2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inşallah canım inşalla. hepımız ıyı haberlerle gelelim bu son adetten sonra, müjdeli haberlerle

tamam canım k.i.b. iyi geceler bende birazdan çıkarım zaten semicim de uçmuş gitmişöpüyorum kocaman herkezi

reyhancım deneyimlerime dayanarak söylüyorummaalesef yaptığımız kürler v.s gecikme yapıyor adette
ben iyi geceler demeden gitmezdim SİTEDE BAKIM VAR dedi başka birşeyu demedi benim pc giremedim birtürlü siz girmişsiniz bu bakım sadece banaydı sanırım

aferiiiiiin arkadaşım kek pasta yap koçişe bol bol.bende serengle katılıyorum dipköşe temizle ki aşılamadan sonra rahat rahat dinlenesin

valla aynen dediğin gibi yaptım canım dip köşe temizledım. bugun daha iyyim valla. buyrun gelin hep beraber yiyelim arkadaşım:)))

serengl merhaba canım aşılama olduğum zaman geliyordum demişsin tedavini bıraktın mı canım tekrar aşılamya yaptırmayı düşünmüyormusun??

valla aynen dediğin gibi yaptım canım dip köşe temizledım. bugun daha iyyim valla. buyrun gelin hep beraber yiyelim arkadaşım:)))

afiyet olsun canım.banada misafişr geliyor kayınvalidecim
bir yandan börek yapıyorum biryandanda size yazıyorum valla yakmazsam iyi

reyhanın kayınvalidesini okuyunca dedim bu kayınvalide masalınkini geçmiş
gerçekten anlamıyorlarmı yoksa kasıtlı mı bu şekilde davranıyorlar anlamadım gitti

serengl merhaba canım aşılama olduğum zaman geliyordum demişsin tedavini bıraktın mı canım tekrar aşılamya yaptırmayı düşünmüyormusun??
merhabaevet yinede geliyorum bir ara geldim hiç kimse yoktu evet aşılama 3 kez yaptırdım tutmadı dr bir ay ara verelim dedi ...tüp bebek yapıcas sanırım...aşılamada olmuyo tutmadı preseed almayı düşünüyorum kürlere devam birdahaki ay tüp bebek kısmet olursa hayırlısı canım

pardon canım ben 3. aşılama olarak hatırlamadım seni
hakkında hayırlısı olsun kaderde ne varsa yaşıyoruz elimizden birşey gelmiyor maalesef
evet canım kürlere devam çabalamaya devam birgün gelecek
gelsinde meleğin tüpmüş aşıymış neyle gelirse gelsin öyle değil mi
hem tüp bebekte şansın daha fazla canım bebişin annesini daha fazla bekletmeden gelir işallah canım
rabbim yardımcın olsun

valla aynen canım ya. benım k.valdemı gectı reyhanınkı. bunlarada anne dıyoruz dımı. iyi hoş amaişte bu lafları yokmu deli edıyo ınsanı. sizede afıyet olsun canım k.valdeciğinle

semicim valla ben doktora söylüyorum söyleyeceğimi.. biliyorsun ben aşılama için başka şehre gidiyorum doğal olarak yumurta takibine her gün ya da 2 günde bir gidemiyorum.. yumurta geliştirici ilaçlara başlıyorum bir adetin 10. günü bir de 13. günü gidiyorum zaten yumoşlar o zamana kadar beni yormadan yeterli büyüklüğe ulaşıyor.. onlarda biliyor herhalde git gel olmasın diye yeterli büyüklüğe ulaşıyorlar..bu arada müdürüm sağolsun her izin istediğimde hemen veriyor.. bir hafta da 3 gün izin aldığım oluyor..bayan müdürle çalışmak avantaj sanırım:)))

iyi akşamlar
gittim dr'ya benim yumoslar kendı kendıne çatlamış. sabah akıntım oldu anladım ben ama rahım fılmınden sonra oldu akıntım omu degılmı tam anlayamadım. ultrasonla bakarken bende goremedım catlamıs doktor bey dedım. sabah akıntım oldu dedım ama emın olamdım. yani kısaca bu ay aşılama yapamıyoruz. bildik yöntemle olacak bu ay yanı. tabi tutuabılırsek. dr da böylessi daha hayırlıdır belkı dedı bakalım belkı tutar boyle dedı. hayırlısıdır belkı dualarınzı eksık etmeyın kızlaaaarrr. inşallah tutururuz bu ay bebişimizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…