2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

cnm sizde sorun neydi? bide sonucun nezaman belli olacak? bende bayramdan dolayı 2.aşılamamı erteledim,aralıkta yaptırcam ama inş bu ay kendiliğinden gelir de gerek kalmaz:)

sperm kalitesi düşük...allahtan benim aşılamam bayramdan önce denk geldi cuma günü yaptı dr..bir gün çalıştım sonra dinlendim 8 gün iyi oldu benim için sanırım adet olacağım cuma gününe kadar...inşallah canım gerek kalmaz kafaya takmamak lazım ...ben hiç düşünmedim unuttum gibi aşılama olduğumu arada bir ağrılar hatırlattı rahatım ama iki gündür sinirliyim çok...tutmazsa tüp bebek olacak aynı ağrılar stres offf düşünmek istemiyorum artık hiç bişey olacaksa bi şekilde olacak allah büyük .......hayırlısı olur inşallah ......

öncekilerde ağrın olmuşmuydu cnm?benim hep donuk bi ağrım olmuştu.benimde 2.de tutmazsa tüp bebeğe geçelim diyo eşim ama ben çok tedirginim off inş gerek kalmaz..

serenglcim şimdi hesapladım senin bugün 13.günün yarın kanda çıkar sonuç yaptıracakmısın yoksa bekleyecekmisin? bide şuanda ilaç kullanıyomusun?

bende bu ay ara vermiştim kendi yöntemlerimle birşeyler yapmay çalıştım bitkisel falan
22 sinde regl olmam gerekiyordu ama olmadım ümitli değilim hep geçtiği için ama çok dua ediyorum kendiliğinden olması için inşallah 2. aşılamaya gerek kalmaz :85::85::85:

bitkisel olarak ne yaptın cnm? ayy inş hamişsindir,bende aşılamaya gerek kalmadamn kalırız inşşşşşş:18:

önceki sayfalarda bahsetmiştim hacdan gelen bir ot incir keçiboynuzu gün aşırı ilişki:78: falan işte inşallah işe yarar ama sancılarım var gibi normaldede günüm geçtiği için ümitlenemiyorum.:85::97:

hmm pardon tamam hatırladım şimdi.ümitlenmemek güzel sonra hayal krıklığı olmuyo,olursada sürpriz olur süper olur

serenglcim şimdi hesapladım senin bugün 13.günün yarın kanda çıkar sonuç yaptıracakmısın yoksa bekleyecekmisin? bide şuanda ilaç kullanıyomusun?
evet ama düşünmüyorum test yaptırmayı adetimi bekliycem..bundan 1 ay öncede test yaptırmadım 15.gün oldum sanırım şaşmayacak 15.gün adet olacağım..evet progestan kullanıyorum birde folik asit

ayyy inşallah hadiii gel bebişş......inşallah hamilesindir hadi hayırlısı ...umut ol bize

evet ama düşünmüyorum test yaptırmayı adetimi bekliycem..bundan 1 ay öncede test yaptırmadım 15.gün oldum sanırım şaşmayacak 15.gün adet olacağım..evet progestan kullanıyorum birde folik asit
hmm anladım bende progynex kullanmıştım fitil olarak ve 18.gün adet olmuştum.folik asitte vermedi bana

bana gelirken ağrı kesici iç demişti sadece.özel hastaneydi benimki ama yöntem farklı sanırım.

evet banada agrı kesıcı verdı ve antbıyotık verdı antıbıyotıgı bu aksam ıcmeye baslıcam. yarın gıderkende agrı kesıcıyı ıcıp gıdecekmısım. bu arada ben puregonu da yapıyorum kesmedı adetın 4. gunu yapmaya basladım. fılımden sonra asılama yapılabılıyomu kı bılgınız varmı?

canım rahim filminde ben çok acı çekmiştim dr bu ay dinlen adet olunca gel aşılamayı planlayalım demişti.hem bide sana antibiyotik vermiş senide 1 ay bekletir sanırım.zaten adetin 2.günü yumurtlama için ilaca başlanıyo öle yapılıyo aşılama.
canım bide dr un sana riskli günde olmuşsun adet demişti ya onun için ne dedi?

Son düzenleme:
merhaba kızlar..nasılsınız..
masalcan ağrısız demiş drun birbildiği vardır sanırım sonuçlarında güzel çıksın işallah
serengl güzel haberi bekliyoruz canım umarım bebişin seninledir
reyhancım bu ay işallah hamilesin sonrada ben gelişyoruım oraya unutma fatma anamızın eli otu için:)

ya kızlar birşey rica edicem bades geldi ama listeyi düzenlemedi unuttu sanırım içimizden biri listeyi düzenlese ve ilk sayfaya koysa ne güzel olur

semicım teşekkür ederim bitanem. inşallah güzel çıkar. bende öyle düşünüyorum belkı bı bıldıgı vardır canım. sen nasılsın, umarım iyisindir:)))

selam kızlarrr... sitenin bu halini hiç beğenmedim.. valla siteye bile girmek gelmiyor içimden. site çok yavaş.. siz de de öyle mi? yoksa benim pc ddemi problem var??

neyse kızlar benim adetime 7 gün var ama çalışmaları durdurdum.. acaba çalışmalara devam etsem mi? adetten 7 gün önce hamile kalınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…