çok sarsılmadım...görüşmek üzere...

üzülme canım
stresinden kurtuldun en azından olcam mı olmucam mı
bu şekilde beklemekteçok zor bir durum

dilacım inş bidaha 9 ay sonra görürüz o manzarayı.

semicim teşekkürler...

bugün gittim grip aşımı oldum.saçımı boyattım.bende kendime baktım biraz napıyım oyalandım işte.zor oluyor dokunuyo ama yapacak bişey yok maalesef...

bende bugün kanda baktırdım ve 1.43 yani negatiffffffff umutlar bidahaki aya artık çok kötümüyüm eveeeeeettttt ama öğrendim kurtuldum beklemek daha kötüydü ya erkenden baktırdım

bende bugün kanda baktırdım ve 1.43 yani negatiffffffff umutlar bidahaki aya artık çok kötümüyüm eveeeeeettttt ama öğrendim kurtuldum beklemek daha kötüydü ya erkenden baktırdım

canım hayırlısı olsun.. üzme kendini.. inşallah bayram hepimize uğurlu gelir...

Kızlar sizinle yeni duyduğum birşeyi daha paylaşmak istiyorum evde gebelik testi diyelim buna 2 çay kaşığı karbonata idrarınızdan koyuyorsunuz eğer o köpürürse gebelik var demek oluyormuş eğer köpürmüyorsa değilsiniz demekmiş şimdi burada hamile olanlardan ricam bunu denemeleri gerçekten çok merak ettim gerçeklik payını ben denedim ama köpürmedi .sabırsızlıkla bekleyeceğim cevabı

size çokkkkkkkkkkk güzel bir haberimmmmmmmmmm varrrrrrrrDD
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TOPİC

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…