2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet canım haklısın. benım ıs yerım tam bır kamptı sabah 8 aksam 7 ve mumkun degıl ızın alamazdım. evlendıgım zaman bıle butun hazırlıklarımı annem ve kayınvaldem yaptı. gelınlık provasına bıle gıderken 1 saate gıt gel dıyodu. eskı ısımı ıyıkı bırakmısım ama bebegımı dogurdktan sonra calısmayı dusnuyorum. eger calıso olsaydım kesınlıke dr. gıdemezdım.:2::2::2:

kız yüreğimi hoplattın birden hamileyiiiiiiim yazısını görünce
algılayamadım birden kim hamile

ayyy işallah peş peşe bütün arkadaşlarım yazacak buraya kocaman hamileyim diye

allah ıyılıgını versın canım yaaaa. inşallah gercek olur en yakın zamanda tebrıklerı kabul ederız:)))

bu kadar bekledikten sonra
rabbim bize meleklerimizi gönderirse işallah
üzerine titremek deyiminin hakkını veririz gibi geliyor bana

bu kadar bekledikten sonra
rabbim bize meleklerimizi gönderirse işallah
üzerine titremek deyiminin hakkını veririz gibi geliyor bana

kesınlıkle katılıyoruuuum. gecen un yazmıstım ben, kayınvaldem dedı sız bu kadar ugrasıyosunuz bebek ıcın sevdırmezsınızde sız sımdı ou ıze dedı. evet dedım valla hıc kusura bakmayın bızım bebısımızın dokunulmazlıgı var sdece ben emzırıp vıtrıne koyacagım bebegımı karsıdan seversınız dedım...... eşimde kucagına alma 50 lıra, öpmek 100 lıra dıyo kayınvaldeme. eeee bu kadar madı manevı onun ıcın ugrasıyoruz buna katlanacaksınız dıyooo:))))

evet hatırladım canım yazmıştın
tamamen katılıyorum sana ve eşine
benim eşimde hırpalayarak sever çoçukları bende sana bile vermeyecem bebeğimi diyorum
en büyük hayalim bebeğimi eşimin kucağında görmek.. dünyada en mutlu olacağım an varsa
oda bebeğimi eşimin kucağında göreceğim andır neden bilmem kendimin değilde eşimin????

aynen bıtanem bende öyle düşünüyorum nıye bende cozemedım bu dusuncem kendımın kucagında cok esımın kucagında gordugumu hepayal edıyorum. benım bıtane 6 aylık yegenım var, eşim cok sevıyo onu abımlere gıdınce kımseyle degıl hep onunla ılgılenıyo. onları oyle oynarken gorurken ıcım cız edıyor valla

reyhan canım
akşamdan beri aklımdasın merak ettim seni
adeti yaklaşmıştı ne opldu acaba diye

anlaşıldı
yalnız değilim bu düşüncemde herkes böyle düşünüyor sanırım
kocişleri çok sevdiğimizden sanırım

sıra reyhanda
canım gerçekten merak ediyorum seni
umarım herşey yolundadır kırmızılar gelmemiştir

nasıl gitsin canım ya 3. aşılamamda tutmadı biliyosun şimdi doğal yolları deniycem bi kaç ay olmassa ankarada bi yer tavsiye ettiler eşim iş yerinden izin alabiliirse oraya gidip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…