masalcan 2. aşılama ne zaman canım
benimle aynı tarihlerde yaptıracak olan var mı acaba
aralıgın 19 adet tarihihm diye yazarken hesap ettimde anaaaaaaaa yılbaşında aşılama mı olacam ben şimdi
selam kızlarrr... sitenin bu halini hiç beğenmedim.. valla siteye bile girmek gelmiyor içimden. site çok yavaş.. siz de de öyle mi? yoksa benim pc ddemi problem var??
neyse kızlar benim adetime 7 gün var ama çalışmaları durdurdum.. acaba çalışmalara devam etsem mi? adetten 7 gün önce hamile kalınır mı?
okudum canım cevabını bende sana yazmıştım okudun mu acaba
hemen bir ayda faydasını görücez diye birşey yok özelliklede alternatif tıp a giren şeylerde birkaç ay denemek lazım bence
bende bu ay başlıyorum kür falan önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam o ayda devam etmeyi düşünüyorum
anlaşılan beraber gün sayıcaz canım
inşallah canım ama olacağım heralde yine başladı o sinir bozucu sancılar:85:ben liste oluşturmayı çok denedim ama yapamadım tablo oluşturmayı yoksa seve seve düzenlerdim hiperi biliyordu onumerhaba kızlar..nasılsınız..
masalcan ağrısız demiş drun birbildiği vardır sanırım sonuçlarında güzel çıksın işallah
serengl güzel haberi bekliyoruz canım umarım bebişin seninledir
reyhancım bu ay işallah hamilesin sonrada ben gelişyoruım oraya unutma fatma anamızın eli otu için:)
ya kızlar birşey rica edicem bades geldi ama listeyi düzenlemedi unuttu sanırım içimizden biri listeyi düzenlese ve ilk sayfaya koysa ne güzel olur
masalcan 2. aşılama ne zaman canım
benimle aynı tarihlerde yaptıracak olan var mı acaba
aralıgın 19 adet tarihihm diye yazarken hesap ettimde anaaaaaaaa yılbaşında aşılama mı olacam ben şimdi
kızlar ben bu ay laporoskopi olmuştum ya.doktor 10 gün ilşikiye girmeyin dedi.bgn adetimin 21.günü ilşkiye girsem olurmuki.bide olsa bu ay riskli olrmukii
sonuçlarını temiz çıkmasına sevindim canım
ne ilacı kullanıyorsun sen klomen mi
cnm gözün aydın inşallah hamileleğinin haberinide en kısa zamanda paylaşırsıniyi akşamlar arkadaşlar
ben şımdı eve geldım. çok şükür bişey çıkmadı rahım fılmımde temız her 2 tüpümde acık ılaca devam 2. asılama ıcın gün saymaya baslıyorum.allahım 2. olur ınsalah:)
cnm doktorun 10gün dediyse 10gün beklemek yeterli olur bencede.zaten 21.günden sonra ovulasyon dönemin geçmiş olur herhalde.inş bidahaki aya güzel haber alırsın cnm.kızlar ben bu ay laporoskopi olmuştum ya.doktor 10 gün ilşikiye girmeyin dedi.bgn adetimin 21.günü ilşkiye girsem olurmuki.bide olsa bu ay riskli olrmukii
cnm gözün aydın inşallah hamileleğinin haberinide en kısa zamanda paylaşırsınhadi bakalım arkandanda ben gelirim inş.sanırım benimde 17-18 aralık civarında olur 2.aşılamam.[/QUOT
amin bitanem inşallah. benim içime bi ümit oldu bu filim sanki bu ay hayalerıme kavusacakmısım gibi geliyo. ama yınede fazla kaptırmamalıyım kendımı dımı sonra büyük bi hayal kırıklıgı oluyo. artık üzülek te istemiyorum. herkez bu ay inşallah bebişlerine kavusur. bakalım ılk asılamam agrılı olmustu 2. nasıl olacak hayırlısıyla. allah yüzümüze baksın valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?