olsun bitanem.yeterki bebeğini kucağına sağlıklı almayı nasıp etsın rabbııım. Cok şükürki çareler var. Bende düşünüyorum dediğim gibi3. Asılamaan sonra tüp düşünüyorum. Allah caresız dert vermesın. Evet beklemek cok zor ama ımknsız degıl ızımkı öyle degılmı. Zor bı surec, ınsanın sabrı gelmıyo ama yapacak bısey yok malesef.
amin canım .haklısın çaresi var tıp daha ilerde eskisi gibi değil şanslıyız ....spermleri kaliteli yapmamız lazım bol bol eşlerimize bakmamız lazım bana dr söyledi eşim için çok iyi bak eşine dedi bende ne bulsam yediriyorum :81::81:sende iyi bak eşine ve zamanlı çalışma yapmak lazım
bol sebze meyve ve e vitamini yesin eşin...eşim hem klomen hem e vitamini kullandı ...muz bal ceviz fındık badem yesin birde eşim bir kaç gün avakado bal muz süt ceviz fındık badem kuru siyah üzüm karıştırıp yedi ...her akşam halis zeytinyağında incir ıslıyorum sabahları yediriyorum bizde hiç hareketlilik yoktu 0 dı biliyomusun dr ençok ona takılmıştı ...sayıyı yükseltmemiz lazım ....bende söylememiştim kimseye ama artık söylüyorum ....inşallah sonuç alırsın bitanem inşallah ikiz doğurursun:49evet canım doğru söylüyosun nasıl olsa eşlerde iş bitiyo sayılır. E tabı bızımde payımız var ammaa eş önemli. Valla ben şimdiye kadar kımseye söylemedım aşılama yaptırıcagımızı. Yanı drt gıdıoruz bılıyolardı ama soylememıstım. 1. Asılama yapılmadan oncve gıttım kayınvaldemede annemede soyledım. Persembe günü rahım fılmı cektırdım sorun cıkmayınca kyınvaldem de gitmis aktardan bırsuru sey almıs yapmıs aksamda gonderdı yıyın dıye ne oldugunu bılmıyorum ama ıcınde. Yanlız kokusuda tadıda felaketmiş. Bugun yemeye baslıyacak esım. Sende ye dedı ama bılmıyrum. Bende kecı boynuzu aldım eşıme onuda yıyo bakalım sonuc ne olacak. Hemen göstermez ama bız baslayalım.
amin canım .haklısın çaresi var tıp daha ilerde eskisi gibi değil şanslıyız ....spermleri kaliteli yapmamız lazım bol bol eşlerimize bakmamız lazım bana dr söyledi eşim için çok iyi bak eşine dedi bende ne bulsam yediriyorum :81::81:sende iyi bak eşine ve zamanlı çalışma yapmak lazım
bol sebze meyve ve e vitamini yesin eşin...eşim hem klomen hem e vitamini kullandı ...muz bal ceviz fındık badem yesin birde eşim bir kaç gün avakado bal muz süt ceviz fındık badem kuru siyah üzüm karıştırıp yedi ...her akşam halis zeytinyağında incir ıslıyorum sabahları yediriyorum bizde hiç hareketlilik yoktu 0 dı biliyomusun dr ençok ona takılmıştı ...sayıyı yükseltmemiz lazım ....bende söylememiştim kimseye ama artık söylüyorum ....inşallah sonuç alırsın bitanem inşallah ikiz doğurursun:49
ahahahahgeçen gün kayınvaldem diyo cocuk dogunca bıze sevdırmeyeceksınız dıyo cok zahmetlı oldu kıyamazsınız kımsenın kucagına vermeye. Eşimde evet maddı manevı cok sıkıldık dıyo cocugu sevmek 50 lıra öpmek 100 lıra dıyo on gore gelın dıyo. Bende dedım emzırıp cocogu vıtrıe koymayı dusunuyorum kım sevecekse karsıdan sevsın dıyorum o kadar degerlı bızım bebeğimiz diorum. Allahım versın kucagımıza ınsallah hepımızın oyle:))
ah bıtanem agzından bal damlıyo valla. Senın yaptıklarını azayım bende yapayım yesın esım. Yazdıklarında super yanı yenılmeyecek gıbı degıl esım yer. Yazık kıyamam ne verırsek yıyo eterkı olsun ve sen uzulme dıyo. Amaaaan zooooorrr be kadın olak cok zor dımı:))
ahahahahaynen öyle parayla çocuk yapıyoruz yinde olmuyo gerçekten öyle çok değerli olurlar zor bulduğun için daha kıymetli olur...eşin iyi demiş amin canım inşallah eşlerimizinde yüzü güler.....eşime soruyo kayınvalidem haberi yoktu çocuk yapın dedi eşimde çocuğun boğazında para takılı dedi parasız gelmeyecek dedi millet yapıp sokağa atıyo biz para veriyoz yinede olmuyo...allahım buyuk bizide sevindirir inşallah
yedir canım belki birşeyin faydası olurda sebep olur ben ne duysam yapıyorum..labart.tahlili yapan kadın bize kalamar ye dedi e vitamini varmış dedi eniştesi yemiş spermlerde çoğalma yapıyormuş ama eşim yemez ....eşlerimiz bizden daha çok üzülselerde belli etmiyorlar ..kadın olmak hemde çok zor :).)
