evet canım bu ay başladık tedaviye tek sorunumuz eşimin hareket azlığı inşallah aşılama ile hallederiz.
selam kızlar herkese. kaç gündür kadınlar kulübüne girmeye çalışıyorum ama giremiyorum.. bizim il geneli internet bakım çalışması var. bir de sitenin bu yeni hali çok kötü.. inanılmaz yavaşlamış site.. inşallah bu sorunu kısa sürede çözerler..
benim adetime dört gün var... şu an için bir adet belirtim yok.. bu ay ilaç hiç kullanmadım... adetin 2. günü yine doktor gel demişti ama ben aşılama için bir ay daha mı beklesem acaba??? kafam çok karışık..
sizler neler yapıyorsunuz??? bu akşam nette olacağım. ama şimdi yemek yapmak için çıkmalıyım.. akşam burda olursanız görüşürüz:)))
canım 2. aşılamam olacak. ilk aşılamam tuttu ama bebeğim tutunamadı ve düştü.. 2 aşılamayı kesinlikle yaptıracağım ama zamanından emin değilim.. bilmiyorum eşim hemen yaptıralım diyor... daha adetime 4 gün var.. adet günü gelsin bakalım.. kararımı o zamana kadar veririm herhalde:)))merhaba tumecim. aşılama yaptırmkta niye teredüt edıyosun. ılk asılmanmı olacak? benim ılk aşılamam tutmadı ve hemen 2. ıcın ılac kullanmaya basladım bıle. ben ara vermeyi hiç düşünmüyorum. zaten 2 senedır denıyouz olmadı, kendılıgındende olacagına ben sahsen pek ınanmıyorum, o yuzden asılamaya devam edecem . hatta buda tutmazsa 3. deneyecem oda tutmazsa tüp düşünüyorum. buda kendı fıkrım. dr. bısey demedıama ben öyle düşünüyorum. tabı hayırlısı hayatın ne getırecegı bellı degıl.en azından tüp bebek tutma olasılıgı %50 şansımız daha yuksek. nasip hersey.
inşallah semicim ya.... bu ay tutmadı gibi geliyor. gerçi şimdiye kadar hiç bir adet belirtim yok.. ama ben yine de ümitli değilim.. Allah yardımcımız olsun...tumecim işallah adet olmazsın canım
olursanda eğer o zaman ki psikolojin kararını verdirecektir aşılama için
ya dinlenmek istersin 1 ay daha yada daha da hırslanırsın
işallah 2 dediğim olur sende
bak ben toparlanamadm başlayamadım aşılamaya şimdik pişman mıyım ne???
selam kızlar herkese. kaç gündür kadınlar kulübüne girmeye çalışıyorum ama giremiyorum.. bizim il geneli internet bakım çalışması var. bir de sitenin bu yeni hali çok kötü.. inanılmaz yavaşlamış site.. inşallah bu sorunu kısa sürede çözerler..
benim adetime dört gün var... şu an için bir adet belirtim yok.. bu ay ilaç hiç kullanmadım... adetin 2. günü yine doktor gel demişti ama ben aşılama için bir ay daha mı beklesem acaba??? kafam çok karışık..
sizler neler yapıyorsunuz??? bu akşam nette olacağım. ama şimdi yemek yapmak için çıkmalıyım.. akşam burda olursanız görüşürüz:)))
Masalcan nasılsın canım
günaydın
iyiyim canım ne olsun. Sen nasılsın?
connetcim
aşılaman sonraki ilk adetin değil mi bu canım
4 gün var adetlerimiz arasında ben bu ay gidecektm gitmedim sen gibi kararsızdm
şimdi aşılama için ilaca başlayan arkadaşları gördükçe pişman oluyorum sanki
aralıkta gideriz beraber gün sayarız yine ve bu sefer işallah o kırmızıları görmeyizde çift çift çizgiler görmek nasip olur
bende iyiyim çok şükür tüp bebek için kara kara düşünüyorum kafam karma karışık
tüp bebek mi? Niye karısık, benim 2. Asılamam olacak tutmaza 3. Deneyecem sonra tüp diye düşünüyorum.tabi eger aşılama tutmazsa. Enin asılama oldumu? Kac dea yaptırdın? Ayrıca sorun neydı canm? Bızım spermler hem hareketsız hemde sayısı dusuk.
canım ekım ayında asılama yaptırdım tutmadı bılıyosun, 25 kasımda hastalandım bırde aralıkta hastalanayım sonra baslıcam ınsallah yanı ocak ayında yaptırmayı dusunuyorum, dr bu sekılde olsun dedı bakalım kısmet, ama bazen dusundukce cıldırcak gıbı oluyorum yanı hıcbır sorun yok ama neden tutmaz spermler kalıtelı,haraketlı,sayıları ıyı,bende yumurta olusuyo buyuyo ve catlıyo ee pekı neden ya demekkı dr dedıgı sebebsız degıl ya bır yerde bulunamayan bsıeyler var, ben bazen bunları dusundukce cıldırcak gıbı oluyorum, Allahım yardım etsın hepımıze
canım ben 3 kez yaptırdım ....dün hasta oldum oda tutmadı yani ....tüp bebek dedi dr..ikincide hiç birşey yapmadım kür falan sayımız 7milyon hareketlilik çok düşüktü dr olumsuz konuşmuştu 3.ise sperm sayısı aynı ama hareketlilik yüzde yüzdü tahlili yapan kişide şaşırmıştı ama çok şeyler yedirdim eşime sadece keçi boynuzu kürünü yarıda bıraktım keşke devam etseymişim ...yani anlayacağın tüp bebek yolu görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?