hayırlı olsun şimdiden inşallah özlemini duyduğun bebeğine kavuşursun daha fazla beklemedenevet şimdiden temizle aşılamadan sonra iyice dinlenmem lazım iş falan yapma uzat ayaklarını dinlen canım..bizede iyi haberler ver...allah yüzünü güldürür inşallah bitanem stres yok pozitif olmak var yoksa gelmez bebişler moralimiz bozuk olmayacak
tamam canım k.i.b. iyi geceler bende birazdan çıkarım zaten semicim de uçmuş gitmişöpüyorum kocaman herkezi
iyiyim iyiyim sagol canım. vall sabahtan kalktım pasta yaptım, kek yaptım bırazdanda kurabıye yapıcam. artık boyle. napalım dusunmemeye calısıcm artık. semi sılkelenmem gerektıgını, kendımı toparlamam gerektıgını hatırlattı sagolsun, iyiyim bugun brazcık daha. ev halı ugrasıyorum valla. sen nasılsın?
reyhancım deneyimlerime dayanarak söylüyorummaalesef yaptığımız kürler v.s gecikme yapıyor adette
ben iyi geceler demeden gitmezdim SİTEDE BAKIM VAR dedi başka birşeyu demedi benim pc giremedim birtürlü siz girmişsiniz bu bakım sadece banaydı sanırım
aferiiiiiin arkadaşım kek pasta yap koçişe bol bol.bende serengle katılıyorum dipköşe temizle ki aşılamadan sonra rahat rahat dinlenesin
valla aynen dediğin gibi yaptım canım dip köşe temizledım. bugun daha iyyim valla. buyrun gelin hep beraber yiyelim arkadaşım:)))
merhabaevet yinede geliyorum bir ara geldim hiç kimse yoktu evet aşılama 3 kez yaptırdım tutmadı dr bir ay ara verelim dedi ...tüp bebek yapıcas sanırım...aşılamada olmuyoserengl merhaba canım aşılama olduğum zaman geliyordum demişsin tedavini bıraktın mı canım tekrar aşılamya yaptırmayı düşünmüyormusun??
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyanında bide çay ben geliyorum keklerinden yemeye
afiyet olsun canım.banada misafişr geliyor kayınvalidecim
bir yandan börek yapıyorum biryandanda size yazıyorum valla yakmazsam iyi
reyhanın kayınvalidesini okuyunca dedim bu kayınvalide masalınkini geçmiş
gerçekten anlamıyorlarmı yoksa kasıtlı mı bu şekilde davranıyorlar anlamadım gitti
bi an izmir dıye okudum, sevinmştim. bi gü belırleyelımde bulusalım dıyecektım valla:)))
bende çalıştım evlendikten sonra ama dayanamadım
ne yalan söyleyeyim yürütemedim ikisini bir arada bünyede zayıf sanırım onunda etkisi var
bende herşey düşük kan düşük tansiyon düşük kilo düşük böyle iyiyim valla
takdir ediyorum bizimle beraber bebiş için mücadele eden ve çalışan arkadaşları
dra gitmek bile dert çalışırken
aşılama için falan
olmaz dr bey haftasonu yapalım aşılamayı da denmezki dra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?