2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben bir sakınca göremiyorum çünkü doktor bize serbest demişti sadece aşılama yapılan gün yasak sonra onada izn var canım

semicim merhaba,haklısın ne zamandır giremedim topiğe.kendi topiğimden fırsat bulamıyorum :))) bu aralar evde tadilat işleri vardı fırsat bulamadım..
Nasılsınız var mı güzel gelişmeler??? Son durum nedir tekrar yapalım bir liste isterseniz??
Bende 2.aşılama için başladım klomene,yarın sonuncuyu içeceğim perşembede dr randevum var,cumartesiye yaparız eğer büyümüşse dedi..Bakalım bu sefer tutturacakmıyız,ama artık hiç stres yapmıyorum inanın sadece şansımı deneyeceğim.İlkinde olmayınca çok üzüldüm o zamandan sonrada bu işe bakış açımı değiştirmeye karar verdim..Olmuyorsa olmayacak ne yapim yani herkesin çocuğu olmak zorundamı,halime binlerce şükür..Hayatta ne acılar ne dertler var,yarın öbür gün Allah öyle bir acı yaşatırki bunu kendimize dert ettiğimize yanarız.O yüzden çocuğum olmuyor diye kahrolmaktan vazgeçtim,hayat çok güzel keyfini çıkarın,sağlıkla nefes aldığınız her an için şükredin..
Ay amma uzun olmuş özür dilerim,içimi döktüm bir anda :)))

Son düzenleme:
kan tahlili değilde ultrasonla bakılıyor canım... salı günü gidicem dr a nasipse... start vericez hayırlısıyla

son bir haftada 3 tane arkadasımın hamilelik haberini aldım.. onlar için cok seviniyorum ama kendi adımada cok uzuluyorum... butun arkadaslarım ya dogurdu ya da hamile... bir tek ben kaldım aralarında bebeği olmayan... gelde uzulme şimdi..

benimde öyle,2 yıldır uğraşıyoruz olmuyor,benden sonra evlenen arkadaşım bile doğurdu..Bende çok üzüldüm hep aynı soruları kendime sordum 2 yıl boyunca ama artık olgunlaştım sanırım..Giden 2 yılıma oldu her ay hamileyimdir diye hiçbirşey yapmadım herşeyi erteledim..Dediğim gibi ben bu işin kendimle konuşarak üstesinden geldim.Bak hergün haberlere,neler duyuyoruz küçücük çocukları kaçırıp tecavüz edip öldürüyorlar,bir sürü hasta insan var organ bekleyen insan var.Hayatta ne dertler var,şu an sahip olduklarımızın değerini bilmediğimizden bu kadar çabuk isyan ediyoruz..Allah herkes için herşeyin hayırlısını nasip etsin hep bu şekilde dua ediyorum,hep Allahım hayırlısıysa bir evlat ver diyorum,vermediğine göre hayırlısı bu..Çocuğum olup küçücükken kaçırılıp öldürülmesindense olmamasını tercih ederim mesela..O yüzden boşver bu kadar dert etmeyi farklı bir pencereden bak olaylara.Lütfen yanlış anlama sadece kendi yöntemimi anlatmaya çalıştım ben bu şekilde kafamdan attım,belki sizinde işinize yarayabilir..

haklısın aslında... bizde 2 yıldır ugrasıyoruz.. bana bugune kadar endometrioma teshisi konmustu ama meger benm derdim yumurta rezerviymiş.. birazda bunu yeni ögrenmiş olmanın etkisi galiba bu mutsuzluk.. salı gunu tup bebek tedavisine baslıcam kısmetse.. dedigin gibi allah hayırlısını versin herseyin.. yazdıkların moral oldu bana.. tesekkurler

İnşallah hayırlısı olsun hakkında,elimizden geleni yapıp tedavilere devam edeceğiz tabiki,ama moralin bozulduğu,kendini güçsüz hissettiğin zaman hep senden kötü durumda olanları düşünüp şükret ve umudunu hep koru :))
Rica ederim ne demek ,moral verebildiysem ne mutlu bana..

peri hoşgeldin canım
topiğine de yazdım
' geçengün kulaklarını çınlattık bir listemiz olsaydı peri yapıyordu ama oda uğramıyor diye'..

slm arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun bende ağustosta aşılama oldum ama maalesef tutmadı ve tekrar denicez inş olur nasip olur bir evlat hepimize

slm arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun bende ağustosta aşılama oldum ama maalesef tutmadı ve tekrar denicez inş olur nasip olur bir evlat hepimize

Selam hoşgeldin,bende ekimde oldum ilk aşılamayı tutmadı cumartesi 2.aşılama olacak.
Amin,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

Selam hoşgeldin,bende ekimde oldum ilk aşılamayı tutmadı cumartesi 2.aşılama olacak.
Amin,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

inş ama moralim bozuluyor başka doktora gidecem bakalım çok zor bu işler ya allah herkese gönlündekini versin

Günaydın herkese iyi haftalar

hpericim sana da iyi haftalar... seninde dediğin gibi yeni bir liste oluşturalım.. ben şimdi adet olmayı bekliyorum.. adet olunca doktora gideceğim. ikinci aşılama için start verilecek.. çok kararsızdım ama şu an karar verdim.. kesinlikle 2. aşılamayı yaptrcağım..
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:)))

inş ama moralim bozuluyor başka doktora gidecem bakalım çok zor bu işler ya allah herkese gönlündekini versin

merhaba hosgeldin.. bende ilk asılamada hüsrana ugradım, yarın inşallah tüp bebek tedavisine baslıcam.. moral onemli bizim işlerde.. insan arada demoralize oluyo ama hemen toparlanmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…