2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım işallah gelemez senin kırmızılar da bebişinin haberini alırsın. gecen ay tutmuştu bu ay neden olmasın

umutsuzluğa yer yok canım elinden geleni yapıyorsun bu kadar cabayı karşılıksız bırakmaz rabbim
buna inan dua et

kız çok güldüm..bende bazen aynı şeyi düşünüyorum..

ayy cnm benim aminnn seninde inşşşşş 1 tane kucağında 1 tane karnında olsun en kısa zamanda

aminnnnnn inşallahh

kalescim bende şaşırıyorum valla... hatta geçenlerde bir arkadaşım beceriksizler bir bebek yapamadınız dedi.. tabi ister istemez kırılıyor insan... benden çok sonra evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebişi var.. bir arkadaşımında hamile olduğunu geçenlerde öğrendim.. çocuğu olan arkadaşlar bizden koptu gibi geliyor bana.. hatta bize gelirken bebeklerini bile getirmiyorlar.. bu da beni çok üzüyor tabii.. nazar değer diye mi korkuyorlar anlamadım.. hatta çevremdeki
pek çok insanın bana acıyarak bakması benimde yüreğimi acıtıyor..

offff offfff..... Allahım inşallah daha fazla bekletmez bizi... bizimde evlerimiz şenlenir... odalarımız bebek sesiyle, yataklarımız meleklermizin kokusuyla dolar... hepimiz için duacıyım kızlar

semicim inşallah kırmızılar gelemez seninde deiğin gibi... bu arada sen diğer ay aşılama yaptıracak mısın ???

ooo kızlar şu benden küçük ama bebeği oldu, bu benden sonra evlenmişti ama şimdi hamile
diye düşünürsek işin içinden çıkamayız zaten zor olan psikolojimizi dahada yorarız o olur yani...

üzülmeyin kızlar gelecek bir gün meleklerimiz hemde çift çift o zamanda yeni bir topik açarız
imdaat bebişlerden dolayı başımı bile kaşıyamıyorum diye

bazen eski topikleri dolaşıyorum umut oluyor bana onlarda biz gibi başlamışlar. şimdi hemen hepsinin bebek tickerları var
bu ayki adetim dün bitti canım bu ayı es geçtim biliyorsun
bir dahaki adetimde aşılama yaptırıcam o zamana kadar bol bebiş haberi duymak istiyorum kızlar sizden

kızlar aşılama yaptıranlar aşılama tarihini adetini bekleyenlerde adet tarihini yazarsa peri bize liste yapacaktır
benim beklenmeyen adet tarihim 19 aralık

bu arada tumecim merak ettim sana o lafı söyleyen arkadaşının tedavinden haberi var mı canım???

bu arada tumecim merak ettim sana o lafı söyleyen arkadaşının tedavinden haberi var mı canım???

var canım var.. aklınca şaka yaptığını sanıyor ama beni nasıl kırdığının farkında değil.. benim normalde fikrimdeki neyse zikrimdeki de odur ama iş bebek konusuna gelince zihnimden geçenleri bir türlü söyleyemiyorum.. doğal olarak böyle laflar karşında sessiz kalıyorum

kızlar merhaba
bizi bizden iyi anlayan yok. ne kadar anlatsakta anlamıyolar. ben ilk aşılamamı yaptıracagım zaman esıme dedım boyle olmuyo anne babalara soyleyelım dedım. tamam dedı, gittik kayınvaldemlere esım kayınpederıme soylemıs. allahı var yanındayız kızım ne gerekıyosa yapıcaz sen yeterkı üzülme moralını yüksek tut dedi. kayınvaldem ne des begenırsınız( aaaa soyle dr. benımda aşılanacak ağaclarım var gelsın asılasın dedı. ve bu bızım annemiz. şaka yapmış güya ama ben çok bozuldum, cok üzüldüm. eşimde döndü ver parayı asılasn dedı. oda bozuldu yani. ooohhoo daha nele duyacagız bakalım bebişi dogurana kadar.

haklısın canım bizi bizden başkası anlamıyor.. kayınvaliden gerçekten ayıp etmiş.. inşallah bir gün bu kötü anılarımızı bebeişlerimiz geldiğinde unuturuz

cnm ya aynı şeyleri düşünüyoruz,aynı şeylerden rahatsız oluyoruz bazen sizin yazdıklarınızı okurken bunlarıı benmi yzdım diyorum .hayırlısıyla olsun bebişlerimiz,bizim kimsenin çocuğunda gözümüz yok kendi çocuğumuzuu istiyoruz,geçenlerde aynısı benimde başıma geldi çünkü sinir oldum.dua edelim birbirimize olur inşşş.

cnm haklısn ayrıca k.validen çok ayıp etmiş bencede.noldu ne dedi dr?ne alemde yumoşların?

