iyiyim canım sen nasılsın.. ben biraz heyecanlıyım aslında. yarın adet günüm ama hiç adet olacak gibi değilim..hiç bir belirti yok.. dayanamadım gittim idrar testi aldım.. yapsam mı diye düşünüp duruyorum
sagol bıtanem. düne kadar bende cok ümitliydım. ama bugun tutmayacak gııbı hıssedıyorum. nedense sabah kalktıgımdan berı ümidim soldu gibii((((
tumcım hayırlsı bıtanem. dur bakalım belkı ılk müjdeyi sen verırsın:))
bende anlamadım,hamile olan insanlara şaşırıyorum nasıl oluyo diye artık düşün yani imkansızmış gibi geliyo bazen töbe töbee ve şuanda okadar çok arkadaşım hamileki inşallah mevsimidir bizimde olur
ayy cnm benim aminnn seninde inşşşşş 1 tane kucağında 1 tane karnında olsun en kısa zamanda
bende anlamadım,hamile olan insanlara şaşırıyorum nasıl oluyo diye artık düşün yani imkansızmış gibi geliyo bazen töbe töbee ve şuanda okadar çok arkadaşım hamileki inşallah mevsimidir bizimde olur
bu arada tumecim merak ettim sana o lafı söyleyen arkadaşının tedavinden haberi var mı canım???
var canım var.. aklınca şaka yaptığını sanıyor ama beni nasıl kırdığının farkında değil.. benim normalde fikrimdeki neyse zikrimdeki de odur ama iş bebek konusuna gelince zihnimden geçenleri bir türlü söyleyemiyorum.. doğal olarak böyle laflar karşında sessiz kalıyorum
kızlar merhaba
bizi bizden iyi anlayan yok. ne kadar anlatsakta anlamıyolar. ben ilk aşılamamı yaptıracagım zaman esıme dedım boyle olmuyo anne babalara soyleyelım dedım. tamam dedı, gittik kayınvaldemlere esım kayınpederıme soylemıs. allahı var yanındayız kızım ne gerekıyosa yapıcaz sen yeterkı üzülme moralını yüksek tut dedi. kayınvaldem ne des begenırsınız( aaaa soyle dr. benımda aşılanacak ağaclarım var gelsın asılasın dedı. ve bu bızım annemiz. şaka yapmış güya ama ben çok bozuldum, cok üzüldüm. eşimde döndü ver parayı asılasn dedı. oda bozuldu yani. ooohhoo daha nele duyacagız bakalım bebişi dogurana kadar.
aminnnnnn inşallahh
kalescim bende şaşırıyorum valla... hatta geçenlerde bir arkadaşım beceriksizler bir bebek yapamadınız dedi.. tabi ister istemez kırılıyor insan... benden çok sonra evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebişi var.. bir arkadaşımında hamile olduğunu geçenlerde öğrendim.. çocuğu olan arkadaşlar bizden koptu gibi geliyor bana.. hatta bize gelirken bebeklerini bile getirmiyorlar.. bu da beni çok üzüyor tabii.. nazar değer diye mi korkuyorlar anlamadım.. hatta çevremdeki
pek çok insanın bana acıyarak bakması benimde yüreğimi acıtıyor..
offff offfff..... Allahım inşallah daha fazla bekletmez bizi... bizimde evlerimiz şenlenir... odalarımız bebek sesiyle, yataklarımız meleklermizin kokusuyla dolar... hepimiz için duacıyım kızlar
cnm haklısn ayrıca k.validen çok ayıp etmiş bencede.noldu ne dedi dr?ne alemde yumoşların?kızlar merhaba
bizi bizden iyi anlayan yok. ne kadar anlatsakta anlamıyolar. ben ilk aşılamamı yaptıracagım zaman esıme dedım boyle olmuyo anne babalara soyleyelım dedım. tamam dedı, gittik kayınvaldemlere esım kayınpederıme soylemıs. allahı var yanındayız kızım ne gerekıyosa yapıcaz sen yeterkı üzülme moralını yüksek tut dedi. kayınvaldem ne des begenırsınız( aaaa soyle dr. benımda aşılanacak ağaclarım var gelsın asılasın dedı. ve bu bızım annemiz. şaka yapmış güya ama ben çok bozuldum, cok üzüldüm. eşimde döndü ver parayı asılasn dedı. oda bozuldu yani. ooohhoo daha nele duyacagız bakalım bebişi dogurana kadar.
cnm hayırlı olsun inşşşş hayırlısıyla hamilesindir de bizede umut olursun.seni üzmek istemem ama aşılama yaptırdığımda benimde hep arar ara sancılarım oldu ve sonuç maalesef negatifti ama inş senin pozitif olur bende önümüzdeki ay 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum.merhaba kızlar.
aşılamamı cuma günü oldum. ama benim belimde ve kasıklarında ara ara ağrılar oluyor. nedendir ki?? ayın 10' da sonucu öğrenmeye gideceğiz.
beklenmeyen adet tarihim 17 Aralık
kızlar merhaba
cnm haklısn ayrıca k.validen çok ayıp etmiş bencede.noldu ne dedi dr?ne alemde yumoşların?
canım ya ne desek boş aslında diyecek o kadar çok şey var ki ama susalım bakalım
benim kayınvalidemde patavatsızlık yapar arada ama hakkını yemiyeyim bebek konusunda şu ana kadar tek olumsuz kelime duymadım.üzülmeyin olur der hep.dua ediyorum sürekli der problem varmı kimde?? diye bile sormadı sağolsun
yakın çevremdende duymadım olumsuz birşey arada oluyor ama ağzının payını alıp oturuyorlar ben susamıyorum susamam yaptığı densizliği anlasınlar diye veriyorm cevaplarını
arada kötü niyetli olanlarda var hele onlara hiç fırsat vermiyormçokmu kötüyüm ben ne
beni en çok üzen şey çevremde oluşmaya başlayan acıyan bakışlar
offf kızlar bu akşam benim derdim başka
bu saatte bütün kapıları camları(camlarda çift kilit var)kilitledim
hatta oda kapılarını bile..
çünküüüü mahalleye hırsız dadandı gecede 2 ev soyuyorlar.dün gece uyuyamadm zaten anlaşılan bu gecede uyku yok
eşimde 1 de gelecek of korktum ben ya
bencede ayıp ettı. neyse artık alıstım ben. yumoslar ıyıymıs canım17 mm olmus. yarın bıdaha gıdıcem bakıcak çatlatma ıgemı olucam casamba heralde persembe de asılama. dr. dedımkı bu ay nedense hıc umudum yok. nıye oyle dusunuyosun dedı hıc bellı olmaz karamsar olma dedı. valla artık ne dusunecegımı bılemıyorum. 19 mm olur dedı yarın bakalım kac olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?