ha oldum olacağım derken geçti o 5 günde:90:bakalım bugün yarın yaparım belki.evet bende size katılıyorum bizi ancak biz gibiler anlıyor ötekiler sadece acıncak durumdaymışız gibi davranıyorlar beni en çok bunaltanda o oluyorçocuklarını severken allahım sanada versin bu duygu çok güzel o olmasa ben ne yaparım diyerek dilekte bulunuyorlar çocukla alakalı bir ortama girmek bile istemiyorum hemen gözler bana dönüp o bakışlar acır şekilde,tamam belki iyi niyetliler ama ben çok sıkıldım istersen kafandan at atamıyorsunki muhakkak hatırlatılıyor farkında olmadan kırıcı bile oluyorlar.:85::85:
evet bitanem sana coook kaytılıorum aynen yanı. ben bu aralar evden bıle cıkmak ıstemıyorum valla. evde oturayım kımseyle konusmıyım dıye, yorumlardan, temenılerden sıkıldım vala artık.
ağzım var diye konuşuyorlar işte her yerde muhakkak o konuya geliniyor tamam dua edeceksen içinden et bide biliyormuş anlıyormuş gibi sormuyorlarmı?sorun kimde niye olmuyormuş? ey allahım anlatsan anlamaz neyse gerildim bak yine:96:
hoşbulduk canım evet hala bekliyorum ama ben aşılama yaptırmadım bu ay. normaldede günüm geçiyordu zaten ama yaklaşık 4 5 gündür adet belirtileri yaşıyorum 5 gün geçti şu anda ama yıkılmamak için ümitlenmiyorum birde bu sancılar pozitif düşünmemi sağlamıyor zaten.:85:
insan kendi kendinin doktoru olamıyor malesef söz konusu başkası olunca pozitif görebiliyorsun o yüzden dostluk güzel şey birbirine morel verme bakımından hepinizi seviyorum ve yüce mevlem sabırla bekleyip sonunda bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah.:119::118:gerilme bitanem boşver. bebişimizi karnımıza ve kucagımıza alana kadar hep böyle olacak. bız bakalım kendımıze dediğin gibi ağzı olan konuşuyo. ay bende bugun bıseyler oluyo sabahtan berı bosver dıyıp duruyorum kafayı kırdım ben yaaa kesıııın
insan kendi kendinin doktoru olamıyor malesef söz konusu başkası olunca pozitif görebiliyorsun o yüzden dostluk güzel şey birbirine morel verme bakımından hepinizi seviyorum ve yüce mevlem sabırla bekleyip sonunda bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah.:119::118:
ne kadar anlıyorum senı deselerde hıc kımse yasadıklarımızı, hısettıklerımızı bılmıyoda anlamıyoda bence. ben dıyorum sız yatınız kalktınız oldu cocugunuz. bızımkı ıkılı ılıskı degıl artık 3. bir kısıde el atıyo cocugumuzun olması ıcın valla yaaaa zoooooooooorrr hep öyle dıorum.üzülme olacak dıyolar ama üzülmemek elde değil. ağla ağla canım çıkıyo valla.
aynen katılıyorum sana canım...bana dün görümcem eşi demiş bir çocuk yapıp verelim onlara diyince içim acıdı ...ben kabul etmem dedim başkasının olan bir çocuğu ...ya canım birde biri bana çocuk yapmayı bile beceremeyenler var demişti ...işte biz böyle oldukça çok şeyler duyacağız .....ağlama bitanem moralini bozma sakın allah büyük ne zaman o isterse verecek dua edelim bol boll..elimizdemi sanki sanki neyse moral bozanlara
inşallah ereriz muradımıza .................yapacak bişe yok elimizde olan bişey yok git manavdan al gel olmuyor bir yerdede satılmıyorki gidip alalım ....yapacak bişey yok sabretmekten başka allah hepimizin yardımcısı olsun...sağlıklı beklerimiz olur inşallah burda o güzel duyguyuda paylaşırız .....evet bol bol dua edıyorum zaten. hersey onun elınde zaten ol dıyıverse. ama ıste zaamnı gelmemıs dıye dusunuyorum. sabreden derviş biz olalım barıde muradımızada erelim:) valla sana katılıyorum başkasının cocuguu bende almam. annem dıyo olacak olacak sabret dıyo. evet olacak, ama olmazsada allahın bıldıgı bısey vardır olmuyodur dıyorum. mutluyum huzurluyum eşimide sevıyoum napalım kader dıyorum. yapacak bısey varmı?
inşallah ereriz muradımıza .................yapacak bişe yok elimizde olan bişey yok git manavdan al gel olmuyor bir yerdede satılmıyorki gidip alalım ....yapacak bişey yok sabretmekten başka allah hepimizin yardımcısı olsun...sağlıklı beklerimiz olur inşallah burda o güzel duyguyuda paylaşırız .....
amın canım amın. dört gözle beklıyorum o guzel haberlerı hem vereyım hem duyayım dıye
kızlar aşılama dün oldum. Bugün 1-2 nefes sigara içsem olur mu(((
kızlar aşılama dün oldum. Bugün 1-2 nefes sigara içsem olur mu(((
tume yok sanırım
onun yerine ben hoşgeldin diyeyim
nasılsın sende aşılama mı yaptıracaksın canım
neden hemen tüpe geçiyorsun nina
drun mu tavsiye etti probleminiz ne ki
dr tavsiyesiyle boyle bir karar aldık... bizim sorunumuz yumurta rezervinin dusuk olması.. o yuzdende fazla vakit kaybetmek istemiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?