2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bugünü de geçirdik çok şükür 5gün gecikti benim adet
yarında gelmezse kırmızılar pazartesi yapıcam testi
rabbim o testi yapmayı ve pozitifi görmeyi nasip etsin bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma

semicim nasıl dayanabılıysun ben coktan 3-5 tane gebelık testı almıs yapmıstım bıle. tabıkı hayırlısıdır ınsallah bebişin karnındadıııırrr bitanem güzel haberlerlerını allım ınsallah:)))

canım bende aşılamanın 18.günü adet olmuştum.neden dr un öyle dedi anlamadım.normal bi şekilde oluyosan olmuşsundur,yok lekelenme şeklindeyse olabilir.bu dr larda ne enteresan ya

canım bende aşılamanın 18.günü adet olmuştum.neden dr un öyle dedi anlamadım.normal bi şekilde oluyosan olmuşsundur,yok lekelenme şeklindeyse olabilir.bu dr larda ne enteresan ya

valla canım hakkaten de enteresan drlar yanı. normal adet gibi hersey bılmıyorum neden öyle dedi. bakalım gerekcsını yarın soyler. benim asılamanın 14 günü kanamam geldı 12. gunundede cok hafıf kahve leke gıbı oldu. bende 14. gun olsunda test yaptırayım dıye beklerken sabah kanama oldu. 14 gün olmasımı acaba dryı deredüte bıraktı bılıyorum. benımkı fazla acıklamada yapmıyo. bende stresten soramıyorum fazla bısey. karsısında donup kalıyorum. bilmiyorum yani.

olmadı...umutlarım soldu...bitti
aşılamadan sonra adet olduğumda bile bu kadar üzülmemiştim.5 gün bekleyip sonunun hüsran olması daha zormuş
şimdi dua ediyorum allahım eger hamile değilsem adetim gününde gelsin gecikmesin bidaha diye
farkında olmadan çok umutlanmışım gerilmişim bu sabah bitti ve...çok zordu

iyi akşamlar arkadaşlar 4 gündür hastanede yatıyordum.bugün tuburcu oldum.kanamam vardı ama allahıma şükür durdu.bebekleriminde kalp atışları var.çok zor günler geçirdim yine

çok geçmiş olsun canım
zor günler geeçirmişsin bebeğinin ve senin sağlıklı olmana sevindim rabbim sana bağışlasın bebişini
kendine dikkat et

semicim üzülme bitanem seni çok ii anlıorum gecikip de üstüne regli olmak çok üzüo insanı ama zamanı bu ay diilmiş demek ki. rabbimden hayırlısını ve sağlıklı iste. ben 1. aşılamayı yaptırıp tutmadığında çok ama çok üzülmüştüm sonra bide tahlil sonuçlarım geldi ne görelim toxoplasmam pozitif. geçmesi için tedavimi oldum. ama o şekilde hamiş kalsaydm bebeğim kör doğabilirmiş. yani hayırlısı ii kide olmamış o zaman diyorum. hayırlısı herşeyin hayırlısı semi. olacak rabbimin izniyle inşaaallah. rahatla ve kendine ii bak. stres atıcak şeylerle ilgilen canım.çok öpüorum

iyi akşamlar arkadaşlar 4 gündür hastanede yatıyordum.bugün tuburcu oldum.kanamam vardı ama allahıma şükür durdu.bebekleriminde kalp atışları var.çok zor günler geçirdim yine

bilgencim aşılama sonucunda mı hamiş olmuştun? çok tebrikler. ve çooook geçmiş olsun.

geçmiş olsun bıtanem hayırlısı buymus demek ki. napcan sabır güzelim başka yapacak bişeyimiz yok malesef. bidahakı ıcın güç toplamamız lazım. sen iyi olcanki bebeğin daha çabuk ve sağlıklı bı şekılde gelsın öpüyorum seni.

canım çok geçmiş olsun. bak bebişin sni bırakmamış demeki çok sıkı bağlanmıs annesıne. hayırlısıyla ve sağlıkla kucagına alırsın ınsallh bıtanem:)

Semicim canım ne olur üzülme elbet olacak canım üzülüyoruz hepimiz neden olmuyor diye ama malesefki elimizden geleni yaptığımız halde olmuyorsa vardır rabbimin bir bildiği sabırla onun nasip kıldığı günü bekleyeceğiz. Bilgencim sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendini fazla yorma.

çok geçmiş olsun canım..kanalların açılmış ne güzel
artık bebişin gelmemesi için hiçbir sebep yok
gelsin bebiş

olurmu dersin semicim.bundan önceki doktorum hiç demedi böyle birşey.boşyere uğraşmışım 1,5 sene.kanallar kapalı olunca nekadar uğraşsan boş.aşılama bile yapmıştı.iyiki değiştirmişim doktorumu.

buarada üzülme semicim.hayrlısını dile.vardır bi zmanı.bizler çok stres yapıyoruz galiba.stresde çok etkiliyor.dşünmemeye çalış.ben bidahaki ay başlıcam çalışmalara.bu ay laporoskopi olduğum içn ilşki yasak.bidahaki ay yine devam.ve düşünmücem.bakalım bide öyle deneyelimmm

çok teşekkürler arkadaşlar.aşılama sonucu ikiz hamile kaldım canım.sürekli yatıyorum ve günde 4.5 lt su içmemi söyledi doktorlar

Semicim seni çok iyi anlıyorum ama tek tesellimiz hayırlısı buymuş deyip önümüze bakmak.
Bilgencim sananda çok geçmiş olsun,rabbim evlatlarını sanan bağışlasın.bizede dua et lütfen..

günaydın.bu sayfayı çok zor buldum.sitemi değişmiş anlamadım.bayramda yoktum.önümüzdeki ay 5 aralıkta adet olunca gidicem ali fuata.bu sayfaya nasıl giricem tekrar?kadınlar kulübünü açınca neyi takip edip bu sayfaya gelicem lütfen bana biri anlatırsa çok sevinicem.tesadüfen ve zor buldum bu sayfayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…