merhaba arkadaşlar. öncelikle iyi bayramlar.
çok üzgünüm tutmadı benim aşılama bugun 15. gün ve bana (bize) hiç yakışmayan kırmızılar geldi. nasip herşey, hayırlısını versın rabbim. 2. aşılamada tutar belki.
üzülmemek elde değil ama hakkında hayırlısı canım
aşılama denemen arttıkça şansında attıyor işallah 2.ye rabbim yüzünü güldürsün
adetim 4 gün gecikti
heyecanlıyım
kimseye söyleyemiyorum boşuna umut vermemek için
buraya geliyorum ama burdada kimse yooooooooooooooooooooook:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ay hadi inşaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah sağlıkla semiciiiiiimmmmmmadetim 4 gün gecikti
heyecanlıyım
kimseye söyleyemiyorum boşuna umut vermemek için
buraya geliyorum ama burdada kimse yooooooooooooooooooooook:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kimse yok dıye bende acmıyodum. moralim sıfırın altında valla. ama ınsallah senden ıyı haberler alalım canım.
size çokkkkkkkkkkk güzel bir haberimmmmmmmmmm varrrrrrrrDD
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TOPİC
masalcan moralin neye bozuk bilmiorum ama stres ve üzüntü yapma herneye yapıosan. ne zaman relax oluosan o zman bebiş merhaba dioinşallahhh cümlemizin olucak kızlar
kızlar bnde laporoskopi oldum.çok zoormuşşş valla.kanallarda yapışıklık varmış.onları açmış.ali fuat şengöre yaptırdım.on açok güveniyorum.inşalllh sonuçalırız
kızar bana yardımcı olun. dun 14 günümdü ve adet oldum söylemiştim. dr aramadım bayram dıye. bugun aradım söyledım riskli bi günde gelmıs mıktarını sordu p.tesı gel ultrasonda bakayım dedi. ümitlenmelimiyim sizce aranızda böyle olan varmı yada duyan varmı böyle bişey? lütfen cevap verin((
yardımcı olmak isterdim arkadaşoım ama hiç böyle birşey duymadım ben ne kendi drumdan nede arkadaşlarımdan canım moralini bozmak hiç istemem ama adetin normal adet gibiyse heyecan yapma derim drun keşke daha fazla açıklama yapsaydı sana neden seni ikilemde bırakıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?