2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

selam kızlar herkese. kaç gündür kadınlar kulübüne girmeye çalışıyorum ama giremiyorum.. bizim il geneli internet bakım çalışması var. bir de sitenin bu yeni hali çok kötü.. inanılmaz yavaşlamış site.. inşallah bu sorunu kısa sürede çözerler..

benim adetime dört gün var... şu an için bir adet belirtim yok.. bu ay ilaç hiç kullanmadım... adetin 2. günü yine doktor gel demişti ama ben aşılama için bir ay daha mı beklesem acaba??? kafam çok karışık..

sizler neler yapıyorsunuz??? bu akşam nette olacağım. ama şimdi yemek yapmak için çıkmalıyım.. akşam burda olursanız görüşürüz:)))

merhaba tumecim. aşılama yaptırmkta niye teredüt edıyosun. ılk asılmanmı olacak? benim ılk aşılamam tutmadı ve hemen 2. ıcın ılac kullanmaya basladım bıle. ben ara vermeyi hiç düşünmüyorum. zaten 2 senedır denıyouz olmadı, kendılıgındende olacagına ben sahsen pek ınanmıyorum, o yuzden asılamaya devam edecem . hatta buda tutmazsa 3. deneyecem oda tutmazsa tüp düşünüyorum. buda kendı fıkrım. dr. bısey demedıama ben öyle düşünüyorum. tabı hayırlısı hayatın ne getırecegı bellı degıl.en azından tüp bebek tutma olasılıgı %50 şansımız daha yuksek. nasip hersey.

tumecim işallah adet olmazsın canım
olursanda eğer o zaman ki psikolojin kararını verdirecektir aşılama için
ya dinlenmek istersin 1 ay daha yada daha da hırslanırsın
işallah 2 dediğim olur sende
bak ben toparlanamadm başlayamadım aşılamaya şimdik pişman mıyım ne???

canım 2. aşılamam olacak. ilk aşılamam tuttu ama bebeğim tutunamadı ve düştü.. 2 aşılamayı kesinlikle yaptıracağım ama zamanından emin değilim.. bilmiyorum eşim hemen yaptıralım diyor... daha adetime 4 gün var.. adet günü gelsin bakalım.. kararımı o zamana kadar veririm herhalde:)))

inşallah semicim ya.... bu ay tutmadı gibi geliyor. gerçi şimdiye kadar hiç bir adet belirtim yok.. ama ben yine de ümitli değilim.. Allah yardımcımız olsun...

tumecim merhaba.. ben yeniyim aranızda... çokta sık giremiyorum siteye... sizde problem neydi acaba??

tume yok sanırım
onun yerine ben hoşgeldin diyeyim
nasılsın sende aşılama mı yaptıracaksın canım

canım ekım ayında asılama yaptırdım tutmadı bılıyosun, 25 kasımda hastalandım bırde aralıkta hastalanayım sonra baslıcam ınsallah yanı ocak ayında yaptırmayı dusunuyorum, dr bu sekılde olsun dedı bakalım kısmet, ama bazen dusundukce cıldırcak gıbı oluyorum yanı hıcbır sorun yok ama neden tutmaz spermler kalıtelı,haraketlı,sayıları ıyı,bende yumurta olusuyo buyuyo ve catlıyo ee pekı neden ya demekkı dr dedıgı sebebsız degıl ya bır yerde bulunamayan bsıeyler var, ben bazen bunları dusundukce cıldırcak gıbı oluyorum, Allahım yardım etsın hepımıze

bende iyiyim çok şükür tüp bebek için kara kara düşünüyorum kafam karma karışık

tüp bebek mi? niye karısık, benim 2. asılamam olacak tutmaza 3. deneyecem sonra tüp diye düşünüyorum.tabi eger aşılama tutmazsa. enin asılama oldumu? kac dea yaptırdın? ayrıca sorun neydı canm? bızım spermler hem hareketsız hemde sayısı dusuk.

canım ben 3 kez yaptırdım ....dün hasta oldum oda tutmadı yani ....tüp bebek dedi dr..ikincide hiç birşey yapmadım kür falan sayımız 7milyon hareketlilik çok düşüktü dr olumsuz konuşmuştu 3.ise sperm sayısı aynı ama hareketlilik yüzde yüzdü tahlili yapan kişide şaşırmıştı ama çok şeyler yedirdim eşime sadece keçi boynuzu kürünü yarıda bıraktım keşke devam etseymişim ...yani anlayacağın tüp bebek yolu görünüyor

amin bitanem. ama bılıyosundur sebebi belli olmayan infertilite var. benım fıkrım bu tamamen kendı kafanda bıtıyodur psıkolojık olarak etkılenıyo ınsan. sureklı aklında oldugu ıcın bıseyler engellıyo.haklısın canım çıldırmamak mümkün değil. zaten bu durumda insan başka hiçbişey düşünemıyo dımı hep aklının bı ucunda duruyo. baska sey konusurken bıle aklımda valla. aynı aynı durumdayız. canım. allah sabır versın dıyorum , encok ıhtıyacımız olan sey sabıııır.

olsun bitanem.yeterki bebeğini kucağına sağlıklı almayı nasıp etsın rabbııım. cok şükürki çareler var. bende düşünüyorum dediğim gibi3. asılamaan sonra tüp düşünüyorum. allah caresız dert vermesın. evet beklemek cok zor ama ımknsız degıl ızımkı öyle degılmı. zor bı surec, ınsanın sabrı gelmıyo ama yapacak bısey yok malesef.

Connet canım bir tanıdığımın 8 sene çocuğu olmadı her adet oluşunda otorup ağlardı ümidini kestiği anda hiç beklemediği anda hamile kaldı yani allah oldemeyince olmuyor sorun ne olursa olsun ..stres yapma bitanem allahın izniyle olur inşallah hepimizin yüzü güler ....insanı daha çok yıpratır hiç sorun olmaması biz yine biliyoruz nerde eksiklik var allah yardımcın olsun takma kafana hiç desemde inanma bana inşallah bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…