2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

öğretmenim canım benim canım benim
tumecim öğretmenler günün kutlu olsun canım

yani 7 gün önce kalınmaz diyolar ama sen çalış yinede çalış ne olur ne olmaz

masalcan 2. aşılama ne zaman canım
benimle aynı tarihlerde yaptıracak olan var mı acaba
aralıgın 19 adet tarihihm diye yazarken hesap ettimde anaaaaaaaa yılbaşında aşılama mı olacam ben şimdi

aralıgın 19 adet tarihihm diye yazarken hesap ettimde anaaaaaaaa yılbaşında aşılama mı olacam ben şimdi

yarın rahm fılmınden sonra belli olacak. temiz cıkarsa yapacak bu ay ılacları kullan dedı. inşllah bişey çıkmaz temiz çıkarda muhtemelen 2 aralıkta yapılır asılamam. ılk asılamamda adetımın 14. gunu yapılmıstı 2. oyle olur büyük ihtımalle. benim genelde 12-14 gün catlama oluyo bakalım. dua edın kızlar bana temiz çıksın. allah hepımızın hakında hayırlısını versın.

canım benim bi arkadaşım var kız düşük yaptı korunuyodu dr korunmayı bırakın demiş adetine bir gün kalymış oda korunmayı bırakmış adet olmaadı test yaptı hamile çok şaşırmıştı kendide hatta olabilir kısmet işi bu belli olmaz yani

orkideeee nasılsın canım
biliyorum zaten bütün yanlış burda 12 14 16 günler çalış sonra uyu belkide bu yüzden olmuyor
ay ne komik olurdu sebeb bu olsaydı 3 yıldır bebiş yok sebebe bak
kendimle dalga geçiyorum artık hiç iyiye alamet değil

selam semicim,beni merak etmişin,ordada yazdım ama burayada yazim,ben regl oldum,ama bu ayda başlayamıyorum aşılamaya,annemlerdeyim henüz,dönemedim.

okudum canım cevabını bende sana yazmıştım okudun mu acaba
hemen bir ayda faydasını görücez diye birşey yok özelliklede alternatif tıp a giren şeylerde birkaç ay denemek lazım bence
bende bu ay başlıyorum kür falan önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam o ayda devam etmeyi düşünüyorum
anlaşılan beraber gün sayıcaz canım

ya kk ye bişeyler olmuş,son yazdığım msjı bulup,bakamıyorum,ulaşamadım sayfaya tekrardan.

inşallah canım ama olacağım heralde yine başladı o sinir bozucu sancılar:85:ben liste oluşturmayı çok denedim ama yapamadım tablo oluşturmayı yoksa seve seve düzenlerdim hiperi biliyordu onu

iyi akşamlar arkadaşlar
ben şımdı eve geldım. çok şükür bişey çıkmadı rahım fılmımde temız her 2 tüpümde acık ılaca devam 2. asılama ıcın gün saymaya baslıyorum.allahım 2. olur ınsalah:)

bu arada yazmayı unuttum. filmi anestezsiz cektırdım 1 gram agrı hısstmedım. sagolsun dr. guven bana demıstı iyiki güvenmısım. sadece ılacı basınlı verdıgı ıcın hafıf bır agrı hısettım baska bısey hıetmedım. çok kür atlattım bunuda. darısı yaptıracakların basına ve bebişimizi saglıkla kucagıııza almayı nasıp etsın rabbiiiiimmmmm:)))

kızlar ben bu ay laporoskopi olmuştum ya.doktor 10 gün ilşikiye girmeyin dedi.bgn adetimin 21.günü ilşkiye girsem olurmuki.bide olsa bu ay riskli olrmukii

kızlar ben bu ay laporoskopi olmuştum ya.doktor 10 gün ilşikiye girmeyin dedi.bgn adetimin 21.günü ilşkiye girsem olurmuki.bide olsa bu ay riskli olrmukii

canım öncelıkle geçmiş olsun. bence dr. başka bişey demediyse her fırsatı değerlendır ve ilişkiye gir derim tutabilir. benim duyduğum bişey var bazı kişiler adetliyken bile ilişkiye girerse hamıle kalma olasılığı varmıs. sadecebı yerde okumustum. doğruluk payı varmıdır bılemem ama bence dr. yasaklamadıysa ilişkiyı devam derim:)

sonuçlarını temiz çıkmasına sevindim canım
ne ilacı kullanıyorsun sen klomen mi

sonuçlarını temiz çıkmasına sevindim canım
ne ilacı kullanıyorsun sen klomen mi

teşekkür ederim semcim. canım klomeni cok once kullanmıstım. puregon kullanıyorum sımdı hergün 37.5 yapıyorum. bugün 3. dozunu yaptım büyük ıhtımalle 1 aralıkta catlatma ıgnesı olurum snrada 2 aralıkta aşılama yapılacak. bakalım inşallaaaaaah bu defa tutar.

cnm gözün aydın inşallah hamileleğinin haberinide en kısa zamanda paylaşırsın hadi bakalım arkandanda ben gelirim inş.sanırım benimde 17-18 aralık civarında olur 2.aşılamam.

cnm doktorun 10gün dediyse 10gün beklemek yeterli olur bencede.zaten 21.günden sonra ovulasyon dönemin geçmiş olur herhalde.inş bidahaki aya güzel haber alırsın cnm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…