ee canım yazacak birşey kalmadı regl olmayı bekliyorum aşılama için ama gelmiyoooooor inat etti:84: Hamilede olduğumu düşünmüyorum adet belirtilerini yaşıyorum bugün 4 gün geçmiş oluyor offfffffff yaaaaaaaaaayine kimsecikler yok:84::84:
Arkadaşlar 10 günde 10 sayfa ilerleyemedik connet tume masalcan konden reyhan kales sndam ve şuan aklıma gelmeyenler nerdesiniz yahu
kızlar yarın aşılamam var bana dua edin...
yine kimsecikler yok:84::84:
arkadaşlar 10 günde 10 sayfa ilerleyemedik connet tume masalcan konden reyhan kales sndam ve şuan aklıma gelmeyenler nerdesiniz yahu
cnm neden okadar ümitsizsin benim arkadaşım senin gibi adetini bekliyodu,belirtileri var diye ped bile koymuş düşün sonra olmayınca test yapmış ve pozitif çıkmış şimdi doğdu 2 aylık bebişiee canım yazacak birşey kalmadı regl olmayı bekliyorum aşılama için ama gelmiyoooooor inat etti:84: Hamilede olduğumu düşünmüyorum adet belirtilerini yaşıyorum bugün 4 gün geçmiş oluyor offfffffff yaaaaaaaaaa
cnm neden okadar ümitsizsin benim arkadaşım senin gibi adetini bekliyodu,belirtileri var diye ped bile koymuş düşün sonra olmayınca test yapmış ve pozitif çıkmış şimdi doğdu 2 aylık bebişiInşallah seninde vardır bi test yap istersen.
inşallah cnm hayırlı haberler veririsin bizedeinşallah canım vardır yarın bir test yapacağım bakalım olmazssam tabi:44:
bende geldim geldim kimseler yok artık eskisi gibi kimse takılmıyor buraya ...hamile kalanlar varmı başka ..
inşallah canım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsincnm benim bildiğim yok ama yakın zamanda aşılama olacaklar var bende dahil inş hepimiz güzel sonuçlar alırız
mrh kızlar bende dün klomene başladım perşembe günü kontrolüm var bakalım çıktık bir yola hadi hayırlısı.
reyhancım yaptığımız kürler falan etkiliyor geç gelmesini ve bir ay önceki aşılamamızee canım yazacak birşey kalmadı regl olmayı bekliyorum aşılama için ama gelmiyoooooor inat etti:84: Hamilede olduğumu düşünmüyorum adet belirtilerini yaşıyorum bugün 4 gün geçmiş oluyor offfffffff yaaaaaaaaaa
ben burdayımmmmm :) dun hastalandım 27 kasımda olmam gerekırken 25 kasımda oldum, zaten hıcbır beklentım de yoktu, ekımde asılama oldum bılıyosun dr kasım-aralık hastalan sonra gel dedı 2. asılamayı denerız dedı ama kararsızım bılmıyorumkı, bunların harıcınde bende bısey yok canım, ya bıde sıtenın bu halı hıç hoş olmamıs valla hıc gıresım gelmıyo sıteye sankı baskasıtedeymısım gıbı soguk geldı bana eskı halıne getırsınler ya lutfennnnnnnnnnnnnnnn
bende öyle düşünüyorum canım haklısınreyhancım yaptığımız kürler falan etkiliyor geç gelmesini ve bir ay önceki aşılamamız
ama senin adetinin gelmemesinin sebebi işallah bunlar değildir bebiştir
Bir an önce test yap derim ben 6.güne kadar yapmadım umutlanmışım gerilmişim farkında olmadan 2 günde ağla ağla zor toparlandım
bana ders oldu bir daha 1 gün bile geçse test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?