2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

geçmiş olsun.bak sana söylediğim çıkacak.sen aşılamayla ali fuat ın sayesinde hamile kalacaksın bence....

arkadaşlar birşey danışıcam.ben buay ovulasyon testi kullandım.adetimin 9.gününden itibaren yapıyorum.ilk kutu bitti.içinde 5 tane var.ikinci kutudan da bugün 3.sünü kullanıcam.yani adetimin bugün 16.günü düne kadar hep tek çizgiydi.ben hiçbirşey anlamadım kullanan varmı?bende hala çatlama olmadı anlamınamı geliyor?ne zaman çift çizgiyi görücem.çift çizgi olana kadar eşimle beraber de olmadık.çok korkuyorum acaba bu teste güvendim de boşamı geçti bu ay?birdefa bu YÖNTEME DE BAŞLADIM BIRAKMIYAYIM DİYORUM .18.GÜN DE 2.Cİ KUTU BİTECEK VE HALA ÇİFT ÇİZGİ OLMAZSA 19.GÜN DR.A GİDİCEM.İŞİN KÖTÜSÜ 9.GÜNDEN BERİ HİÇ İLİŞKİ OLMADI SIRF TESTİ BEKLİYORUM DİYE.EĞER TESTTE SORUNSA BU AYA ÇOK YAZIK OLACAK.KAFAM ÇOK KARIŞIK...LÜTFEN KULLANAN VARSA BİRİ BANA YARDIMCI OLSUN....

Buarada sol ve sağ kasıklarımda özellikle solda ağrılarım 9.günden beri var.acaba kistemi dönüştü çatlamıyor???hani şu beyaz akıntı da henüz olmadı..yoksa benim bu yumurta çatlaması dr.ların bahsettiği 12-14-16 değil de 18.gün falanmı??bayramda bu testi yapmakla ve çift çizgi olmuyor stresiyle mahvoldum.üstüste ilişkide sperm kalitesi düşüyormuş.çift çizgi görüldüğü gün ve ertesi gün ilişkiye girilmeliymiş.önce girilirse testin pozitif olduğu günde perhiz süresi kısa olduğu için sperm kalitesi düşük olurmuş..bunlar doğrumu??bilen varmı???

canım yardıcı olmayı cok ısterdım ama ben hıc bu ovulasyon testını kullanmadım ve bılmıyorum. benım genelde 12. günb çatlamam oluyo.sag ve sol kasıgımda agrı oluyo demısın catlamadan 1-2 gun once baslıyo agrı ve catlama suresı bıtene kadar yanı 4-5 gun agrı oluyo her zaman o beyaz akıntıda gelmıyo. yanı bende olanları soyleyebılırım sadece. 2 ay gelıyosa akıntı 3. ayda olmuyo ama ben alıstım artık iyi tanıyorum yumurtalarımı ne zaman olacagımı cok ıyı anlayabılıyorum. ama yınede olmuyo olmyo olmuyo 2 senedır o kadar denememe ragmen yok yanı. üstelık aşılamamda tutmadı. bılmıyorum artık hayırlısı, hepımız ıcın.

teşekkürler .benim de aşılamam tutmadı.bu ay bayram diye atlandı.aralıkta 2.deneme.ben de çok yoruldum.resmen depresyonda olduğUMU DÜŞÜNÜYORUM

teşekkürler .benim de aşılamam tutmadı.bu ay bayram diye atlandı.aralıkta 2.deneme.ben de çok yoruldum.resmen depresyonda olduğUMU DÜŞÜNÜYORUM

bende bugun dr. gıdecem bakalım ne dıyecek. 2. asılamayı yaptıracam. benım rahım fılmı fılan cekılmemıstı, tüplere bakılmadı. dr. hep sende bı sorun yok dıyıp duruyo. ama yınede tutmadı ya asılamam acaba tüplerdemı sorun var dıye aklımdan cıkmyo. bakalım bugun konusacam. cok heyecan var bugun ıcımde kelebekler uçuşuyo korkudan ne dıyecek dıye. valla haklısın ınsan depresyona gırıyo ya. olmyınca, okadar caba harcıyoruz allahım kucagımızı boş bırakmasın ınşallah.

kızlar selam.. sonunda dönebildim... geçmişi biraz okumaya çalıştım ama internette sorun var sanırım. sürekli takılıyor.. yeni hamiş haberlerimiz var mı acaba???? inşallah vardır.. benim de bugün adetimin 23. günü.. bu ay aşılama yok diye gün aşırı çalıştık ama tabi bayram telaşından dinlenemedim.. yollar çok bozuktu, paldır küldür çukurlara düştük yani tutacağı varsa da tutmamıştır((

merhaba arkadaşlar
o kadar msj yazdım sayfa kullanılamıyor diyor boşa gitti hepsi yaw

masalcan canım sen bugün aşılamayamı başlıyorsun
adetinin kaçıncı günü benide çağırdı drm 2.günüm bugün aşılama yapacaktık ama benim hiç gitmek istemiyor canım o enerjim istegim v s yok valla şimdi seni duyunca tekrar düşünsem mi acaba gitsem mi dedim???????

tumecim sen nasılsın
canım endişelenme bu ay nasipse sana bebişin atlasanda zıplasanda hiç bişeycik olmaz
en

valla canım benım adetimin 4. günü bugun. ultraonda bakacakmıs. adetımın 2 gunu aradım adet oldum dıye dr.yı. aşılamanın 14 gunu kanamam oldu dıye soyledım. nıye oldukı rısklı gunde olmus dedı, bugun ultrasona gel bakayım dedı. gidecem ıste saat 5 randevum var. ılacları kullanmaya baslıyımı dedım yok dedı once bı goreyım 4. gunde kulanabılırsın dedı. vazgeçmek yok sonuna kadar o kactıkca bız kovalayacaz gelene kadar. bence sende yaptır. çıkmadık candan ümit kesilmezmıs canım devam devam devam. ben yaptırıcam 2. yıde. evet çok üzüldüm cok yıprandım 2 senedır ama ne lazımsa yapıcam artık öyle karr verdım. gerçı bu pıskolojıyl ne annelık aparım ya ben bılemıyorum. ama gelsınde herseyı lmeye hzırım , kendişmi yeniliyecem valla. çok istıyorum çoooook bebişimiiiii:)

canım haklısın daha fazla bekletmez işallah bebişin seni
güzel haberlerle dön işallah
ne bileyim ben adını koyamadığım bir durumdayım dra gitmek istemiyorum tek bildiğim bu
bu ayı kürlerle geçireyim bi dahaki aya işallah devam bende

tumecim sen nasılsın
canım endişelenme bu ay nasipse sana bebişin atlasanda zıplasanda hiç bişeycik olmaz
en

iyiyim canımcım.. yol yorgunluğunu hala atamadım.. şimdi okudum geçmişten adetin 5 gün gecikmiş ama adet olmuşsun üzme kendini.. inşallah bu ay kalırsın hamile.. benim bu aydan umudum yok ama hayırlısı bakalım..

merhaba kızlar benim aşılamada 11.günüm ..ilk günden beri çok sakinim stres yapmadım hiç aşılama olmamış gibiyim sadece ağrılarım arada bir hatırlatıyor olsada...tatilde iyice dinlendim bu 3.aşılamam olsada sanki hamile kalamayacak gibiyim moralimi hiç bozmuyorum ...yüce rabbim ne zaman isterse ozaman verecek biliyorum..

canım sayfayı sık kullanınlara ekle oradan girince direk çıkıyor

bilgencim çok geçmiş olsun... neyseki bebişlerin seninle.. kendine dikkat et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…