merhaba arkadaşlar.benim de maalesef beklediğim adet tarihim 5 aralık.adet olunca 3.gün dr a gidicem 2.aşılama için...şuanda antalya kemer.de eğitim kongresindeyim.5 gün burdayım.evimden ayrı tek başıma malesef.gündüz ders akşamları odamda vakit geçiriyorum.internet.tv falan...benim buay çok boş ve talihsiz geçti..şu ovulas
yon testini yaptım,16.gün hala 2 koyu çizgi yoktu,17.gün oldu ,18.gün oldu hala 2koyu çizgiyi göremedim.2 kutu testi bitirdim ama 2 çizgiyi göremedim,tabi 2 çizgi görücez diye beraber de olmadık,zaten bugün de buraya geldim .bu ay bomboş geçti..allahım inşallah doğru zaman en kısa zamandır hatta isteyen herkez için duacıyım...
canım kıyamam. her tarafın ısıklarını ac bıtanem. allah korusun, allah yardımcın olsun. esın gelne kadar en azından:))
canım daha aşılama bile olmadın bu moralle başlarsan olacağı varsa da olmaz
olumlu düşün olumlu olsun aşılamanı ol kasma kendini ve o bekleme sürecinde de bebeğinin senle olduğunu düşünüp mutlu mutlu gez stres yapmaktan daha iyi değilmi
masalcım
bebiş için elinden geleni yapıyorsun, yapacaksında ama bu kadarı yanlış
önce sen. ne kadar çok istesek te önce kendimiz sağlığımızı koruyacaz
bak benim başıma geldi bebek için tedaviye başlamak üzereyken depresyona girdim(sebeb bebek değil)
ve 1.5 yıl sürdü kendime gelmem ve ömrümden boşa giden 1,5 yıl .. belki şimdiye bebeğim olacaktı..
sakın ha masalcım içimden iş yapmak gelmiyor yemek bile yapamıyorum bu durumlar bana tanıdık geliyor
allah ne zaman yazdıysa ozaman kendimizi yıpratsak ne olacak sonuç değişecek mi
gez toz unut tedavini pozitif ol ki hem bebişin tutunsun sana
masalcan cnm hadi bakalım yumoşlar güsel maşallah inş moralinide düzelt semi bencede çok haklı önce kendimizi düşünmeliyizki bebişimize iyi bakabilelim
semicim ayetel kürsü oku o seni korur cnm.
cnm benimm aynennn sende iyiki varsın,bende 17-18aralıkta 2.aşılamamı yaptırcam inş sen benden 1adım önde olacaksın umut olacaksın inşşşş,sanırım semiyle aynı zamanlarda dimi semi?evet güzel maşallah bakalım yarına kadar ne kadar buyutebılıcem 19-20 olsunda fazla ıstemem. evet evet yarın kalktıgımda kesın daha pozıtıf olacagım kı testede pozıtıf cıksın demı ama:) kızlar çooook teşekküür ederim deteğiniz için sagoluuun:) iyiki varsınız sizleri seviyorum ben yaaaaa:))))
bu raa ayetel kürsı benım baş duamdır oku canım mutlaka korur senı:)
cnm benimm aynennn sende iyiki varsın,bende 17-18aralıkta 2.aşılamamı yaptırcam inş sen benden 1adım önde olacaksın umut olacaksın inşşşş,sanırım semiyle aynı zamanlarda dimi semi?
ben 6.yılıma girdim 27 yaşındayım
evde pinekliyorum çalışmıyorum(biraz tembelim)
ve tıpkısının aynısı babasına benzeyen bir bebişim olsun istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
(yine konu bebişe geldi yaw)
kızlar ben çıkıyorumm iyi geceler öpüyorum sizi muck muckkk
cnm benimm aynennn sende iyiki varsın,bende 17-18aralıkta 2.aşılamamı yaptırcam inş sen benden 1adım önde olacaksın umut olacaksın inşşşş,sanırım semiyle aynı zamanlarda dimi semi?
inşallah umut oluruz bırbırımıze. şrda herkez kızlarrrr hamileyiiiiiiim diye çığlıklar attığımızı göreliim inşalllllaaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?