slm arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun bende ağustosta aşılama oldum ama maalesef tutmadı ve tekrar denicez inş olur nasip olur bir evlat hepimize
hpericim sana da iyi haftalar... seninde dediğin gibi yeni bir liste oluşturalım.. ben şimdi adet olmayı bekliyorum.. adet olunca doktora gideceğim. ikinci aşılama için start verilecek.. çok kararsızdım ama şu an karar verdim.. kesinlikle 2. aşılamayı yaptrcağım..
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:)))
iyiyim canım sen nasılsın.. ben biraz heyecanlıyım aslında. yarın adet günüm ama hiç adet olacak gibi değilim..hiç bir belirti yok.. dayanamadım gittim idrar testi aldım.. yapsam mı diye düşünüp duruyorum
slm kızlar nasılsınız?tumecim idrarda sonuç belli olurmu ki şimdi ben olmaz diye biliyorum kanda çıkar diye biliyorum.çünkü dayanamayıp kaç kez yaptım bende
masalcan cnm inş hayırlısıyla tutarda bize umut olursun.ben nerdeyse aşılamaya olan inancımı kaybetmeye başladım
slm kızlar nasılsınız?tumecim idrarda sonuç belli olurmu ki şimdi ben olmaz diye biliyorum kanda çıkar diye biliyorum.çünkü dayanamayıp kaç kez yaptım bende
masalcan cnm inş hayırlısıyla tutarda bize umut olursun.ben nerdeyse aşılamaya olan inancımı kaybetmeye başladım
merhaba kızlar inşallah aşılamalarınız tutar masalcan umudunu kaybet me canım stres yapma sakın iyi haberler ver bize bitanem..buna ihtiyacımız var
sagol bıtanem. düne kadar bende cok ümitliydım. ama bugun tutmayacak gııbı hıssedıyorum. nedense sabah kalktıgımdan berı ümidim soldu gibii((((
tumcım hayırlsı bıtanem. dur bakalım belkı ılk müjdeyi sen verırsın:))[/QUOTE
moralini bozma tatlım birbirimize ettiğimiz duaların yardımıyla olacack inş
kalescim testim bozuk çıktı zaten. daha önce hiç başıma gelmemişti.. bunda da vardır bir hayır
masalcancım lütfen moralini yüksek tut.. olumsuz düşünme.. bundan çok zaman önce açılan aşılama topiclerine bakıyorum da hemen hemen herkesin bebeği olmuş.. herkes çok uğraşmış ama olmuş sonuçta... inşallah bizimde olacak.. rabbim sadece hayırlısını versin
sagol bıtanem. düne kadar bende cok ümitliydım. ama bugun tutmayacak gııbı hıssedıyorum. nedense sabah kalktıgımdan berı ümidim soldu gibii((((
tumcım hayırlsı bıtanem. dur bakalım belkı ılk müjdeyi sen verırsın:))[/QUOTE
moralini bozma tatlım birbirimize ettiğimiz duaların yardımıyla olacack inş
inşallah canım inşallah. bugunde kontrolüm var ya ondanda ben bıraz stres oluyorum. ya bılemıyorum ılk defa bugun bu kadar moralım bozuk, bu kadar ümitsizim. her gün olacak olaca dıye dusunuyorum ama bugun düşünemiyruuuumm((( of ya allahım başka dert vermesın de buda az degıl yanii.
tumecim bencede vardır bi hayır,2-3 gün daha sabret inş olmazsında hayırlı haberi öğrenirsin inşşşşşbenimde adetimin 19.günü bugün daha en az 7-8 gün var inş olmam aşılamayada gerek kalmaz
inşallah canım inşallah. bugunde kontrolüm var ya ondanda ben bıraz stres oluyorum. ya bılemıyorum ılk defa bugun bu kadar moralım bozuk, bu kadar ümitsizim. her gün olacak olaca dıye dusunuyorum ama bugun düşünemiyruuuumm((( of ya allahım başka dert vermesın de buda az degıl yanii.
haklısın bitanem bizimde sınavımız bu geçecek ama bebişlerimizi alınca kucağımıza unutacağız herşeyi.kontrolünden dolayı stres yaptın demekki çünkü bendede oluyo aynısı elimizde değil.ben giderken düşünüyodum ya olumsuz bişe derse aşılamayıda ertelerse diye ama olmadı yaptık daha önce rahat ol cnm
öyle canım öyle... inşallah kırmızılar yerine bebiş haberi gelir bu sefer:)))
haklısın bitanem bizimde sınavımız bu geçecek ama bebişlerimizi alınca kucağımıza unutacağız herşeyi.kontrolünden dolayı stres yaptın demekki çünkü bendede oluyo aynısı elimizde değil.ben giderken düşünüyodum ya olumsuz bişe derse aşılamayıda ertelerse diye ama olmadı yaptık daha önce rahat ol cnm
ah inşallah bi alsak kucagımıza hersey sılınır gıder valla. allahım nasıp etsın inşallaaaaaaaah:))))
ayy inşşş şu anda hamile olma duygusundan daha güzel bi duygu yok diye düşünüyorum.ama bende sivilce çıktı yine son 3 yadır adet olmama 1 hafta kala falan sivilce çıkmaya başladı.yine karnım boş galiba :18:
bendede çıkyo canım ordan anlıyorum adet olacagımı. bendede bıkac aydır boyle. eskıden sıvılce fılan bılmezdım valla. bu kullandıgımız ılaclardan oluyo heralde ben ona yoruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?