2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yine kimsecikler yok:84::84:
arkadaşlar 10 günde 10 sayfa ilerleyemedik connet tume masalcan konden reyhan kales sndam ve şuan aklıma gelmeyenler nerdesiniz yahu

Arkadaşlar 10 günde 10 sayfa ilerleyemedik connet tume masalcan konden reyhan kales sndam ve şuan aklıma gelmeyenler nerdesiniz yahu
ee canım yazacak birşey kalmadı regl olmayı bekliyorum aşılama için ama gelmiyoooooor inat etti:84: Hamilede olduğumu düşünmüyorum adet belirtilerini yaşıyorum bugün 4 gün geçmiş oluyor offfffffff yaaaaaaaaaa

arkadaşlar 10 günde 10 sayfa ilerleyemedik connet tume masalcan konden reyhan kales sndam ve şuan aklıma gelmeyenler nerdesiniz yahu

ben burdayımmmmm :) dun hastalandım 27 kasımda olmam gerekırken 25 kasımda oldum, zaten hıcbır beklentım de yoktu, ekımde asılama oldum bılıyosun dr kasım-aralık hastalan sonra gel dedı 2. asılamayı denerız dedı ama kararsızım bılmıyorumkı, bunların harıcınde bende bısey yok canım, ya bıde sıtenın bu halı hıç hoş olmamıs valla hıc gıresım gelmıyo sıteye sankı baskasıtedeymısım gıbı soguk geldı bana eskı halıne getırsınler ya lutfennnnnnnnnnnnnnnn

cnm neden okadar ümitsizsin benim arkadaşım senin gibi adetini bekliyodu,belirtileri var diye ped bile koymuş düşün sonra olmayınca test yapmış ve pozitif çıkmış şimdi doğdu 2 aylık bebişi inşallah seninde vardır bi test yap istersen.

leyliko cum hayırlı haberini bekliyoruz inşşşşşallahhhhhh
semicim ben sizin güzel haberinizi almadan ve güzel haberi vermeden bi yere ayrılmam

inşallah canım vardır yarın bir test yapacağım bakalım olmazssam tabi:44:

bende geldim geldim kimseler yok artık eskisi gibi kimse takılmıyor buraya ...hamile kalanlar varmı başka ..

mrh kızlar bende dün klomene başladım perşembe günü kontrolüm var bakalım çıktık bir yola hadi hayırlısı.

reyhancım yaptığımız kürler falan etkiliyor geç gelmesini ve bir ay önceki aşılamamız
ama senin adetinin gelmemesinin sebebi işallah bunlar değildir BEBİŞTİR
bir an önce test yap derim ben 6.güne kadar yapmadım umutlanmışım gerilmişim farkında olmadan 2 günde ağla ağla zor toparlandım
bana ders oldu bir daha 1 gün bile geçse test yapıcam

connetcim
aşılaman sonraki ilk adetin değil mi bu canım
4 gün var adetlerimiz arasında ben bu ay gidecektm gitmedim sen gibi kararsızdm
şimdi aşılama için ilaca başlayan arkadaşları gördükçe pişman oluyorum sanki
aralıkta gideriz beraber gün sayarız yine ve bu sefer işallah o kırmızıları görmeyizde çift çift çizgiler görmek nasip olur

bende öyle düşünüyorum canım haklısın

git bi koşu al bir test kurtul bu bekleyişten
bakarsın halaylar çekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…