2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bades cim çok sevndm canım rabbim kucağına almayı nasip etsn inşllhh ...dualarını eksik etme bizlerden :))

bades senin adına çok sevindim canım inşallah sağlıklı bir evlat getirirsin dünyaya negüzel sen uğraşlarının sonucunu aldın inşallah yüce rabbim bizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip eder.

bades çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah bizde senin gibi bu duyguyu yaşarız bizlere dua et

bütün arkadaşlarımın bayramı mübarek olsun bu mübarek günde dularımız kabul olsun son bebişsiz bayramlarımız olsun

badescim hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inş.darısı başımıza :)

herkese hayırlı bayramlar,orkidecim amin inş bidahaki bayramda bebişimiz kucağımızda olur..

merhaba arkadaşlar. öncelikle iyi bayramlar.
çok üzgünüm tutmadı benim aşılama bugun 15. gün ve bana (bize) hiç yakışmayan kırmızılar geldi. nasip herşey, hayırlısını versın rabbim. 2. aşılamada tutar belki.

üzülmemek elde değil ama hakkında hayırlısı canım
aşılama denemen arttıkça şansında attıyor işallah 2.ye rabbim yüzünü güldürsün

adetim 4 gün gecikti
heyecanlıyım
kimseye söyleyemiyorum boşuna umut vermemek için
buraya geliyorum ama burdada kimse yooooooooooooooooooooook:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

üzülmemek elde değil ama hakkında hayırlısı canım
aşılama denemen arttıkça şansında attıyor işallah 2.ye rabbim yüzünü güldürsün

sağol bitanem. sende inşallah 9 ay sonra bebişini kucağına alırsın canım. hayırlısıyla sağlıkla inşallah

adetim 4 gün gecikti
heyecanlıyım
buraya geliyorum ama burdada kimse yooooooooooooooooooooook:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kimse yok dıye bende acmıyodum. moralim sıfırın altında valla. ama ınsallah senden ıyı haberler alalım canım.

adetim 4 gün gecikti
heyecanlıyım
ay hadi inşaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah sağlıkla semiciiiiiimmmmmm hadi test yap bari. hamişsen doktora gidersin hemen. ihmal etme o kadar semi. hbr ver bizi mrkta bırakma.
bu arada hepinize ama hepinize çoooook teşekkürederim kızlar. aynı temennilerlee. rabbim gönlünüze göre versin. rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve en kısa zamanda bebişlerinize sağlıkla kavuşun inşallaaahhhh. çok öpüorum hepinizi

kimse yok dıye bende acmıyodum. moralim sıfırın altında valla. ama ınsallah senden ıyı haberler alalım canım.

masalcan moralin neye bozuk bilmiorum ama stres ve üzüntü yapma herneye yapıosan. ne zaman relax oluosan o zman bebiş merhaba dio inşallahhh cümlemizin olucak kızlar

size çokkkkkkkkkkk güzel bir haberimmmmmmmmmm varrrrrrrrDD
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TOPİC

badescim çok sevindim canım,tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşeyin bir zamanı var işte,sen ne yaparsan yap o gelmek istediği zaman oluyor bu iş..Herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim herkes için..

masalcan moralin neye bozuk bilmiorum ama stres ve üzüntü yapma herneye yapıosan. ne zaman relax oluosan o zman bebiş merhaba dio inşallahhh cümlemizin olucak kızlar

valla canım adet olmayı beklıyodum beklemıyodum yanı nedense hamıleyımdır dıye dusunuyodum 2 sene sonra bı umuttu benım ıcın. adet olunca moralım bzuldu, eşımde üzüldü. tabı herseyın hayırlısı ama ıste ınsan bu durumda bı hayallere kaplıyo sonrada hayal kırıklıgı oluyo. nasıp hersey. senin nasıl gıdıyo hamılelık? kac alık oldu bebişimiz? inşallah sağlıkla alırsın kucagına canım.

kızlar bnde laporoskopi oldum.çok zoormuşşş valla.kanallarda yapışıklık varmış.onları açmış.ali fuat şengöre yaptırdım.on açok güveniyorum.inşalllh sonuçalırız

kızlar bnde laporoskopi oldum.çok zoormuşşş valla.kanallarda yapışıklık varmış.onları açmış.ali fuat şengöre yaptırdım.on açok güveniyorum.inşalllh sonuçalırız

çok geçmiş olsun canım..kanalların açılmış ne güzel
artık bebişin gelmemesi için hiçbir sebep yok
gelsin bebiş

kızar bana yardımcı olun. dun 14 günümdü ve adet oldum söylemiştim. dr aramadım bayram dıye. bugun aradım söyledım riskli bi günde gelmıs mıktarını sordu p.tesı gel ultrasonda bakayım dedi. ümitlenmelimiyim sizce aranızda böyle olan varmı yada duyan varmı böyle bişey? lütfen cevap verin((

yardımcı olmak isterdim arkadaşoım ama hiç böyle birşey duymadım ben ne kendi drumdan nede arkadaşlarımdan canım moralini bozmak hiç istemem ama adetin normal adet gibiyse heyecan yapma derim drun keşke daha fazla açıklama yapsaydı sana neden seni ikilemde bırakıyor ki

valla anlamadım bende. 2 aşılama için ilaca başlıyımı dedım yok dedi önce bi göreyım ultrasonda dedı 4. günde ılaca baslanabılır dedı.gercı benm her zamn 28 gunde bır olur adetım, yanı normal bana göre ama dr. risklı gun dedı neden oldukı dedı bılemıyorum artık bakalım p.tesı ogrenırım. ama valla bugun daha cok moralım bozuldu. neyse artık hayırlısı her seferınde öyle dıyoruz ya bakalım o hayırlı zaman ne zaman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…