ooooffffff evet yaaaaa. Dogru valla takılmıs para bakalım daha ne kadar takılı kalcak. Evet hep aklımdan gecıyo mıllet sokaga atıp duruyo. Yapacak bısey yok ısyan etmeyelım alah verecek ama bıraz ugras lazım bıtanem . Olacak ben ınanıyorum hepımızın olacak inşallah. Saglıklı olsunlarda varsın bıraz gec gelsın ne dıyelım artık nasiiiip:90:
evet bizimde sınavımız böyle işte sabretmek lazım ..evet sağlıklı gelsinlerde geç gelsinler biz kucak açmış gelmelerini bekliyoruz ....
eveeeeet hemde nasıl belıoruz. büyük bir arzu ve özlemle:))))))
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
aynı derten müzdarip bırılerıyle konusmak ıyı gelıyo valla sagol bıtenem:)
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
hoşbulduk canım evet hala bekliyorum ama ben aşılama yaptırmadım bu ay. normaldede günüm geçiyordu zaten ama yaklaşık 4 5 gündür adet belirtileri yaşıyorum 5 gün geçti şu anda ama yıkılmamak için ümitlenmiyorum birde bu sancılar pozitif düşünmemi sağlamıyor zaten.:85:Reyhan hoşgeldin canım iyi haber varmı senden..ya bu geçmişi okuyamıyorum bi tuhaf olmuş burası inşallah iyi haber gelirsenden en son günün geçmişti
hoşbulduk canım evet hala bekliyorum ama ben aşılama yaptırmadım bu ay. normaldede günüm geçiyordu zaten ama yaklaşık 4 5 gündür adet belirtileri yaşıyorum 5 gün geçti şu anda ama yıkılmamak için ümitlenmiyorum birde bu sancılar pozitif düşünmemi sağlamıyor zaten.:85:
ha oldum olacağım derken geçti o 5 günde:90:bakalım bugün yarın yaparım belki.evet bende size katılıyorum bizi ancak biz gibiler anlıyor ötekiler sadece acıncak durumdaymışız gibi davranıyorlar beni en çok bunaltanda o oluyorçocuklarını severken allahım sanada versin bu duygu çok güzel o olmasa ben ne yaparım diyerek dilekte bulunuyorlar çocukla alakalı bir ortama girmek bile istemiyorum hemen gözler bana dönüp o bakışlar acır şekilde,tamam belki iyi niyetliler ama ben çok sıkıldım istersen kafandan at atamıyorsunki muhakkak hatırlatılıyor farkında olmadan kırıcı bile oluyorlar.:85::85:merhaba canım.
hayırlısı hakkında bıtanem. inş. hamişsındır. test yapmadınmı. 5 gün geçtiğine göre ıdrar testınde de cıkar varsa. beklemek daha zor degılmı tatlım?
ha oldum olacağım derken geçti o 5 günde:90:bakalım bugün yarın yaparım belki.evet bende size katılıyorum bizi ancak biz gibiler anlıyor ötekiler sadece acıncak durumdaymışız gibi davranıyorlar beni en çok bunaltanda o oluyorçocuklarını severken allahım sanada versin bu duygu çok güzel o olmasa ben ne yaparım diyerek dilekte bulunuyorlar çocukla alakalı bir ortama girmek bile istemiyorum hemen gözler bana dönüp o bakışlar acır şekilde,tamam belki iyi niyetliler ama ben çok sıkıldım istersen kafandan at atamıyorsunki muhakkak hatırlatılıyor farkında olmadan kırıcı bile oluyorlar.:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?