evet geçmişi okuyordum bayağı birikmiş semicim ben hala olamadım ama stresten sanırım 8 gün geçti bugün sabah test yaptım negatif çıktı niye böyle oluyorum anlamıyorumbırazdan reyhanda yazar gecmısı okuyodur belkı
evet geçmişi okuyordum bayağı birikmiş semicim ben hala olamadım ama stresten sanırım 8 gün geçti bugün sabah test yaptım negatif çıktı niye böyle oluyorum anlamıyorum
birde sabah sinir oldum sanki çizgi ilk t yazan yerde çıktı gibi oldu sonra yine control kısmına yerleşti bir güzel o bile dalga geçiyor benle kayınvalde dedikoduları yapılmış benimkide şimdi istesem kalırım yapıp vereyim size hem yabancı olmaz dedi düşünebiliyormusunuz?bu psikoloji yetmez gibi ağzım var diye konuşan birsürü boş insanlar da var böyle dediğin gibi arkadaşım çocuklarını sakınanlar benim çevremdede var insanın çok gücüne gidiyor:85:
tamam canım k.i.b. iyi geceler bende birazdan çıkarım zaten semicim de uçmuş gitmişhayırlısı hakkında canım. siz yeni geldiniz ama benim ıkmam lazım. iyi geceler hekeze sizleri çook öpüyorum. dıkkat edın kendınıze :))))
Merhaba .Ben de 2 yıllık evliyim. Bütün tahlillerim yapıldı, yumurtalık rezervleri normal,hormonlar normal,tüpler acık.
Esimde sperm sayısı 10 milyon hareket,morfoloji normal.Androloga muayene etti.sadece sperm sayısı az.Yarın 4. kez sperm testi yaptıracak.Aşılama yaptırsam mı acaba?1500 TL tutuyor.
İYİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM İNŞAALLAH
günaydın kızlaaaaaaarrr
günaydınn canımm
naber canım , nasılsın?
masalcan cnm naber nasılız bugün iyiyiz dimiii
Yalnız sın burda bende aşılama süremde burda takılıyodum şimdi kara kara diğer topiclerde geziyorum.....:44::44:
iyiyim iyiyim sagol canım. vall sabahtan kalktım pasta yaptım, kek yaptım bırazdanda kurabıye yapıcam. artık boyle. napalım dusunmemeye calısıcm artık. semi sılkelenmem gerektıgını, kendımı toparlamam gerektıgını hatırlattı sagolsun, iyiyim bugun brazcık daha. ev halı ugrasıyorum valla. sen nasılsın?
ooo maşallahhh pastalar kekler süper walla:)cnm bende iyiyim çok şükür bende evi toparladım biraz dışarı çıkmam lazım akşamda gezmeye gidicez.artık yarın alırım yumoşların haberlerini :)bencede aşılamadan önce evi temizlemek mantıklı bende öyle yapıyorumgörüşürüz:90:
aynen valla. ne nerde var dıye bakıyorum. bugun dr. yagıdıcem kontrol ıcın yumoslara bakıcak yıne. buyuk ıhtımalle prşembe olacak aşılamam. sonra dınlenıcem ya barı evı acık toprlıyım. bı nsılıp supursem ıyı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?