kızar bana yardımcı olun. dun 14 günümdü ve adet oldum söylemiştim. dr aramadım bayram dıye. bugun aradım söyledım riskli bi günde gelmıs mıktarını sordu p.tesı gel ultrasonda bakayım dedi. ümitlenmelimiyim sizce aranızda böyle olan varmı yada duyan varmı böyle bişey? lütfen cevap verin((
canım bende aşılamanın 18.günü adet olmuştum.neden dr un öyle dedi anlamadım.normal bi şekilde oluyosan olmuşsundur,yok lekelenme şeklindeyse olabilir.bu dr larda ne enteresan ya
olmadı...umutlarım soldu...bitti
aşılamadan sonra adet olduğumda bile bu kadar üzülmemiştim.5 gün bekleyip sonunun hüsran olması daha zormuş
şimdi dua ediyorum allahım eger hamile değilsem adetim gününde gelsin gecikmesin bidaha diye
farkında olmadan çok umutlanmışım gerilmişim bu sabah bitti ve...çok zordu
iyi akşamlar arkadaşlar 4 gündür hastanede yatıyordum.bugün tuburcu oldum.kanamam vardı ama allahıma şükür durdu.bebekleriminde kalp atışları var.çok zor günler geçirdim yine
geçmiş olsun bıtanem hayırlısı buymus demek ki. napcan sabır güzelim başka yapacak bişeyimiz yok malesef. bidahakı ıcın güç toplamamız lazım. sen iyi olcanki bebeğin daha çabuk ve sağlıklı bı şekılde gelsın öpüyorum seni.olmadı...umutlarım soldu...bitti
aşılamadan sonra adet olduğumda bile bu kadar üzülmemiştim.5 gün bekleyip sonunun hüsran olması daha zormuş
şimdi dua ediyorum allahım eger hamile değilsem adetim gününde gelsin gecikmesin bidaha diye
iyi akşamlar arkadaşlar 4 gündür hastanede yatıyordum.bugün tuburcu oldum.kanamam vardı ama allahıma şükür durdu.bebekleriminde kalp atışları var.çok zor günler geçirdim yine
çok geçmiş olsun canım..kanalların açılmış ne güzel
artık bebişin gelmemesi için hiçbir sebep yok
gelsin bebiş
olmadı...umutlarım soldu...bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?