geçmiş olsun.bak sana söylediğim çıkacak.sen aşılamayla ali fuat ın sayesinde hamile kalacaksın bence....
kızlar dr bana rahim filmi dedi ve anestezi yapmadan cekılecekmiş. özel labuatuarda cekılecek fıyatını yarın soyleyecek. cektırenler kaca cektırdı bı fıyat soyleyebılırmısınız?
canım bende anstezı yapmadan cektırmıstım ama benım cektırdıgım yerde sıfır acı ve agrı yanlıs hatırlamıyorsam 320 falandı, ozel makınalarda vardı agrıyı acıyı sıfıra ındırıyodu sıddetle tavsıye ederım.
teşekkür ederim reuhan dediğin gibi yaptım artık ordan açıyorum.benim msjlarımı okudunmu?ovulasyon testi hakkında bilgin varmı?
günaydın kızlar. ben de aşılama dönemine girdim. Geçen Cuma' dan itibaren göbekten menopur 75 günde 1 tane vuruluyorum. Yarın kontrolüm var. Dualarınızı bekliyorm.
günaydın...hayırlısı olur inşallah...stres yapma moralini yüksek tut allah yardımcın olsun....rabbim görür bizi inşallah
inşallahh canım.. bakalım yarın ne yapacaklar?
Beni de listenize alırmısınız_?
mrh kızlar bugün adet oldum.rahim filminden sonra biraz olsun umutlanmıştım bu ay için olmadı(çok üzüldüm ağladım falan ama neye yarar moralimi yüksek tutmam lazım 3.günü doktor aşılama için gel dedi 3 gün ne gibi testler yapılıyor ilaç falan mı yazıyo sadece yardımcı olursanız sevinirim.bu arada iyiki varsınız:))
masalcan canım ben hastanede 275 liraya anestezisiz çektirdim.ve çok canım yandı
sagol canım. bende cektırıcem yarın anestezısız cektırıcem. özel biyerde cekecek dr.acımıyıcak dedı. devlet hastanesınde gorevlı benım dr. orda yparsam cok canın yanar dedı özelde çekelım dedi. 400 lıra ıstedı benden. yarın nasıpse gıdıcem. sen biliyosundur damardan ılac verdılermı. bugun bana yazdı yarın ılac verecekmıs damardan. sanada aynı sekıldemı yaptı. teşekkür ederim canım.
günaydın...hayırlısı olur inşallah...stres yapma moralini yüksek tut allah yardımcın olsun....rabbim görür bizi inşallah
ilk aşılaman sanırım...inşallah tutar iyi haber verirsin bize....liste vardı ama kimse düzenleme yapmadı sanırım..
evet canım ilk aşılamam. Sen yaptırdın mı? Nasıl uygularken ağrı, acı oluyor mu???
evet canım ilk aşılamam. Sen yaptırdın mı? Nasıl uygularken ağrı, acı oluyor mu???
bencede hastanede çektirme ben hiç ücret vermedim ama mahvoldum ağrıdan aklıma geldikçe damarlarım çekiliyo desem korkarsın bunyeye göre hiç acı çekmeyenler var benimle birlikte çektirenler en iyisi anestezi yaptır hiç bişey duymuyırmuşsun amanınnn ben bidaha normal çektirmemsagol canım. bende cektırıcem yarın anestezısız cektırıcem. özel biyerde cekecek dr.acımıyıcak dedı. devlet hastanesınde gorevlı benım dr. orda yparsam cok canın yanar dedı özelde çekelım dedi. 400 lıra ıstedı benden. yarın nasıpse gıdıcem. sen biliyosundur damardan ılac verdılermı. bugun bana yazdı yarın ılac verecekmıs damardan. sanada aynı sekıldemı yaptı. teşekkür ederim canım.
benim 3.aşılamam canım...hiç ağrı yok ama kendini rahat bırakırsan bide dr önemli inşallah aşılama tutar canımm.inşallahhhhhh ikiz doğurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?