2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

orkide merhaba canım
nasılsın ne yapıyorsun göremiyorum seni pek
yazmıyorsun da

merhaba canım
adet düzensizliğin varmı neden yumurtan çaylamadıki yada testtemi problem vardı acaba
işallah aşılamayla bebeğine kavuşursun canım

canım kıyamam. her tarafın ısıklarını ac bıtanem. allah korusun, allah yardımcın olsun. esın gelne kadar en azından:))

sağol canım dediğin gibi yaptım
aslında bu kadar korkmam ama 1.katta oturuyorum ve öyle şeyler duydum ki allaha emanetiz

evet bitanem haklısın da ıste napıyım korku oldu artk bende ya valla. panık atak oldum.son 1 aydır ne duzgun yemek yapabılıyorum ne bı ıs yapmak ıstıyorum valla depresyondamıyım ne?

masalcım
bebiş için elinden geleni yapıyorsun, yapacaksında ama bu kadarı yanlış
önce sen. ne kadar çok istesek te önce kendimiz sağlığımızı koruyacaz

bak benim başıma geldi bebek için tedaviye başlamak üzereyken depresyona girdim(sebeb bebek değil)
ve 1.5 yıl sürdü kendime gelmem ve ömrümden boşa giden 1,5 yıl .. belki şimdiye bebeğim olacaktı..
sakın ha masalcım içimden iş yapmak gelmiyor yemek bile yapamıyorum bu durumlar bana tanıdık geliyor
allah ne zaman yazdıysa ozaman kendimizi yıpratsak ne olacak sonuç değişecek mi
gez toz unut tedavini pozitif ol ki hem bebişin tutunsun sana

haklısın canım. doğru söylüyosun. bu bende aşılamadn sonra oldu. iyi diyosun ben acıl kendımı toplamam gerek. valla bak hıc boyle bırı degıldım ben asılamadan sonra oldum. süreklı ,yoktan sebeplere aglıyorum fılan. eşimde farkedıyo, allahtan cok anlayıslı da yoksa zor durumda kalırdık ıkımızde. sagolsun zaten en buyuk destekcım ve en ıyı benı anlayan esım valla. sagol bıtanem ben bı sılkelenıp kendıme gelmem lazım dımı:)))

masalcan cnm hadi bakalım yumoşlar güsel maşallah inş moralinide düzelt semi bencede çok haklı önce kendimizi düşünmeliyizki bebişimize iyi bakabilelim
semicim ayetel kürsü oku o seni korur cnm.

masalcan cnm hadi bakalım yumoşlar güsel maşallah inş moralinide düzelt semi bencede çok haklı önce kendimizi düşünmeliyizki bebişimize iyi bakabilelim
semicim ayetel kürsü oku o seni korur cnm.

evet güzel maşallah bakalım yarına kadar ne kadar buyutebılıcem 19-20 olsunda fazla ıstemem. evet evet yarın kalktıgımda kesın daha pozıtıf olacagım kı testede pozıtıf cıksın demı ama:) kızlar çooook teşekküür ederim deteğiniz için sagoluuun:) iyiki varsınız sizleri seviyorum ben yaaaaa:))))
bu raa ayetel kürsı benım baş duamdır oku canım mutlaka korur senı:)

Son düzenleme:
hoşgeldin kales
sağol canım gece yatarken okuyorum
kızlar hep bebişten konuşuyoruz
anlatın bakem kaç yıllık evlisinz kaç yaşlar kaç ne iş yaparsınz v.s

ben 6.yılıma girdim 27 yaşındayım
evde pinekliyorum çalışmıyorum(biraz tembelim)
ve tıpkısının aynısı babasına benzeyen bir bebişim olsun istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
(yine konu bebişe geldi yaw)

cnm benimm aynennn sende iyiki varsın,bende 17-18aralıkta 2.aşılamamı yaptırcam inş sen benden 1adım önde olacaksın umut olacaksın inşşşş,sanırım semiyle aynı zamanlarda dimi semi?

cnm benimm aynennn sende iyiki varsın,bende 17-18aralıkta 2.aşılamamı yaptırcam inş sen benden 1adım önde olacaksın umut olacaksın inşşşş,sanırım semiyle aynı zamanlarda dimi semi?

yok canım ya ben sizden önce yaptırdım ilk aşılamamı 7ekimde
2.için 2 ay ara verdim 19 aralıkta adet olmam lazım aşılama yılbaşına denk geliyor
biri bayrama biri yılbaşına denk geldi bakalım ne olacak

bende 30 asındayım ve 3 senelık evlıyım. calısmıyorum 1 senedır bende evde pıneklıyorum. çok haksızlık gördüm iş yerınde bende bıraktım. sımdılık edyım. calısıyo olsaydım bu kadar cok bu konu uzerınde durmazdım emınım:))))

inşallah umut oluruz bırbırımıze. şrda herkez kızlarrrr hamileyiiiiiiim diye çığlıklar attığımızı göreliim inşalllllaaaaaaah

bende çalıştım evlendikten sonra ama dayanamadım
ne yalan söyleyeyim yürütemedim ikisini bir arada bünyede zayıf sanırım onunda etkisi var
bende herşey düşük kan düşük tansiyon düşük kilo düşük böyle iyiyim valla

takdir ediyorum bizimle beraber bebiş için mücadele eden ve çalışan arkadaşları
dra gitmek bile dert çalışırken
aşılama için falan
olmaz dr bey haftasonu yapalım aşılamayı da denmezki dra

inşallah umut oluruz bırbırımıze. şrda herkez kızlarrrr hamileyiiiiiiim diye çığlıklar attığımızı göreliim inşalllllaaaaaaah

kız yüreğimi hoplattın birden hamileyiiiiiiim yazısını görünce
algılayamadım birden kim hamile

ayyy işallah peş peşe bütün arkadaşlarım yazacak buraya kocaman hamileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…