2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ah ah aynen bıtanem. ben hamıleyımdır dıyıp kac kere aldım test yaptım hep hüsran oldu sonu. çok istıyoruz dıyemı olmuyo acaba?

ah ah aynen bıtanem. ben hamıleyımdır dıyıp kac kere aldım test yaptım hep hüsran oldu sonu. çok istıyoruz dıyemı olmuyo acaba?

bende anlamadım,hamile olan insanlara şaşırıyorum nasıl oluyo diye artık düşün yani imkansızmış gibi geliyo bazen töbe töbee ve şuanda okadar çok arkadaşım hamileki inşallah mevsimidir bizimde olur

senin randevun kaçta cnm?

saat 5 canım. bakalım yumurtalar büyümüşmü. gerçi kasıklarımda agrı var anlaybılıyorum büyüdüğünü ama bakalım ne kadar büyümüş. ne diyecek bakalım. çatlatma iğnesini ne zaman yaptıracak acaba? bugun 11. günüm genelde 12 veya 13. gün çatlıyo.14. gün ılk aşılamayı yapmıstı buda heralde öyle olur.

canımya bişe sorcam aşılama yaptığı gün dr muayene ettimi yumurtalar ne durumda diye? ben cuma gitmiştim muayene etti dediki pazar sabah çatlatma iğnesini yaptır pazartesi öğlende aşılama yaptı. normalmi sence?

aşlama oldugun gün muayene etmedı 2 gün önce gitmiştım. yumurtalar ıstedıım buyuklukte dedı bana. sabah 10 catlatma ıgnesını yap dedı oda 13.gündü. 14 günde saat öğlen 1 de aşılama yaptı. heralde öyle oluyo. aşılamayı yaptıktan 1 gün sonra gittim baktı , iyi durumda dedi. sonrada progynex verdi. sonrada adet olmazsan bana haber ver dedı 1 gun gecse bıle. ama gecmedı 3 gün önce geldi hatta, malesef

hmm hepsi aynı yani,ama ben bu sefer aşılama yapacağı gün rica etsem diyorum bi baksın ne durumda çatlamışmı ne yani diye,şimdide buna takıldı aklım :18:
bu arada cnm 3 gün önce gelmesi daha iyi umutlanmadan bitiyo benimki 18.gün geldi ister istenmez ümitleniyo insan

Son düzenleme:

evet canım erken gelmesi iyi. zaten beklemek çok zor, benmkı bekletmıyo ıste hemen geliyo, hiç şaşmaz yani. özeldemi oldu aşılaman canım. benim devlet hastanesınde oldu . o yüzden orada bakmadı. özede olsa asılama yapmadan oncede bakardı belkı sonrada. duymadım böyle bişeyi ama olurmydu kı? neye göre hareket edılıyo bılmıyorum kı. bide ben cok merak edıyorum asılama yapılıyo ya 1 gun sonra bellı olmazmı tutup tutmadıgı yanı ultrasonda goremezmı dr.bunu cok merak edıyorum.

cnm evet özelde yaptırdım ben.1 gün sonra belli olması imkansız cnm,döllenme olduktan 7 gün sonra embriyo şeklinde rahime yerleşiyo ama ozamanda okadar küçükkü yine belli olmaz yani bazılarında test yapıp pozitif olanlrın bile keseleri gözükmüyo çok küçük olduğu için işte en erken aşılamadan 13-14 gün sonra kanda çıkıyo,keşke belli olsada beklemesek amam maaalesef..

eveeeet maleseeeff. belemek cok zor ya varmıdır acaba bı yolu anlamanın dıye dusundumde. mek ki yok beklemekten baska bı yolu yooook:)))

valla öyle yaaaa. neyse saglıklı olsunda varsın geç gelsın artık dıyecek baska sey yok. böyle böyle teselli etemiz gerek kendmizi:))dimiiiii

bizim bebişlerimiz herkezinkinden daha özel ve güzel olacak. buna eminim. ve çok şanslı bebekler olacagına da emınım. çünkü bizim kadar özlmle hiç kimse bebeğine sahip olmamıstır. demiii kızlaaaarrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…