Son düzenleme:
merhaba kızlar.

aşılamamı cuma günü oldum. ama benim belimde ve kasıklarında ara ara ağrılar oluyor. nedendir ki?? ayın 10' da sonucu öğrenmeye gideceğiz.

beklenmeyen adet tarihim 17 Aralık

merhaba kızlar.

aşılamamı cuma günü oldum. ama benim belimde ve kasıklarında ara ara ağrılar oluyor. nedendir ki?? ayın 10' da sonucu öğrenmeye gideceğiz.

beklenmeyen adet tarihim 17 Aralık
cnm hayırlı olsun inşşşş hayırlısıyla hamilesindir de bizede umut olursun.seni üzmek istemem ama aşılama yaptırdığımda benimde hep arar ara sancılarım oldu ve sonuç maalesef negatifti ama inş senin pozitif olur bende önümüzdeki ay 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum.

canım ya ne desek boş aslında diyecek o kadar çok şey var ki ama susalım bakalım
benim kayınvalidemde patavatsızlık yapar arada ama hakkını yemiyeyim bebek konusunda şu ana kadar tek olumsuz kelime duymadım.üzülmeyin olur der hep.dua ediyorum sürekli der problem varmı kimde?? diye bile sormadı sağolsun
yakın çevremdende duymadım olumsuz birşey arada oluyor ama ağzının payını alıp oturuyorlar ben susamıyorum susamam yaptığı densizliği anlasınlar diye veriyorm cevaplarını
arada kötü niyetli olanlarda var hele onlara hiç fırsat vermiyormçokmu kötüyüm ben ne

beni en çok üzen şey çevremde oluşmaya başlayan acıyan bakışlar

cnm haklısn ayrıca k.validen çok ayıp etmiş bencede.noldu ne dedi dr?ne alemde yumoşların?

bencede ayıp ettı. neyse artık alıstım ben. yumoslar ıyıymıs canım17 mm olmus. yarın bıdaha gıdıcem bakıcak çatlatma ıgemı olucam casamba heralde persembe de asılama. dr. dedımkı bu ay nedense hıc umudum yok. nıye oyle dusunuyosun dedı hıc bellı olmaz karamsar olma dedı. valla artık ne dusunecegımı bılemıyorum. 19 mm olur dedı yarın bakalım kac olacak.

offf kızlar bu akşam benim derdim başka
bu saatte bütün kapıları camları(camlarda çift kilit var)kilitledim
hatta oda kapılarını bile..
çünküüüü mahalleye hırsız dadandı gecede 2 ev soyuyorlar.dün gece uyuyamadm zaten anlaşılan bu gecede uyku yok
eşimde 1 de gelecek of korktum ben ya

evet canım haklısın. bende susmuyorum ağznın payını verıyorum. zaten sınırlerım cok yıprandı ınan artık ayıpmıs, saygısızlıkmıs, hıc dusunmuyorum valla. şu anda onemlı olan benım, gerısı bos. hele o bakıslar daha cok yıpratıyo benı soyledıklerı laftan cok bakıslardan rahatsız oluyorum valla.

canım kıyamam. her tarafın ısıklarını ac bıtanem. allah korusun, allah yardımcın olsun. esın gelne kadar en azından:))

canım daha aşılama bile olmadın bu moralle başlarsan olacağı varsa da olmaz
olumlu düşün olumlu olsun aşılamanı ol kasma kendini ve o bekleme sürecinde de bebeğinin senle olduğunu düşünüp mutlu mutlu gez stres yapmaktan daha iyi değilmi

merhaba arkadaşlar.benim de maalesef beklediğim adet tarihim 5 aralık.adet olunca 3.gün dr a gidicem 2.aşılama için...şuanda antalya kemer.de eğitim kongresindeyim.5 gün burdayım.evimden ayrı tek başıma malesef.gündüz ders akşamları odamda vakit geçiriyorum.internet.tv falan...benim buay çok boş ve talihsiz geçti..şu ovulas
yon testini yaptım,16.gün hala 2 koyu çizgi yoktu,17.gün oldu ,18.gün oldu hala 2koyu çizgiyi göremedim.2 kutu testi bitirdim ama 2 çizgiyi göremedim,tabi 2 çizgi görücez diye beraber de olmadık,zaten bugün de buraya geldim .bu ay bomboş geçti..allahım inşallah doğru zaman en kısa zamandır hatta isteyen herkez için duacıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…