2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

geçmiş olsun.bak sana söylediğim çıkacak.sen aşılamayla ali fuat ın sayesinde hamile kalacaksın bence....

inşllh ececmm.bnemde içime olcak gibi doğuyor.gerçi bu ay brşey yapmıcaz.bidahaki adetmde ali fuat gel dedi.iğne vericek.doğal yolla hamile kalabilirsin dedi.bidahaki ay başlıcaz çalışmalara.sende telaş etme.çatlamamıştır yumurtaların.çatlasa çift çizgi olurdu cnm

kızlar dr bana rahim filmi dedi ve anestezi yapmadan cekılecekmiş. özel labuatuarda cekılecek fıyatını yarın soyleyecek. cektırenler kaca cektırdı bı fıyat soyleyebılırmısınız?

kızlar dr bana rahim filmi dedi ve anestezi yapmadan cekılecekmiş. özel labuatuarda cekılecek fıyatını yarın soyleyecek. cektırenler kaca cektırdı bı fıyat soyleyebılırmısınız?

canım bende anstezı yapmadan cektırmıstım ama benım cektırdıgım yerde sıfır acı ve agrı yanlıs hatırlamıyorsam 320 falandı, ozel makınalarda vardı agrıyı acıyı sıfıra ındırıyodu sıddetle tavsıye ederım.

teşekkür edrim canım. çok korkuyorum dr. anestezı yapmayalım dedı acımıyıcak dedı guven bana dedı. yınede sen bılırsın dedı. hastanede yaptırırsan acı hıssedersın dedı ama özel labuatuvarda olcagı ıcın korkma acımıyıcak dedı.farkılı ılacmı ne kullanıyolarsa artık bılmıyorum ne yapıcam valla. sağol bitanem yardımcı oldugun ıcın.

mrh kızlar bugün adet oldum.rahim filminden sonra biraz olsun umutlanmıştım bu ay için olmadı (çok üzüldüm ağladım falan ama neye yarar moralimi yüksek tutmam lazım 3.günü doktor aşılama için gel dedi 3 gün ne gibi testler yapılıyor ilaç falan mı yazıyo sadece yardımcı olursanız sevinirim.bu arada iyiki varsınız:))

günaydın kızlar. ben de aşılama dönemine girdim. Geçen Cuma' dan itibaren göbekten menopur 75 günde 1 tane vuruluyorum. Yarın kontrolüm var. Dualarınızı bekliyorm.

günaydın kızlar. ben de aşılama dönemine girdim. Geçen Cuma' dan itibaren göbekten menopur 75 günde 1 tane vuruluyorum. Yarın kontrolüm var. Dualarınızı bekliyorm.

günaydın...hayırlısı olur inşallah...stres yapma moralini yüksek tut allah yardımcın olsun....rabbim görür bizi inşallah

masalcan canım ben hastanede 275 liraya anestezisiz çektirdim.ve çok canım yandı

Son düzenleme:

canm muayene edip ilaç vermişti bana dr.şimdiden hayırlı olsun.

masalcan canım ben hastanede 275 liraya anestezisiz çektirdim.ve çok canım yandı

sagol canım. bende cektırıcem yarın anestezısız cektırıcem. özel biyerde cekecek dr.acımıyıcak dedı. devlet hastanesınde gorevlı benım dr. orda yparsam cok canın yanar dedı özelde çekelım dedi. 400 lıra ıstedı benden. yarın nasıpse gıdıcem. sen biliyosundur damardan ılac verdılermı. bugun bana yazdı yarın ılac verecekmıs damardan. sanada aynı sekıldemı yaptı. teşekkür ederim canım.

bana gelirken ağrı kesici iç demişti sadece.özel hastaneydi benimki ama yöntem farklı sanırım.

bencede hastanede çektirme ben hiç ücret vermedim ama mahvoldum ağrıdan aklıma geldikçe damarlarım çekiliyo desem korkarsın bunyeye göre hiç acı çekmeyenler var benimle birlikte çektirenler en iyisi anestezi yaptır hiç bişey duymuyırmuşsun amanınnn ben bidaha normal çektirmem

benim 3.aşılamam canım...hiç ağrı yok ama kendini rahat bırakırsan bide dr önemli inşallah aşılama tutar canımm.inşallahhhhhh ikiz doğurursun

cnm sizde sorun neydi? bide sonucun nezaman belli olacak? bende bayramdan dolayı 2.aşılamamı erteledim,aralıkta yaptırcam ama inş bu ay kendiliğinden gelir de gerek kalmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…