2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bu gerçekten çok güzel bir haber canım
tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin
aşılamadan sonra doğal yolla kaldın o zaman dimi hayatım

hoşgeldin canım
yoktun baya zamandan beri
Canım çokkkk yoğundum hiç vaktim olmadı. nolur kusuruma bakmayın.
merhaba canım hoş geldin
bilgen hamile sadece maalesef başka güzel haber yok ŞİMDİLİK
sen nerelerdesin canım ya cee deyip gitmişsin gel artık

bilgeni çok tebrik ediorum. sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim. geldim geldim

bu gerçekten çok güzel bir haber canım
tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin
aşılamadan sonra doğal yolla kaldın o zaman dimi hayatım

:)) çok teşekkür ederim semicim. darısı başına inşallah bitanemmmm. aminnnn cümlemize inşaaalllaahhhhh. doğal oldu tamda bu ay rahim filmi çektircektim az kalsın. ama vaktim olmamıştı. reglim geçti allah allah diip tahlil yaptık evde 2.çizgi silik. yine inananamadım kanda yaptırdık pozitiffffffffffffffffffffffff

semicim aşılama döneminde çok stres yapıodum bu ay tabi beklemediğim için bu konuda hiç stres yapmadım. pat bebiş deldi

çok sevindim canım ya darısı bekleyen tüm arkadaşların başına moral olacaksın hepimize
bende tam tickerını çözmeye çalışıyordum
hamileyim msjın geldi

benimde aşılamadan sonraki ayım biliyorsun
ama maalesef stresi atamadım sanırım ben
ağrılarımda başladı gelmek üzere benim kırmızılar bu ay aşılama yaptıracaktık
oda bayram nedeniyle ertelendi bakalım bu ay deniyecem kür falan nasip
bakarsın peşinden gelirim

çok sevindim canım ya darısı bekleyen tüm arkadaşların başına moral olacaksın hepimize
bende tam tickerını çözmeye çalışıyordum
hamileyim msjın geldi

semicim eşde sperm hareket bozukluğu vardı bizim biliosun. morrfoloji düşüktü 2 aşılama olumsuz ve 1 seneyi geçmişti.sol tüpün tıkalı olabileceğini bile demişti doktorum ve pat aniden oldu işte. artık ümidim bile kalmamıştı. moral oluuum lütfen. ümidinizi kesmeyin.

bak neler yaptığımı anlatıım. son 2 aydır eşime selenyum ve e vitanini yutturuodum. kendimde yuttum bazen. omega 3 aldım bol sebze yedim. folic asite devam ettim. ve sabahları bal, çörekotu yiyodum. akşamları tarçınlı çay içtim.inşallah peşimden topluca gelirsiniz canım ya. topic hamiş dolacak

çok geçmiş olsun tumeye. nedenini araştırsın aman ihmal etmesin. umarım sağlıkla en kısa zamanda göbişi dolar ve eline alır bebişini..

ben çokmak zorundayım kızlar yine gelicem. çok öpüorumm sizleri. darısı cümlenizin başına tekrar..

badescim tebrik ediyorum canım... Allah kucağına da almayı nasip etsin.. bayram arefesi ne güzel bir haber verdin bize.... bu mübarek günde Allahım bizim de sesimizi duysun... Rabbim bize de sağlıklı bebekler versin inşallah.. tekrar tebrik ederim

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz,Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olacağı bi dahaki Kurban bayramına bol bebişli girmeyi yüce rabimden niyaz eder, bütün arkadaşlara mutluluklar dilerim.

kimsecikler yok:26:
anlaşılan herkes bayram telaşında..
kızlar ben haftaya pazartesiye kadar yokum..önce ankara sonra da ver elini istanbull..
azıcık gezip stres atayım..
şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun.... Allah bayram boyunca hamilelelik haberleri nasip etsin..

ohh ohhh sefan olsun bol bol gez canım
hep düşün düşün olmuyor
seninde bayramın mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…