2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

slm arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun bende ağustosta aşılama oldum ama maalesef tutmadı ve tekrar denicez inş olur nasip olur bir evlat hepimize

canım inşallah bu seferkinde tutar.. morallaerimizi hiç bozmayacağız.. inşallah o çift çizgiyi bizler de göreceğiz bir gün

tumecm merhaba canım. nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın.. ben biraz heyecanlıyım aslında. yarın adet günüm ama hiç adet olacak gibi değilim..hiç bir belirti yok.. dayanamadım gittim idrar testi aldım.. yapsam mı diye düşünüp duruyorum

iyiyim bende valla. 2. aşılamam olacak, bugun gıdıcem dr.ya kontrolum var.bakalım ne dıyecek buyuk ıhtımalle persembe olacak asılamam bı aksılık olmazsa.
adet tarıhın yarınmı senın? ınsallah bebıs vardır canım. hıcbır belırtı yokmu, akıntı fılan? eger yoksa madem almısın testı yap ıcın rahat etsın bence.....

o halde aşılaman şimdiden hayırlı olsun...inşallah bebeişin seni çok bekletmeden gelir.. ben az önce testi yaptım ama test bozuk çıktı.. çift çizgiyi bırak tek çizgi bile çıkmadı( talihsizlik işte..

slm kızlar nasılsınız?tumecim idrarda sonuç belli olurmu ki şimdi ben olmaz diye biliyorum kanda çıkar diye biliyorum.çünkü dayanamayıp kaç kez yaptım bende
masalcan cnm inş hayırlısıyla tutarda bize umut olursun.ben nerdeyse aşılamaya olan inancımı kaybetmeye başladım

sagol bıtanem. düne kadar bende cok ümitliydım. ama bugun tutmayacak gııbı hıssedıyorum. nedense sabah kalktıgımdan berı ümidim soldu gibii((((
tumcım hayırlsı bıtanem. dur bakalım belkı ılk müjdeyi sen verırsın:))

merhaba kızlar inşallah aşılamalarınız tutar masalcan umudunu kaybet me canım stres yapma sakın iyi haberler ver bize bitanem..buna ihtiyacımız var

kalescim testim bozuk çıktı zaten. daha önce hiç başıma gelmemişti.. bunda da vardır bir hayır

masalcancım lütfen moralini yüksek tut.. olumsuz düşünme.. bundan çok zaman önce açılan aşılama topiclerine bakıyorum da hemen hemen herkesin bebeği olmuş.. herkes çok uğraşmış ama olmuş sonuçta... inşallah bizimde olacak.. rabbim sadece hayırlısını versin

merhaba kızlar inşallah aşılamalarınız tutar masalcan umudunu kaybet me canım stres yapma sakın iyi haberler ver bize bitanem..buna ihtiyacımız var

evet haklısın canım da. işte ben bugun böyle hıssedıyorum nedense. sabahtan moralım bozuk kalktım. bilemiyorum artık. allahım hayırlısını versın ınsallah.

tumecim bencede vardır bi hayır,2-3 gün daha sabret inş olmazsında hayırlı haberi öğrenirsin inşşşşş benimde adetimin 19.günü bugün daha en az 7-8 gün var inş olmam aşılamayada gerek kalmaz

öyle canım öyle... inşallah kırmızılar yerine bebiş haberi gelir bu sefer:)))

öyle canım öyle... inşallah kırmızılar yerine bebiş haberi gelir bu sefer:)))

ayy inşşş şu anda hamile olma duygusundan daha güzel bi duygu yok diye düşünüyorum.ama bende sivilce çıktı yine son 3 yadır adet olmama 1 hafta kala falan sivilce çıkmaya başladı.yine karnım boş galiba :18:

bendede çıkyo canım ordan anlıyorum adet olacagımı. bendede bıkac aydır boyle. eskıden sıvılce fılan bılmezdım valla. bu kullandıgımız ılaclardan oluyo heralde ben ona yoruyorum.

bendede çıkyo canım ordan anlıyorum adet olacagımı. bendede bıkac aydır boyle. eskıden sıvılce fılan bılmezdım valla. bu kullandıgımız ılaclardan oluyo heralde ben ona yoruyorum.

yani bende anlamadım ergenlikte bile sivilce çıkmadı bende okadar kuru ki cildim ama artık çıkıyo :S ya bide anlamıyorum kendimi şimdi sivilce çıktı diye yoktur bebiş diyorum sonrada belkide vardır deyip yine ümitleniyorum yoruldum artık varmı yokmu diye düşünmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…