çok teşekkürler arkadaşlar.aşılama sonucu ikiz hamile kaldım canım.sürekli yatıyorum ve günde 4.5 lt su içmemi söyledi doktorlar
olurmu dersin semicim.bundan önceki doktorum hiç demedi böyle birşey.boşyere uğraşmışım 1,5 sene.kanallar kapalı olunca nekadar uğraşsan boş.aşılama bile yapmıştı.iyiki değiştirmişim doktorumu.
Buarada sol ve sağ kasıklarımda özellikle solda ağrılarım 9.günden beri var.acaba kistemi dönüştü çatlamıyor???hani şu beyaz akıntı da henüz olmadı..yoksa benim bu yumurta çatlaması dr.ların bahsettiği 12-14-16 değil de 18.gün falanmı??bayramda bu testi yapmakla ve çift çizgi olmuyor stresiyle mahvoldum.üstüste ilişkide sperm kalitesi düşüyormuş.çift çizgi görüldüğü gün ve ertesi gün ilişkiye girilmeliymiş.önce girilirse testin pozitif olduğu günde perhiz süresi kısa olduğu için sperm kalitesi düşük olurmuş..bunlar doğrumu??bilen varmı???
canım yardıcı olmayı cok ısterdım ama ben hıc bu ovulasyon testını kullanmadım ve bılmıyorum. benım genelde 12. günb çatlamam oluyo.sag ve sol kasıgımda agrı oluyo demısın catlamadan 1-2 gun once baslıyo agrı ve catlama suresı bıtene kadar yanı 4-5 gun agrı oluyo her zaman o beyaz akıntıda gelmıyo. yanı bende olanları soyleyebılırım sadece. 2 ay gelıyosa akıntı 3. ayda olmuyo ama ben alıstım artık iyi tanıyorum yumurtalarımı ne zaman olacagımı cok ıyı anlayabılıyorum. ama yınede olmuyo olmyo olmuyo 2 senedır o kadar denememe ragmen yok yanı. üstelık aşılamamda tutmadı. bılmıyorum artık hayırlısı, hepımız ıcın.
teşekkürler .benim de aşılamam tutmadı.bu ay bayram diye atlandı.aralıkta 2.deneme.ben de çok yoruldum.resmen depresyonda olduğUMU DÜŞÜNÜYORUM
masalcan canım sen bugün aşılamayamı başlıyorsun
adetinin kaçıncı günü benide çağırdı drm 2.günüm bugün aşılama yapacaktık ama benim hiç gitmek istemiyor canım o enerjim istegim v s yok valla şimdi seni duyunca tekrar düşünsem mi acaba gitsem mi dedim???????
tumecim sen nasılsın
canım endişelenme bu ay nasipse sana bebişin atlasanda zıplasanda hiç bişeycik olmaz
en
günaydın.bu sayfayı çok zor buldum.sitemi değişmiş anlamadım.bayramda yoktum.önümüzdeki ay 5 aralıkta adet olunca gidicem ali fuata.bu sayfaya nasıl giricem tekrar?kadınlar kulübünü açınca neyi takip edip bu sayfaya gelicem lütfen bana biri anlatırsa çok sevinicem.tesadüfen ve zor buldum bu sayfayı.
canım sayfayı sık kullanınlara ekle oradan girince direk çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?